Aveese le hiberfil.sys faila i le Windows 7


E le o taimi uma e faʻamauina ai taugata le faʻataunuʻuina o galuega poʻo galuega lelei. O le malaga i le AppStore, e mafai ona e mauaina le tele o talosaga ma se saofaga, ae le o lona uiga e le mafai ona latou tauva ma latou. Ina ia faʻamaonia lenei mea moni, o le tusiga o loʻo tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa nai lo le totogiina

Microsoft Office → iWork

O polokalama komepiuta a le Mobile office mai ia Microsoft e leai se totogi, ae o lona faʻaaogaina e faʻatatau ai ona lava tauaofiaga. Soo se tagata e faaaogaina lenei polokalama e mafai ona vaʻai i mea o loʻo i totonu o le faila, ae afai e manao le tagata e fatuina se pepa pe faʻasaʻo se mea oi ai nei, e tatau ona ia faʻatau se faʻasalaga. O lenei auaunaga e tutusa ma le 2 690 ruulu i le tausaga.

Auina mai e Apple, e pei o se isi mea, o le iWork toolkit. O faʻaaogaga o loʻo i ai nei e pei o Notes, Pages ma Keynote e faʻatagaina oe e faia taga tutusa e pei o Microsoft Office, naʻo le tulaga lea e aunoa ma le totogiina o se mea.

Tikiake iWork

Fantastical 2 → Kalena

O le Kalena Faʻasologa Muamua Fantastical 2 ma le tele o foliga na i ai le lauiloa tele i le faleoloa o masini mo iOS. O le oloa ua mafai ai ona faatino le faʻalogoina o le leo, faʻatulagaina mea eseese ma le tele o isi mea ma se faʻatau mo 379 rubles.

Ae aiseā e faʻaaogaina ai ia tau, pe afai o le kalena masani e tutusa.

O le talosaga ua fausia i totonu o le faiga o faagaoioia.

Reeder 3 → Fafaga

O le faitauina o tusiga i mataupu eseese na saunia e se polokalama lauiloa e taʻua o le Reeder 3.

I le taimi nei, o le manaʻomia mo lona faʻaaogaina e sili atu le maualalo, pei o Feedly suia le tagata tauva. O lenei mea o loʻo faʻamatalaina ai le mea moni o Feedly, nai lo le tagata e faʻaaogaina tupe e 379, e ofoina atu se fofo tali tutusa e aunoa ma se saofaga.

Tulei fafaga

1Parsword → "Keychain"

O le polokalama malupuipuia 1Password sa saogalemu e teuina ai upu ole upu. O faʻasalalauga e pei o le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga, lagolago ma le maualuga o le puipuiga na saunia e le tagata e atiaʻe lenei polokalama pe'ā faʻatau se faʻasalaga mo le 749 rubles.

Atonu e le manao se tasi e faatau se polokalama pe a fai e fausia le Keychain i le polokalama ma galue e ala i le auaunaga iCloud.

Faʻapipiʻi le malulu o ICloud

Tolu → Telefoni

Puipuiga o faʻamatalaga tumaoti o le mea e manaʻomia e le gata mo pisinisi, ae faʻapea foi mo tagata faʻapitoa faʻatasi ma fesoʻotaʻiga. Mo se taimi umi, o se tulaga malosi i le maketi sa lagolagoina e se oloa e pei o Threema. O se auala saogalemu e mafai e tagata ona fesootai e aunoa ma le fefe mo le le faalauaiteleina. Sa malupuipuia le malupuipuia e ala i fesootaiga faalilolilo. O se saofaga talafeagai lelei mo le 229 rubles e ono mafai ona faʻamaonia ai le faʻauluuluga o le auʻaunaga seia oʻo mai le Telegram.

O le avefeʻau e faʻatagaina oe e fatuina talatala faalilolilo tali tutusa, lea o faʻamatalaga e faʻaleagaina ai le tagata lava ia pe a maeʻa se vaitaimi. E le pei o lana tauva Telegram, e maua ai se tulaga e leai se totogi.

Tikiai Telegram

Castro 2 → Podcasts

O le Castro 2 le pule o le podcast e toe tosina mai ai le lauiloa o podcasts. Tuuina atu se sailiga mo punaoa ma foliga e taʻalo ai.

O se saofaga mo le 299 rubles e maua ai le avanoa i le talosaga, ae o le tulaga masani "Podcasts" e le o se mea e maualalo ma faamalieina atoatoa manaoga.

Faʻalogo Podcasts

Tweetbot 4 → Twitter

O le lauiloa popup Tweetbot na suia e le tagata Twitter. E mafai ai ona e aʻoaʻoina talafou mai le salafa o le lalolagi ma maua faʻamatalaga e uiga i mea eseese. O le tele o faʻamatalaga lolomiina i le taimi moni, ae o le mea sili ona taua, o nei mea uma e maua e aunoa ma le faatauina mai o se saofaga.

Download Twitter

Pixelmator → Snapseed

O le mafai ona gaosia ata e maua ai le pixelmator, o le ituaiga pito sili ona lelei. I le tutusa o le Photoshop, e mafai ai e oe ona faʻamaonia saʻo ata, faʻaopoopo i ai aʻafiaga, faʻaaoga mea e teu ai. 379 rubles maua avanoa i meafaigaluega uma.

I le taimi lava e tasi, o le Snapseed photo editor e le maualalo i se tau taugata, ona o le saolotoga laisene. O loʻo i ai se lagolagosua malosi i le faʻatulagaina, lanu lanu, faletusi style, cropping, faʻapea foʻi ma le tele o isi vaega o loʻo tuʻuina atu ai le tulaga aupito maualuga o le faʻatulagaina o ata.

Download Snapseed

Streaks → Coach.me

O faʻamanatuga i luga o se masini feaveaʻi o se mea faʻapitoa tau masini komepiuta mo le tele o tagata faaaoga. Mo se taimi umi lava, na fofoina atoatoa ai e le Streaks lenei faafitauli, e mafua ai le mauaina o se saofaga. Ae o le polokalame Coach.me e faia fua. Taʻiala faʻasalalau, faʻamanatuga taʻitasi, lipoti ma le tele o isi galuega e tuʻuina atu e le tagata e atiaʻe lenei polokalama.

Tikiake Coach.me

Scanner Pro → Lisi Ofisa

O le scanner e le o se mea e masani ai, i le foia lea e filifilia e le tagata faaaoga le masini feaveaʻi polokalama taugata. Ma o lea na suia ai le Scanner Pro e lona ofisa o le Ofisa Lens. Tagata atiae mai Microsoft ua faaopoopoina ituaiga uma o galuega tauave o se sikola maualuga ma atonu, na latou faia lelei.

Download Office Lens

O nei filifiliga o le a fesoasoani ia te oe e faʻaaogaina le masini komepiuta i le faʻaaogaina saoloto. Ua toe faʻamaonia e lenei mea moni le mea moni o le taugata e le lelei i taimi uma. O le tauvaga o loʻo i ai nei o le maketi IT i soo se auala e mafai ona faʻaleleia e faʻatele ai lona manaʻo. O se taunuuga, e maua e le tagata lava ia ana lava faamanuiaga, e aofia ai tagata e faʻaaogaina taunuʻuga.