Aveese uma le lomitusi i le Windows 7

I le lalolagi faʻaonaponei, o tagata uma e iai le aia e le mafai ona faʻamalosi i le avanoa patino. O i matou taitoatasi i totonu o le komepiuta o loʻo i ai faʻamatalaga e le o faʻamoemoe mo mata o isi tagata. Ae maise lava o le faafitauli o le le faalauaiteleina, pe afai e faaopoopo i lou avanoa i se PC ei ai isi tagata.

I Windows, o ituaiga faila e le o faamoemoe mo le fefaasoaaʻi e mafai ona natia, o lona uiga, o le a le faʻaalia i le taimi o matamata i luga o le faʻafanua i Explorer.

Laveina o foliga natia i le Windows 8

E pei o lomiga muamua, i le Windows 8, o le faʻaalia o mealilo ufi e faaletonu ona ua le mafai. Ae afai, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faia e se tasi suiga i tulaga o le faiga faʻaogaina, o le a mafai ona iloa atu ia foliga natia i totonu o le Explorer i le tulaga o mea faʻaogalua. E faʻapefea ona aveeseina i latou? E leai se mea faigofie.

I le auala, e mafai ona e natia soʻo se pusa i luga o lau komepiuta e ala i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa faʻapitoa a isi tagata atinaʻe masini komepiuta. I luga o sootaga o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻai i le lisi o ia polokalame ma faitau faʻamatalaga auiliili i le nanaina o ni lisi patino ile Windows.

Faʻamatalaga auiliili:
Polokalama e natia ai foliga
Faʻafefea ona natia se faʻailoga i luga o se komepiuta

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻatonu

I le Windows 8, o loʻo i ai se tomai gafatia e faʻatautaia ai le faʻaalia o nusipepa natia. O le vaaiga e mafai ona suia mo foliga ma le tulaga natia na tofia e le tagata faʻaoga, ma mo le failaina o faila.
Ma e moni, o soʻo se tulaga e mafai ona faʻaaogaina ma suia.

  1. I le pito i lalo o le itu tauagavale o le komepiuta, kiliki le 'auʻaunaga "Amata", i le lisi o loʻo matou maua ai le atigipusa "Taiala Faakomepiuta".
  2. Taofi "Potu PC" filifili "Lisi Pulea". Ulufale i totonu o Windows.
  3. I le faamalama e tatala, tatou te manaʻomia se vaega "Fuafuaga ma le Faʻasinoga".
  4. I le faasologa e sosoo ai, kiliki i le itu taumatau o le kuki i le poloka. "Filifiliga o Foliga". O le mea lenei tatou te manaʻomia.
  5. I le faamalama "Filifiliga o Foliga" filifili le lisi "Vaʻai". Tuu se faailoga i fanua i tafatafa o laina "Aua e te faaali atu faila natia, faila ma masini" ma "Faʻamau faila faʻapipiʻi puipuia". Faamautu suiga i le ki "Faaaoga".
  6. Ua faia! Ua le mafai ona vaaia ia nusipepa natia. Afai e tatau ai, e mafai ona e toe faʻafoisia lo latou vaʻaia i soo se taimi e ala i le aveeseina o siaki siaki i le pito i luga.

Metotia 2: Poloaiga Faʻatonu

I le faʻaaogaina o le laina o le tulafono, e mafai ona e suia le faʻaali o le faʻaaliga o se tasi o faila filifilia. O lenei metotia e sili atu ona manaia nai lo le muamua. E ala mai i tulafono faʻapitoa, matou te suia le uiga o le pusa i le natia ma le polokalama. I le auala, mo nisi mafuaʻaga, o le tele o tagata faʻaaoga e le amanaiaina le tele o avanoa o laina laina o le Windows.

  1. Filifili le faila matou te mananao e natia. Faʻasilima-i luga o le kiofiti e valaʻau ai le lisi autu ma ulufale "Meatotino".
  2. I le isi laulau faʻamau "Aoao" mai le manoa "Nofoaga" Kopi i luga o le laupapa laupapa le ala i le faila filifilia. Ina ia faia lenei, kiliki i le laina ma le tuatusi, kiliki i luga ma le RMB ma kiliki "Kopi".
  3. Faʻaauau le laina o le tulafono e faʻaaoga ai le kesi piano "Manumalo" ma "R". I le faamalama Taumafai togi le au "Cmd". Toto "Ulufale mai".
  4. I le poloaiga vave, uluattrib + h + s, faʻaofi le ala i le faʻailoga, faʻapipiʻi lona igoa, filifili le tuatusi ma upusii. Faʻamaonia suiga suiga "Ulufale mai".
  5. Afai e te manaʻo e toe faʻaalia le tusi, ona faʻaaoga lea o le poloaigaattrib-h-s, sili atu se auala fafautusi i upusii.

I le faaiuga, ou te manao e toe faamanatu se mea faigofie se tasi. O le tofiaina o se tulaga natia i se lisi ma suia lona tulaga faʻaali i totonu o le polokalama o le a le mafai ona puipuia ai au mealilo mai tagata lautele ua faʻaogaina. Mo le puipuiga tele o faʻamatalaga agatapuia, faʻaoga faʻamatalaga faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Fausia se pusa e le vaaia i lau komepiuta