Batini Optimizer 3.1.0.8

O le Batini Optimizer e fesoasoani ia te oe e faʻamalosia ai ma faʻalautele le ola komepiuta komepiuta. Ona o le auiliiliga auiliili, ua fuafuaina e le polokalame auala ma masini e tele ai le malosi, ma e na o le tagata na te faaaogaina e fetuunai le fuafuaga o le eletise e fetaui ma ona manaoga. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina auiliili uma mea e mafai ona faia e le Batiri Optimizer ma auiliʻili auiliiliga uma o ana galuega.

Faamatalaga o le Battery

I le taimi lava e amata ai le polokalama, e te alu i le lisi autu, pe a faʻamata mai ai le faʻamatalaga autu e uiga i le puʻupuʻu - pasene o totogi, taimi faʻatino galuega, faʻalautele i le taimi faʻaalu ma tulaga lautele. O le ata atoa o le mataʻituina o le a faʻaalia pe a maeʻa le faʻamaoniga, talu ai e manaʻomia se suʻesuʻega muamua e fuafua ai nisi o vaega.

Batio Diagnosis

O le galuega autu a le Battery Optimizer o le suʻesuʻeina lea o le masini. Faatasi ai ma le fesoasoani a meafaigaluega na fausia, o lenei polokalama e faia ai se algorithm o gaioiga, mo se faataitaiga, e fesuiaʻi ma liliu i le Wi-Fi, Bluetooth, o se atigi infrared, suia le susulu o le mata, masini sosolo ma le gaioiga. I le leai o ni masini i le taimi o suʻega, o le a na o le misi. E faʻamaonia faʻamaʻi pe a vavae ese le komepiuta mai le upega tafailagi.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ona tatala lea o se faamalama fou lea e faʻaalia uma ai iuga. E ala i le matamataina, o loʻo e avanoa: o le tau o loʻo iai nei, o lona tulaga, o le taimi e mafai ona faʻaaogaina ai, o le ono mafai ona tupu i le taimi e faʻaalu ai. O faʻamaumauga e maua mai e le polokalame ma o le a faʻaaoga mulimuli ane i le mataʻituina ma le faʻatulaga muamua o le taimi faʻatinoina o masini.

Faʻaleleia atili o mea faigaluega

O le laasaga mulimuli i le siakiina o le fatuina lea o se fuafuaga sili ona manaia. E faia lea mea i se matala ese. Lenei, ua faʻamalosia le tagata faʻaaoga e tape na o nisi o mea faigaluega poʻo le tapeina atoa. E le gata i lea, o faiga e faʻaaogaina ai le tele o le malosi o loʻo faʻaalia. Pau lava le mea e tatau ona e faʻamuamua, faʻaaoga le le talafeagai, filifili le susulu sili ona lelei ma faʻasaoina le talaaga.

Mataʻituina o Punaoa

O le mataʻituina o le faʻaalia o le faʻaaogaina o le maʻa ma le faʻaaogaina o taimi. O iinei e mafai ona e mataituina le tulaga o le masini i lalo o nisi o mamafa aʻo e tamoe i luga o le laina poʻo le pati. E le faʻaumatia le kalafi, ae o le faasologa o faasologa o taimi e faasaoina mai le taimi na faʻalauiloa ai le Batini Optimizer. Ina ia maimoa i le talafaasolosolo, ua lava lava le na o le aveeseina o le palani tutusa, lea o loo i lalo o le laulau.

I le vaega "Mataituina" E iai ni fetuunaiga fetuunai i le faamalama o le faatulagaga. O le polokalame o loʻo fesiligia o loʻo taʻavale i luga o le fata, lea e mafai ai ona e setiina ni faʻamatalaga o faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ae mauaina se savali pe a mavae le faʻaitiitia o le ola o le komepiuta i le 15 minute. E tatau ona e faʻagaoioia le faʻamatalaga e ala i le siakiina o le atigipusa i tafatafa ane o le mea ma faʻanofo le palota i le tau e manaʻomia.

Galue ma faʻamatalaga

O le Battery Optimizer e lagolagoina le faasaoina o le numera le faʻamaonia o faʻamatalaga faʻasologa i tulaga eseese. O lenei ata e mafai ai e oe ona fatu le numera manaomia o faamaumauga o le eletise ma fesuiai i le va oi latou i le taimi tatau. Faʻamaufaʻailoga uma e mafai ona e toe faʻaigoaina, faʻasaʻo, faʻaagaoioia pe tape. Faʻatūina se faʻamaumauga fou e avanoa e aunoa ma le toe toe siaki.

Faʻafoʻisia tulaga

O le polokalame o loʻo fesiligia e laveaʻiina ai faʻataʻitaʻiga uma. E mafai ona e vaʻavaʻai i latou i le vaega fetaui o faatulagaga. E toe foʻi i tua nisi o vaega poʻo le toe faʻafoʻiina o le uluaʻi faʻasologa o le Baturi Optimizer. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻasaoina ma se aso ma e iai se faʻamatalaga itiiti ina ia faigofie ai ona faʻatautaia i se lisi tele.

Tulaga lautele

I le faʻasalalau lautele, o nisi o mea aoga aoga e faʻamalamalamaina. E mafai ona faʻatautaia le Batini Optimizer i le faʻaogaina o le masini komepiuta, galue mai le fata ma faʻaaoga nisi faʻamatalaga pe a faʻaalia pe alu ese mai le fesoʻotaiga. Afai e tatau ai, ia toe faʻafoʻi muamua ia faʻamaumauga e toe faafoi atu ai i le tau le aoga.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Gagana faʻaferetania Rusia;
  • Lua auala e iloa ai;
  • Faasilasilaga e uiga i le tulaga o le pati;
  • Faʻafouina le faʻatulagaga o fuafuaga faʻavae.

Faʻafitauli

I le taimi o le iloiloga o le faaletonu o le polokalame sa maua.

O le Batiri Optimizer o se polokalama faigofie ma faigofie lea o le a matua aoga lava i tagata e ona le komepiuta. E faʻatagaina ai oe e le gata ina faʻamaonia le setete o le pati ma mataʻituina ona tulaga faatauaina, ae ia maua ai foi meafaigaluega mo le faʻatulagaina o se fuafuaga faʻaletagata. Faʻafetai i galuega faʻatulagaina o le faʻasaoina o talaʻaga, e mafai ona e fatuina le numera manaʻomia o faamaumauga faʻatasi ai ma itu eseese ina ia lelei le galuega i tua o le masini pe a mafai ai.

Tikiai le Battery Optimizer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Meaʻai faʻatau WinUtillities Memory Optimizer Polokalame Faʻataʻitaʻa o Battery Pona Taofiga talafeagai o le komepiuta komepiuta

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Batini Optimizer o se polokalame mo le faʻalauteleina o se komepiuta komepiuta. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona fatufatu se fuafuaga faʻaletausaga a le tagata lava ia mo le faʻatinoga lelei o le masini mea mai se masini.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ReviverSoft
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.1.0.8