E faʻapefea ona sasaa se papa i Photoshop

Telefoni Fly IQ4403 Energie 3 - o se faʻataʻitaʻiga na faʻatuina i le 2013, o lona uiga, "toeaina" e ala i tulaga o tagata fiafia o mea-Android. I le taimi lava e tasi, ma i le taimi nei, o le masini e mafai atoatoa ona faatino galuega o le laasaga muamua, ae seʻi pe afai o le vaega o le masini o loʻo i ai i se tulaga faigaluega ma faʻatautaia lelei. I taimi e faʻaaogaina ai e le polokalama faʻapipiʻi o le faʻataʻitaʻiga ana galuega ma ni faaletonu pe leai foi, ma ia foia le mataupu o le faʻapipiʻiina o faiga e le faʻaalia aloaia, e manaʻomia le faʻaleleia o le masini, lea o le a talanoaina i totonu o le mea.

Fly IQ4403 o se masini na fausia e le Mediatek processor, lea e faailoa mai ai o tulaga masani ma lauiloa o le toe faʻaofiina o Android e faʻaaoga i ai i le lautele. Faʻamamaina ma le faʻaeteeteina o faʻasalaga o laasaga taʻitasi e masani ona pasi e aunoa ma ni faafitauli, ae ia manatua:

O le matafaioi mo taunuuga o le ono faalavelaveina i le faagaoioiga o le polokalama o polokalama i le faagaoioiga o le polokalama o le polokalama e faalagolago atoatoa i le tagata e faaaogaina le manipulations. O faʻasilasilaga nei e faʻataunuʻuina i lau lava lamatiaga!

Tapenaga sauniuni

O le sauniuni mo le firmware e ono tele se taimi ma taumafaiga a le tagata e faaaogaina nai lo le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le masini faʻaoga i le Fly IQ4403, ae i le taimi lava e tasi o faʻatinoina taualumaga o loʻo faʻamatalaina i lalo ua faʻamaonia atoatoa le taʻaloga e le faʻalavelaveina o le gaosiga o masini.

Avetaavale

Ina ia mafai e le tagata faaaoga ona maua le avanoa e moli ai le telefoni i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini ma le PC o loʻo faʻaaogaina mo manipulation, lea e tuʻuina atu e avetaʻavale faapitoa e mafai ai e OS ma polokalama ona "vaʻai" i le Fly IQ4403 pe a faʻafesoʻotaʻi i auala eseese.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

I le tele o tulaga, e leai ni faafitauli i le faʻatulagaina o avetaavale mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. Mo le faʻatinoga o faʻavae e fesoʻotai ma le toe faʻaleleia o le OS i le masini, o le ae manaʻomia se avetaʻavale ADB ma se mea lautele. MTK Preloader ia fegalegaleai ma le masini pe ae ulufale atu i vaega o lona manatua i se tulaga maualalo.

Mo le faʻaleleia lelei o faʻatonuga o avetaavale, ia mautinoa e tape a latou faʻamaonia o le saini numera i Windows!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻamaonia o saini a le avetaʻavale i Windows

Faʻamaumauga faʻatasi ma vaega e manaʻomia mo le faʻaogaina o le Fly IQ4403 ma se PC ona mafai lea ona maua le firmware o le telefoni i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasaʻo le autoinstaller o avetaavale mo le firmware Fly IQ4403 Energie 3

  1. Ave ese le afifi ua fautuaina atu i luga ma faʻaaoga le avetaavale auto-installer e ala i le faʻaogaina o le faila e fetaui ma le laʻititi o le faiga faʻaoga.

  2. I le mulimuli ai i faatonuga a le faʻapipiʻi,

    ma faʻatali mo le faʻamaeʻaina o ana galuega, alu e siaki e saʻo mea uma na faʻatulaga lelei.

Ina ia mautinoa ua faʻatonuina uma vaega, mulimuli i laasaga nei.

  1. Liliu le Fly IQ4403 "Faʻataʻotoga i le YUSB" ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le pusa PC. Ina ia faʻagaoioia le faʻatūina, alu i le ala lenei:
    • "Faʻatonu" - "Taʻiala uma" - "Mo Atinaʻe";
    • Faʻatoaga le ki i le pito i luga o le lau ma faʻamaonia le talosaga o loʻo sau;
    • Ma isi mea faʻapipiʻiina i se atigipusa "Faʻapipiʻi USB". Pe a uma ona kiliki se ki "Lelei" I lalo o le faʻamatalaga o le filifiliga, e mafai ona fesoʻotaʻi le telefoni i se PC mo le faʻamalosi.

    Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le mafai, o le Fly IQ4403 e tatau ona iloa i le faiga (i le "Pule Sili") e pei ona taʻua i lalo:

  2. E tumau pea le siakiina o le i ai o le avetaavale i le polokalama Mediatek preloader. Mo lenei:
    • Ave ese le cable USB mai le masini ma tape atoa le telefoni;
    • Tatala i luga "Pule Sili"faalautele le lisi "Pusa COM ma LPT". Mataʻituina le lisi o ports, faʻafesoʻotaʻi le suiga mai le Fly IQ4403 YUSB i le fesoʻotaʻiga PC;
    • Afai e faʻapipiʻi le avetaʻavale i totonu o le tino, o le a aliali mai mo se taimi puupuu i totonu o pitonuʻu COM ona faʻaumatia lea o le masini. "Mediatek Preloader USB VCOM Port".

Ruta tatau

E pei ona iai i isi masini Android, aʻo leʻi faʻamalamalamaina le Fly IQ4403, e tatau ona e faia se faʻamaumauga o faamatalaga taua uma o loʻo i totonu o le teuina o telefoni, lea o le a talanoaina i lalo. E tatau ona maitauina o se auala sologa lelei mo le faasaoina o faamatalaga taua, aemaise lava le lafoai o vaega taua o le manatuaina o le masini, e mafai lava pe afai e mauaina le aia a Superuser i le masini.

Faatasi ai ma isi mea, o le a manaʻomia avanoa o aʻa e faʻapipiʻi ai se toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, lea e talafeagai pe a faʻafeiloaʻi i se aganuu masani a Android, ma isi togafiti. I se isi faaupuga, o le mauaina o aʻa-aia tatau o se tulaga taua mo le foiaina lelei o le tele o galuega e faatatau i le ata faataitai.

E mafai ona e maua avanoa o le Fly IQ4403 Superuser i le tele o auala, o le sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega Framaroot.

Faʻalogo Framaroot

Ina ia faʻapipiʻi saʻo le Framarut Android, ona faʻaaoga lea ina ia maua aʻa i luga o le masini o loʻo fesiligia, ia faʻaaoga faatonuga mai le lesona:

Faitau atili: Maua aʻafiaga i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC

Pepa faʻamau

Toe faʻatulagaina o le Android i le Fly IQ4403 ma toetoe lava o soʻo se auala e faʻaaogaina ai o le a mafua ai le leiloa o faamatalaga uma o loʻo i totonu o le teuina o le telefoni. Faʻamaumauga o faʻamatalaga taua i se auala se tasi pe sili atu e mafai ona fatuina e ala i le mulimuli i fautuaga mai mea o loʻo i le sootaga o loʻo i lalo, ma e le tatau ona faʻalavelave pe a maua e le masini aʻafiaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Faatasi ai ma isi mea, pe a faʻaogaina le polokalama Fly IQ4403, o faʻamaumauga mai se vaega taua tele o le mafaufau o le masini o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le IMEI e mafai ona leiloa, lea o le a oʻo atu ai i le leiloa o fesoʻotaiga i luga o laina eletise. Mafaufau i le auala mo le mauaina o faʻamaumauga o lenei faʻamatalaga i auiliiliga. O le talosaga a le MTK DroidTools e maua ai le fesoasoani tele i le foia o mataupu o le fausiaina o vaega o vaega o manatuaina o le NVRAM o masini MTK, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

Download MTK Droid Tools

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le polokalama MTK Droid Tuls, faʻapipiʻi ma taʻe le meafaigaluega.

  2. Fesootai i le telefoni ma se filifiliga e faʻaalia "Faʻapipiʻi USB" cable fesoʻotaʻi i le PC Port port. A uma ona e fuafuaina uiga o le telefoni ma a latou faʻataʻitaʻiga i le mata o le MTK DroidTools, kiliki le ki "Laupega".

  3. Faʻamautinoa le faʻamoemoe ia maua se atigi aʻa i le kiliki "Ioe" i totonu o le faamalama talosaga talosaga.

  4. Ina ia alu i galuega e mafai ai e oe ona suʻe le vaega o le manatuaina autu, kiliki "IMEI / NVRAM".
  5. Amata le faiga o le kopiina o le vaega o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai mo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e ala i le kiliki "Lagolago" i le faamalama e tatala.

  6. I le maea ai o le taualumaga

    I le tusi faʻatasi ma MTK DroidTools, e mafai ona e mauaina se faletupe "BackupNVRAM" ma faila e lua e mafai ona faʻaaoga pe afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻisia le vaega o loʻo i ai faʻamatalaga IMEI.

Faʻaolaina "NVRAM" e faia e ala i le faia o laasaga tutusa e pei o le faia o se faʻamaumauga, na o le Laasaga 5 o faatonuga o loʻo i luga o le kiliki oomi "Toe faʻafoʻisia",

sosoo ai ma le ala i faila e lua

nofoaga faasao.

Polokalame manaʻomia ma le firmware

E ui lava i le lautele o le tufatufaina o masini na ofoina atu i lalo o le faailoga taufaʻailogaina Fly, e le faʻatagaina e le kamupanī soʻo se fale faʻapitoa faapitoa mo masini masini masini o lona lava ituaiga. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o polokalame faʻavaomalo mo faʻatinoga ma le manatuaina o le MTK-device SP FlashTool e mafai ai ona e faʻafoʻi ma / pe toe faʻafoʻi le atamai e aunoa ma ni faʻafitauli. E mafai ona matou fai atu o lenei meafaigaluega e taua mo le faʻapipiʻiina o le Android, e tusa lava po o le a le uluai setete o le polokalama polokalama o le masini.

Ae mo le faʻamatalaga o le meafaigaluega, e leai ni eseesega faavae i le faʻaogaina o fonotaga eseese a Flash Player e tusa ai o le Fly IQ4403; e mafai ona e faʻaogaina. Ina ia mautinoa le sao o le filifiliga, ave le upega tafaʻilagi ma le avetaavale e faʻamaonia le faʻaaoga i faataitaiga o loʻo i lalo - lomiga 5.13.52.

Download le SPPS Tool 5.13.52 mo le firmware Fly IQ4403 Energie 3

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina le Android po o isi gaioiga e ala i le Flash Toole (Metotia 2, o loʻo tuʻuina atu i lalo), faamasani oe lava i manatu autu o loʻo faʻaaogaina i le faʻamatalaga o faatonuga ma le toe faʻaleleia o algorithm OS. O nei mea uma o loʻo avanoa i le lesona:

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

I le faaopoopo atu i le suesueina o le gafatia o le avetaavale moli, aʻo leʻi faalavelave i le polokalama Fly IQ4403 i se tasi auala, iloilo ia faatonuga e te manaʻo e fai mai le amataga i le faaiuga, ma ia mautinoa o faila uma e fai i luga o le komepiuta PC. O fesoʻotaʻiga i le faʻavasegaina o pusa o loʻo aofia ai le polokalama faʻapipiʻi, faʻafouina le toe faʻaleleia ma le OS masani mo le faʻapipiʻiina o le masini o loʻo tuʻuina atu i le faʻamatalaga o auala e faʻapipiʻi ai le Android i lalo i le tusiga.

Faamaumauga

I le sauniuni lelei, e mafai ona e alu i le tuusaʻoina o le OS i le masini. O le faʻaaogaina o le firmware e faʻaaoga ai se tasi o metotia ua faʻamatalaina i lalo o lona uiga o le faʻapipiʻiina o le lomiga aupito lata mai o le faiga faʻavae i lona taunuuga poʻo se isi faʻamatalaga autu - faʻatulagaina le masini ma se faʻaleleia o le komipiuta mai isi tagata atinaʻe. Po o le a lava le mea e manao i ai, e sili ona alu i lea laasaga ma lea laasaga, mulimuli i faatonuga mai le auala muamua. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona maua le poto ma meafaigaluega e maua ai le mafai e toe faafoi atu le telefoni i lona tulaga muamua pe afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Metotia 1: Toe faʻaleleia Faletupe

O le toe fausia lata mai o le polokalama na ofoina mai e le kamupanī mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o se faʻamaumauga. SW13lea e faʻavae i le Android 4.2.2. O lenei lomiga o le OS mo le masini o le a faʻapipiʻi ona o le faʻaaogaina o le algorithm o gaoioiga nei.

Faʻasaʻo le firmware aloaia SW13 o le atamai Fly IQ4403 mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia

  1. Faʻatau le faila-faila o loʻo i ai le firmware ma faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina e ala i le "faʻaleleia" o le siosiomaga o le faʻataʻitaʻiga. A aunoa ma le teuina, tuʻu le mea na maua i luga o le kata o le kata ua faʻapipiʻiina i le telefoni.
  2. Ia mautinoa o le telefoni feaveai e sili atu ma le 60% totogi ma tape i ai.
  3. Amata le siosiomaga toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, ma le masini ua tape, e tatau ona e lolomi i le taimi e tasi ia ki "Volume +" ma "Meaai" seia oʻo i luga le faʻamalama o le Android i se faailoga faʻaaliga i luga o le faʻaaliga, ona faʻasaʻo ai lea o kulini.

    Le isi - tala pupuu "Meaai", lea o le a oʻo atu ai i le faʻaalia o mea e faʻaleleia ai le lisi i luga o le lau.

  4. Aʻo leʻi tuʻuina le masini, e fautuaina e faʻamalo le mafaufau ma toe faʻafoʻi le masini i le setete o le fale gaosimea. O lenei mea o le a faʻaumatia ai faamatalaga uma a le tagata o loʻo i ai i le teuina o le telefoni, ae o le a mafai ai ona maua se tino mama e avea ma se taunuuga o le faʻapipiʻiina o le pusa zip.
    • Faaaogaina o le ki "Tusi -" faailoga mea "solo faamaumauga / toe fausiaina fale" ma amatalia le toefaʻatonuina auala e ala i le faʻaulu "Volume +".
    • Faʻamaonia le manaʻomia o le faamamaina e ala i le filifilia "Ioe ...". Faatali mo le faʻatumuga o le faagasologa - o le autu autu o le toe faʻaleleia ma faʻamatalaga o le a toe faʻaalia i luga o le mata: "Ua maeʻa uma le faamatalaga."
  5. Le faʻapipiʻi le afifi mai le OS:
    • Valaau le galuega "Faaaoga le faafouga mai le sdcard", filifili le faila i le ki lalo "IQ4403_SW_20140507_SW13_RECOVERY.zip"kiliki "Volume +".
    • Faatali mo le fesiitaiga o faila mai le afifi OS e tatau ona maeʻa i le nofoaga manatua o le masini - pe a uma ona faʻatumu le laupapa alualu i luma o loʻo faʻaalia i luga o le mata i le faagasologa, o le faʻamatalaga o loʻo i lalo e aliali mai "Faʻamau mai le sdcard maeʻa".
    • Toe amata le telefoni i le polokalama faʻapipiʻiina e ala i le filifilia "Toe faʻafou le polokalama i le taimi nei" i le lisi autu o le siosiomaga. Muamua, o le laasaga umi e muta i foliga vaaia o le ata o le feiloaʻi, lea e amata mai ai le faʻamalamalamaina o vaega autu o le OS.
  6. A uma ona faʻamaeʻaina tulaga, e mafai ona e alu i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga i luga o le masini ma le isi gaioiga o le firmware aloaia.

Metotia 2: SP FlashTool

O lenei metotia e mafai ai ona e le gata ina maua le firmware aloaia o le lomiga lata mai nei i le Fly IQ4403, ae ia toe faʻafoʻi le masini e galue pe a faʻalavelave le faʻaogaina o le polokalama ma le telefoni, e le o utaina, faʻatauina pe a faʻatauina, ma isi.

Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi i le polokalame faʻapipiʻiina mo le faʻapipiʻiina e ala i le SPPS Flash o loʻo taua i luga i le fesoʻotaʻiga:

Faʻamau le firmware aloaia o le lomiga fou o le Fly IQ4403 atamai mo le faʻapipiʻiina e ala i le SP Flash Tool

  1. Tuʻu le afifi faʻatasi ma le polokalama faʻapitoa i se isi tusi.
  2. Tatalaina le Mea Ulama Flash.
  3. Faʻaopoopo faʻamalosi i le talosaga e ala i le tatalaina o le ki "Faʻasalalau-utaina" faila MT6582 Android_scatter.txti totonu o le faʻasologa faʻatasi ma ata.
  4. O le Android OS i le Fly IQ4403 ua faʻaogaina e faʻaaoga ai le faʻaoga "Faʻaleleia faʻamalosi". Mai le lisi pa'ū, filifili lenei metotia mo le suʻeina o mafaufauga.
  5. Faasolo le faamau "Download"i luga o le pito i luga o le FlashTool window.
  6. Faʻafesoʻotaʻi le USB USB e fesoʻotaʻi i le PC i le telefoni pe a uma. O le faʻafeiloaʻiina o faila o ata i le mafaufau o le masini e vave amataina pe a uma ona iloa le masini i le masini faʻaoga.
  7. Faatali e aliali mai le faamalama "Tatalo OK", faʻamaonia le maeʻa manuia o le taotoga ma vavae le telefoni mai le PC.
  8. Saunia mo se umi umi e faatali mo le uluai laasaga a le Android i le maeʻa o le firmware ma liliu le Fly IQ4403 e ala i le kiliki o le ki "Meaai". Faatali mo le lau ma le filifilia o le gagana ma fuafua ia tulaga autu o le OS.
  9. I le maea ai o le faʻaaogaina, e te mauaina le Fly IQ4403 mai le atigipusa i polokalama faʻapipiʻi, ma le lomiga aupito lata mai o le polokalama Android.

Metotia 3: CWM Toe Faʻaleleia

O le polokalama faʻapitoa a le polokalama mai le Fly e le tele o tagata e faʻaaogaina le model IQ4403 e le o faʻamauina lelei. O le le lava o le tele o aoga aoga, faʻasalaga faʻatasi ai ma talosaga na muai faʻapipiʻiina, faʻamautuina mediocre o faʻaoga faʻapitoa, ma isi. e faʻateleina le tele o tagata faʻatau atamai e faʻalavelave i le vaega o le polokalame ina ia faʻaleleia le faatinoga o le OS. O le mea moni, e mafai ona e alu e ala i le faʻaaogaina o polokalama faʻapipiʻi (matou te manaʻomia aʻa-aia), faʻapipiʻi tweaks ma patches taʻitasi, ae sili atu le faigofie ona faʻaaoga fofo-fofo - fomaʻi e faʻavae i luga o le ofisa, ae na faʻaleleia. O le a matou faʻapipiʻiina se tasi o nei mea i le faataitaiga o loʻo i lalo.

Ina ia faʻapipiʻi le OS faʻaleleia i le telefoni ua faʻapitoa, o le ClockworkMod Recovery (CWM) e faʻaaogaina ai le siosiomaga. O le faʻatulagaina o le faʻaleleia o le faʻaogaina o le firmware e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi Android e ala i le faʻaleleia o le toe faʻaleleia

Laasaga 1: Faʻatuina CWM

Faʻafouina (faʻaleleia) le toe faʻaleleia mai le vaega CWM o loʻo faʻaalia e se galuega tele atu lautele nai lo le siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale. Mo Fly IQ4403, ua faia se meafaigaluega faapitoa e mafai ai e oe vave ona faʻaaogaina se tasi o fesuiaiga o le toe faʻaleleia o le malosi (Carliv Touch Recovery) i totonu o se telefoni mai se komepiuta, ma ua fuafuaina e faʻaaoga i faatonuga i lalo.

Ina ia manuia le maeʻaina o le CWM i luga o le masini, e tatau ona maua avanoa aloaia Superuser!

Tikiala le aoga e faʻaofi ai le CWM Recovery i le telefoni Fly IQ4403

  1. Ave ese le afifi na siiina mai le fesoʻotaʻiga luga i le Windows Desktop.
  2. Fesoʻotaʻi lau smartphone i le faʻafouina "Faʻataʻotoga i le YUSB" i le PC ma taʻalo le faila FMT v1.1 mo MTK.exe.
  3. Kiliki "Ioe" i le faʻaalia foliga e amata ai le toe faʻaleleia o le masini faʻapipiʻi.
  4. Kiliki "Lelei" i le faamalama o iai le ofo e faʻafesoʻotaʻi le smartphone i le PC.
  5. O le faʻaaogaina o le a faʻapitoa ona faia isi taualumaga, o mea uma e tatau ona e faia o le mataʻituina le faʻaalia o le telefoni ma tuʻuina atu ai le aia a le ADB Shell i luga ole talosaga ile SuperSU.
  6. Faatalitali i le foliga mai o le faamalama faamaeʻaina, ma faailoa mai ai ua maeʻa le faʻagasologa o le faʻatulagaga:
  7. O le a toe faʻaleleia le masini i le CWM faʻafouina aunoa. O le suʻesuʻeina e ala i mea autu o loʻo lisiina ma le faʻaaogaina o galuega faʻalesiosiomaga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai pā o paʻu i le pito i lalo ole lau.
  8. Tuʻua le siosiomaga ma amata Android i luga o le telefoni i le filifilia "toe faʻafouina nei".
  9. I le lumanaʻi, ia faʻalauiloa le siosiomaga faʻaleleia, faʻaaoga le faʻapipiʻiina o ki komepiuta "Vol +" ma "Mana". E tatau ona patipati ma uu i luga o le masini seʻi vagana ua faʻaalia le mata o le faʻaleleia.

Laasaga 2: Faʻatulaga le OS faʻafou

Faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, O le Android e faʻavae i luga o se faʻapotopotoga. SW13 mai le Fly, ae o suiga na aʻafia toetoe lava o vaega uma - e le manaʻomia le polokalama faʻapitoa, o le faiga e sili ona lelei mo le faʻaleleia o galuega, ua fausia se avetaavale e faʻaitiitia le taimi e tali atu ai ma faʻaleleia atili le faʻasalalauga, e mafai ona faʻaaogaina aʻa-aia tatau e aunoa ma ni meafaigaluega faaopoopo.

Tikia se suiga (faʻavae i luga o le ofisa) firmware mo le Fly IQ4403 telefoni

  1. Faʻapipiʻi le afifi mai le fesoʻotaʻiga i luga ma kopi i le kalama komiti na faʻapipiʻi i le Fly IQ4403.
  2. Totonu totogi le smartphone smartphone ma tamoe CWM Recovery.
  3. O le laasaga muamua i le toe faʻaleleia o le faia lea o se faʻamaumauga o OS faʻapipiʻiina - o lenei mea o le a mafai ai ona e toe faʻafoisia le tulaga o le polokalama polokalama, pe a fai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi e tupu i le faagasologa o le faʻatulagaga. Mulimuli i lenei ala:
    • Filifili mai le lisi autu "toe faafoi ma toe faaleleia"ona "faila". Ole a amata otometi lava le faagasologa o faamaumauga.
    • Faatali mo le kopiina o faʻamaumauga mai vaega o le mafaufau Fly IQ4403 i le masini e teu ai. O le taimi lava e faʻaalia ai se faʻaaliga i le pito i lalo o le lau "Faʻatonu le tuatusi!", kiliki le tua i luga o le mataʻitusi autu o le siosiomaga.
  4. Fai se mafaufauga manino i le telefoni:
    • Meataitasi "solo faamaumauga / toe fausiaina fale" - "Ioe - Tape uma faamatalaga faʻamatalaga".
    • Faatali seia maeʻa le faʻamaeʻaina - o le a faʻaalia se faʻaaliga "Ua maeʻa uma le faamatalaga."

  5. Faʻatonu le firmware:
    • Filifili "faapipii zip", ona - "filifili zip mai sdcard". "Faʻamalamalama" le mea-igoa o le pusa faʻatasi ma le OS.
    • Kiliki le faamau faʻamaufaʻailoga ma amataina le faʻavaeina o le OS e ala i le filifilia "Ioe - Faʻatonu Fly_IQ4403_FW13_MOD.zip" luga o le mata "Faamautu le faʻapipiʻi?". Далее ожидайте окончания процесса переноса компонентов Android в память смартфона - внизу экрана появится уведомление "Install from sdcard complete.".
  6. Вернитесь к основному меню CWM и вызовите функцию "reboot system now". Далее ожидайте загрузки модифицированного Андроид - в отличии от официальных прошивок появится не приветственный экран с выбором языка, а рабочий стол.

    Сразу же можно переходить к использованию усовершенствованной системы.

Способ 4: TWRP

Единственным способом преобразования программного облика Fly IQ4403 и в какой-то степени приближения его к современному, а также расширения функционала аппарата является инсталляция кастомной прошивки. O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻaeʻeina le telefoni fou i le masini - o faʻaaogaina faʻapitoa "faʻaletonu" mo le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o KitKat, ae o loʻo i ai mea manaia i totonu oi latou.

O faʻafitauli eseese aganuʻu ua faʻapipiʻi i le Fly IQ4403 i le auala lava e tasi, o lona uiga, o faʻatulagaga o loʻo fautuaina atu i lalo e mafai ona mafaufauina o se algorithm lautele mo le mauaina o se OS lē aloaia i luga o le ata faataitai atamai.

Aotelega o le taualumaga: e tatau ona e filifilia se agaifanua ma sii mai le pusa-pusa o loo aofia ai ona vaega, ona faapipii lea o le polokalama i le telefoni e ala i se suiga toe faaleleia. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, na faia ai ni ituaiga o ituaiga siosiomaga, e aofia ai le CWM faʻaaogaina i le faataitaiga muamua mo le faʻapipiʻiina o le mod, ae ua fautuaina e faʻaaoga le tali sili atu o galuega TeamWin Recovery (TWRP) e filifili ai mo le faʻaaogaina faifai pea ma le faʻataʻitaʻiga masani.

Laasaga 1: Faʻatasia le Siosiomaga Faʻafouina

O le faʻaaogaina o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le TVRP o le a le mafua ai ni faʻafitauli, aemaise mo i latou na faʻaaogaina le firmware e ala i le SP FlashTool i le auala o loʻo faʻamatalaina i luga i le tusiga.

Faʻapipiʻi le afifi i le ata o le toe faʻaleleia o le faʻaleleia ma le faʻasalalauina o faila e manaʻomia e faʻapipiʻi le siosiomaga i totonu o le atamai e ala i le Flash Tool, faʻamolemole kiliki ii:

Talia le img-image TeamWin Recovery (TWRP) ma le faasalalauina o faila mo le faʻaogaina ile Fly IQ4403 Energie 3 smartphone

  1. Faʻamau le avetaavale avetaʻavale ma ave i totonu o le polokalama se faʻasalalauina o faila mai le faʻamaumauga lea e mafua mai i le le tatalaina o le upega tafaʻilagi na siiina mai le fesoʻotaʻiga i luga.
  2. Tatala uma pusa meli o loʻo lata ane i vaega o suafa vagana ai "Toe faʻaleleia".
  3. Faalua faalua i luga o le nofoaga o le img-image o le siosiomaga toe faaleleia, tatala le faamalama o le filifiliga faila ma faamaoti le ala i twrp_recovery_iq4403.img.
  4. Kiliki "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le suiga mai Fly IQ4403 i le uafu USB.
  5. O le pueina o le toe maua mai i le vaega talafeagai e vave tele.
  6. A maeʻa le faamalama o le faamauga "Tatalo OK" Ave ese le cable USB mai le masini.
  7. O le ulufale atu i le TVRP o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻauluina o kīinumera e lua i luga o le telefoni i le taimi e tasi: "Volume Up" ma "Enable". Taofi paomi iomi seia oʻo i luga le aliga autu o le TWRP.

Afai e te faʻafetaia se toe faʻafouina o le TVRP mo le taimi muamua, e matua manaʻomia lava le faamasani i faʻamatalaga mai le tusiga o loʻo taʻu mai ai mea e ono mafai ona faia e le siosiomaga ma faʻaaogaina autu:

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

Laasaga 2: Faʻatulaga Osisi Custom

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le telefoni Fly IQ4403, o le firmware ua faʻaleleia mo le faʻaaogaina i luga o le faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa. AOSP, lea na matou faia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo. I le lelei o le fofo, e mafai ona e faia se lisi lautele, ma o mea taua e sili ona lelei o le saoasaoa o le galuega ma le tulaga o le mautu.

E mafai ona e siiina se atigipusa mai se tasi o fonotaga a AOSP ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i totonu ole masini ole fesili ole TWRP, faamolemole kiliki ii:

Tikiake KitKat faʻavae AOSSP firmware mo Fly IQ4403 Energie 3 atamai

  1. Faʻasaʻo le firmware ma tuʻu i le aʻa o le avetaavale e mafai ona ave i le Fly IQ4403.
  2. Faʻamasinoga TWRP.
  3. O le mea muamua e fai pe a uma ona amataina le siosiomaga o le faia lea o se faʻamaumauga o OS faʻapipiʻiina. Totogi faapitoa i le vaega. "NVRAM", e tusa lava pe o se kopi kopi o le vaega manatua lea o loʻo aofia ai faʻamatalaga IMEI ua maea ona faia i le auala ua faʻamatalaina i le amataga o le tusitusiga.
    • Alu i le vaega "Lagolago"e ala i le uomiina o le fetaui fetaui i luga o le matala o le toe faaleleia. Ia mautinoa e vaʻaia igoa o igoa, o le faʻamatalaga mai le mea e te manaʻomia e teuina i totonu o le faʻamaumauga e faailogaina (o le tali sili ona lelei o le tausia lea o kopi o vaega uma e aunoa ma se faʻasalalauga). A maeʻa ona faʻamalamalamaina ia faʻaiʻuga, faʻaagaoioi le ki "Swipe e Toe Tuli".
    • Faatali sei maeʻa le faʻataʻitaʻiga ma toe foʻi i le televise TVRP e ala ile taina "Toe foi" ona sosoo ai lea "Aiga".

  4. Toe faʻafouina le toe faʻaleleia. Tapui le mea "Toe amata"ona "Toe Maua". Le isi, filifili "Aua le faʻaeʻe" i luga o le lau ma le talosaga e faʻapipiʻi SuperSU.
  5. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o vaega. Ina ia faʻamamaina le mafaufau ao leʻi tuʻuina aganuʻu i le lisi autu o le siosiomaga, kiliki "Aveeseina"ona faʻaagaoioi ai lea o le aitema "Swipe i le Fale Faʻatulaga Faʻatonu". Faatali mo le taotoga e faamaea, ona toe foi lea i le autu autu o le siosiomaga.
  6. Ua saunia mea uma e faʻapipiʻi AOSP i Fly IQ4403:
    • I luga ole laupepa TWRP, tap "Faʻamau". Le isi, tusi i le lisi o faila ma faila ma faapipii le igoa o le faila zip zip. "AOSP_fly4403_KitKat.zip".
    • Ina ia amata le firmware, faʻaaoga le elemene "Swipe ia Faʻamau", pe a maeʻa, e na o le faatalitali mo le iʻuga o le faʻagasologa o le faʻagasologa masani. Toe amata le masini i le Android i le maeʻa ai o le faʻapipiʻi, amata i le kilikiina o le mea Toe toe fai.
    • Faatali mo le AOSP Welcome screen e aliali mai.

    • I le maeʻa ai o le fuafuaina o le OS OS

      Maua le Fly IQ4403 ma se tasi o vave ma aupito sili ona aoga

      Android eseese e faʻafetaui i le faʻataʻitaʻiga.

O le mea lea, o mea faigaluega e fa e sili ona aoga e manatu e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ma le polokalama o le polokalama Fly IQ4403 Energie Android i suiga eseese. Faʻaaogaina fautuaga fautuaina, e mafai ona e faʻapipiʻi soo se ituaiga o le firmware o loʻo avanoa mo le faʻataʻitaʻiga, matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani lea i le ausia o se tulaga talafeagai o le telefoni!