O le a le faʻatulagaga o le CD ma pe faapefea ona fai saʻo

O avanoa mo le faʻaaogaina o le tele o fesoʻotaʻiga e tuʻuina mai e avefeʻau o aso nei e mafai ona maua ai taimi o le nofo ai o soʻo se tagata e faʻaogaina i luga o le initaneti e le gata o se mea aoga, ae faʻapea foi nisi o faʻafitauli i le tulaga o le le manaʻomia ma nisi o taimi faʻasiasia mai isi tagata auai i auaunaga eseese i luga ole Initaneti. O le mea e lelei ai, o le "lisi uliuli" filifiliga ua faʻapipiʻiina ma soʻo se meafaigaluega faʻaonaponei ua fuafua e faʻafesuiaiga faʻamatalaga e ala i le fesoʻotaiga O le tusiga o le a tilotilo i le auala e faʻaopoopo ai se tagata pe alu foi i le lisi o le poloka ma taofia ai le mauaina o soʻo se savali mai ia te ia i le avefeʻau o le Viber.

O le faʻaaogaina o le kamupani Vibera o se faʻafesoʻotaʻi telefoni feaveaʻi, o lona uiga, e mafai ona galue i le siosiomaga o OS telefoni feaveaʻi ma le OS OS, o le mea lea e tuʻuina atu mea e tuʻuina atu i lou mafaufau ile tolu vaega autu lea e aofia ai se faʻamatalaga o manipulations e mafua ai le taofia o tagata fesoʻotaʻi i le avefeʻau mo Android, iOS ma Windows.

Vaʻai foi: Faʻatuina o le avefeʻau a le Messian i luga o tulaga eseese

Fesoʻotaʻiga le taofia i totonu o Viber

A e leʻi faia ni gaioiga i le avefeau, e tatau ona e malamalama pe o le a le aafiaga o le a latou taʻitaʻia. O aʻafiaga o le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e tusa lava po o le a le faʻaaogaina o masini komepiuta, o le a faapenei:

  • A maeʻa ona tuʻuina atu se isi sui o le auaunaga i le "lisi uliuli", o le a le maua e ia le avanoa e lafo ai ni feʻau ma valaʻau atu e ala atu i Viber i le tagata na faʻalavelaveina o ia. E sili atu le saʻo, o le faʻafeiloaʻiga o feʻau o le a faia, ae o le a latou tumau pea i le avefeau o le tagata o loʻo taofia le tulaga "Auina mai, Faʻasalalau", ma le telefoni ma telefoni feaveaʻi o le a foliga mai na te le taliina.
  • O se sui o le auʻaunaga o loʻo faʻaaogaina le filifiliga o le poloka o le tagata faʻasaga i le avefeʻau o le a le mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i le tagata faʻaaoga mai le "lanu uliuli" ma amatalia ni leo / vitio i le tagata o loʻo faʻasaʻoina.
  • O se fesoʻotaʻiga faʻamaufaʻailogaina o le a maua pea le avanoa e matamata ai i le faʻailoga, avatar, ma le tulaga o le tagata auai i le avefeau na tuʻuina i totonu o le "lisi uliuli". E le gata i lea, o le a le mafai e le tagata e le o manaʻomia ona tuʻuina atu valaaulia e tuʻuina atu talanoaga i le tuatusi a le tagata na faʻaaoga le loka.
  • O le taofia o le ID ID e le aveesea ai le keli faʻaulu mai le tusi o le avefeʻau. Ma le isi, o le talafaasolopito o valaau ma fetusiaiga o le a le faʻaumatia! Afai o faʻamaumauga i le taimi o le fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaumatia, e tatau ona e fufulu ma le lima.
  • O le faʻafesoʻotaʻiina o fesoʻotaʻiga i totonu o Viber e mafai ona faʻaaogaina ma mafai ona faʻaaoga soo se numera o taimi. E mafai ona e aveese se faʻafesoʻotaʻiga mai le "lisi uliuli" ma toe faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma ia i soo se taimi, ma e mafai ona maua faʻasalalauga faatonuga i totonu o le 'upega tafaʻilagi i la matou' upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tatalaina se faʻafesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows

Android

E matua faigofie lava ona taofia se isi tagata auai o le auaunaga mai le mauaina o le tomai e auina atu ai savali ma faia valaau e ala mai i le avefeau lata mai o loo fesiligia ai le faaaogaina o Viber mo le Android. E te manaʻomia le naʻo ni nai taps i luga o le lau o lau telefoni poo lau laulau.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Po o le a lava le auala na faʻaalia ai le faʻafesoʻotaʻi i le lisi o loʻo maua mai Viber, ma le umi ma le malosi o le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga ma se tasi tagata auai, e mafai ona poloka i soo se taimi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faʻafesoʻotaʻiga i le Viber mo le Android

  1. Tatala le avefeʻau ma alu i le lisi o fesoʻotaʻiga e ala i le taina i luga o le lisi o le igoa e tasi i le pito i luga o le mata o Viber mo Android. Saili le igoa (po o le avatar) o le uo e le o manaomia ma tape i ai.
  2. O le laasaga o loʻo i luga o le a taitai atu ai i le tatalaina o se mata ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le pati Viber. Lenei e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lisi o filifiliga - tapuni le ata o ni vaega se tolu i le pito i luga o le mata i le taumatau. Le isi, kiliki "Pupuni". O lenei mea e faʻataunuʻuina ai le faagasologa o le fesiitaiga o le fesootaiga i le tagata uliuli - o le faʻasalalauga talafeagai e faʻaalia i le pito i lalo o le lau mo sina taimi puupuu.

Metotia 2: Faʻaaliga Mata

Mo le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga i le va o ni tagata se toʻalua ua resitala i le tautua o loʻo fesiligia, e le tatau ona iai i le lisi o fesoʻotaʻiga o le tasi. I soo se tala o le avefeau e mafai ona auina atu feʻau ma amataina le telefoni e ala atu i Viber e aunoa ma le faʻaaliaina o le faʻamatalaga a le tagata o loʻo fai ma sui (e faʻatagaina le auina atu na o le faʻamatalaga feaveai i le tagata e faʻaaogaina, ma le igoa o le tagata e mafai ona faalēaogā pe a lesitala i totonu o le polokalama ma faʻatulagaina le tagata o tausia). O ia tagata (e aofia ai tagata faʻapitoa ma faʻamaumauga mai meli meli ua faia) e mafai foi ona taofia.

  1. Tatala le talatalanoaga ma le tagata o lona igoa e te manao e teu i le "lisi uliuli".
  2. Afai e le i faia le talanoaga ma e leʻi i ai ni faʻamatalaga (s), o le a faʻaalia se faʻamatalaga e le i ai le tagata lafo i le lisi o fesoʻotaʻiga. O filifiliga nei e lua:
    • Faʻaavanoa vave le ID i le "lanu uliuli" - tap "Pupuni";
    • Alu i le tagata maimoa i le imeli ina ia mautinoa e te le manaʻomia / manaʻo e faʻasoa faʻamatalaga - tap "Faaali le savali", ona tapunia lea o le vaega o le tusitusi i le pito i luga o le lisi o filifiliga e ala i le taina o le satauro. Mo le poloka atili o le sosolo, alu i le isi laasaga o lenei faʻatonuga.
  3. Tago i le avatar a se isi tagata auai, e lata ane i savali taitasi na maua mai ia te ia. I luga o le lau ma faʻamatalaga e uiga i le tagata e auina atu, ia aumai se lisi o loʻo aofia ai se mea se tasi e ala i le paʻi atu i vaega e tolu i le pito i luga o le mata.
  4. Kiliki "Pupuni". O le faʻamatalaga o le a vave tuʻuina i luga o le "lisi uliuli" ma le avanoa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga mai ia mea i lau tagata talosaga o le avefeʻau o le a faamutaina.

iOS

Pe a faʻaaogaina Viber mo iOS e faʻaaogaina ai le tautua, o faatonuga e faʻaalia ai le taofia o isi tagata o le avefeau ona o se taunuuga o le faʻatinoga e matua faigofie lava - e te manaʻomia le faia o nai paʻi i luga o le iPhone / iPad ma avea ma tagata e le manaʻomia le alu i le "lisi uliuli". I lenei tulaga, e lua auala e faʻaaoga ai.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O le auala muamua lea e mafai ai e oe ona poloka se tagata Viber ma faʻaaogaina ia te ia le mafai ona auina atu faʻamatalaga e auala mai i le avefeʻau lata mai pe afai na tusia le faʻamatalaga a le tagata auai i le lisi o fesoʻotaʻiga e mafai ona maua mai le talosaga a le avefeʻau avega mo iOS.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se fesootaiga i le Viber mo iOS

  1. Tatalaina le Viber mo le iPhone ma alu i "Faʻafesoʻotaʻi"e ala i le faapipii i luga o le faʻamaufaʻailoga talafeagai i le lisi i le pito i lalo o le mata.
  2. I le lisi o fesoʻotaʻiga, tapuni le igoa poʻo le avata a le tagata auai o le avefeau, fesoʻotaʻiga lea e le taliaina pe le talafeagai. I luga o le lauulu e amata ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le isi tagata oomi i le ata pencil i le pito i luga. Le isi, kiliki le igoa o le galuega "Fesoʻotaʻiga o poloka" i le pito i lalo o le lau.
  3. Ina ia faʻamaonia le loka, faʻaulu "Faasaoina". O le iʻuga, o le ID o le tagata e tuʻuina atu i luga o le "lisi uliuli", lea e faʻamaonia e se faʻamatalaga faʻaalia mai luga mo se taimi puupuu.

Metotia 2: Faʻaaliga Mata

E mafai ona e faʻaumatia tagata e leai se mea e manaʻomia, faʻapea foʻi ma tagata le iloa (e le mai le lisi o fesoʻotaiga) o latou lafo saʻo mai le talanoaga talanoaga i le Viber mo le iPhone.

  1. Tatala le vaega "Talitonuga" I Vibera mo le iPhone ma faapipii i luga o le ulutala o le faʻatalanoaga ma le tagata e teteʻeina ua poloka.
  2. O isi gaioiga e lua-eseese:
    • Afai o le "masani" muamua lenei ma le faʻamatalaga na auina mai e se tagata ese, ma e leai se talatalanoaga ma ia, o le a aliali mai e leai se faʻafesoʻotaʻiga i le lisi o loʻo maua mai le avefeʻau. E mafai loa ona vave poloka le tagata na lafoina e ala i le faapipiiina o le sootaga tutusa i le pusa talosaga.
    • E mafai foʻi ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻamatalaga auina - tap "Faaali le savali". I le filifili ai e poloka le tagata na auina mai i le lumanaʻi, faʻaaoga le parakalafa lenei o lenei faatonuga.
  3. I luga o le matalanoa ma se tagata e le manaomia le feʻau i le avefeau, tapuni le ata o le avatar i tafatafa o soʻo se savali maua - o le a taʻitaʻia ai le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le tagata na auina mai. I le pito i lalo e i ai se vaega "Fesoʻotaʻiga o poloka" - kiliki i luga o lenei sootaga.
  4. O laasaga o loʻo i luga o le a taʻitaʻia ai le faʻamaeaina vave o le "lanu uliuli" i Vaybera fou mea.

Windows

Talu ai o le telefoni feaveai o le PC e na o se "faʻata" o se tagata faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i se masini feaveaʻi ma e le mafai ona faagaoioia tutoatasi, o lana galuega e faʻamapulaʻa i le tele o auala. O lenei foi e faatatau i le avanoa i le "lanu uliuli" o isi tagata auai, ma le puleaina o le lisi o faʻamaumauga faʻamau - i le faʻasalalauga Windows o le avefeau, ua latou toesea.

    Ma o na feau ma valaau mai se faʻamatalaga patino e le oʻo mai i le avefeʻau i luga o le komipiuta, e tatau ona e faʻaoga fautuaga i luga aʻe o le tusiga ma poloka le tagata e le o manaʻomia le fesootaiga e ala i le Android poʻo le iOS version o le mea na fai i le Viber. Ona oʻo mai lea o le fesoʻotaʻiga ma o le tagata mai le "lisi uliuli" o le a le mafai ona auina atu ia oe faʻamatalaga e le gata i luga o le telefoni / laulau, ae faʻapea foʻi i luga o le komepiuta / komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le gata ina mafai, ae faigofie foʻi ona puipuia mai le tagata e le o manaʻoina faʻamatalaga na lafoina e ala i le avefeʻau a Viber e isi tagata o le auʻaunaga. Pau lava le tapulaʻa o le na o mea e faʻaaogaina tagata e faʻaaogaina i le OS OS e faʻaaoga mo le poloka.