TV Tuner Software

E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga TV, e mafai ona fesoʻotaʻi e le gata i se TV, ae faʻapea foi i se komepiuta. O lea, e mafai ona e matamata i le TV e faʻaaogaina ai le PC. A maeʻa le faʻatauina o le masini, na o oe e manaʻomia le pikiina o se polokalama ma fiafia e matamata i au vaʻaia e te fiafia i ai. Sei o tatou tilotilo atu i nisi o sui o le polokalama, e talafeagai mo ituaiga o ata TV.

DVB Dream

O le polokalame a le DVB Dream e amata la matou lisi. Naʻo le fia taʻuina atu lona tulaga uiga ese, na faia faʻatasi e tagata faʻafetai faʻafetai i le faʻapipiʻi punaoa. A e amata muamua, e mafai ona e filifilia le mamanu sili ona talafeagai i lalo o le fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi i le komepiuta. Ma le isi, e ofo atu e le au atinaʻe e seti le faʻasalalauga muamua e faʻaaoga ai le masini faʻatulagaina i totonu. A uma ona maeʻa uma tulaga, o mea uma o totoe o le sailia lea o auala ma amata ona matamata.

O le faamalama autu a le DVB Dream o loʻo faʻatino lelei lava. O le tagata taalo o loʻo faʻaalia i le itu taumatau, lea e mafai ona faʻalauteleina i le atoaga o le lau, ma o le lisi o laina maua o loʻo i le itu tauagavale. E mafai e le tagata faʻaaoga ona teuteu lenei lisi: toe faʻaigoa, fetuunai alalaupapa, faaopoopo i mea e fiafia i ai ma isi galuega aoga. E le gata i lea, ou te fia matauina le i ai o se faʻataʻitaʻiga polokalame faʻaeletoroni, se faʻailoga o galuega ma se mea faigaluega mo le faʻatulagaina o le mamao.

Download le DVB Dream

ChrisTV PVR Standard

ChrisTV PVR Standard ua i ai se masini e fausia-inisi, lea e matua faafaigofie ai le faagasologa o le faatulagaina muamua o le polokalama. E aliali mai pe ae amata muamua ma e na o le pau le mea e te manaʻomia e makaina ai laina talafeagai. Afai e saʻo se mea, e mafai ona e suia mea e te manaʻomia i soo se taimi e ala i le faamalama o le faatulagaga. O le masini komepiuta e fesiligia e suʻesuʻeina le auala ma e le mafai ai ona e faia lenei mea, ae ui i lea, e faʻaopoopo avanoa e ala i le ulufale atu i luga o latou laina.

E lua fenuali eseese i le standard ChrisTV PVR. Muamua o se ata televise. E mafai ona e toe faʻaaogaina ma toe faʻafeiloaʻiina le laulau. O le faʻamalama lona lua o loʻo i ai meafaigaluega aoga uma, e aofia ai le faʻatonuina o le vaega taʻavale. O isi faʻaopoopoga ou te fia taʻuina atu le faʻatulagaina o galuega ma se meafaigaluega mo le faʻasalalau faʻasalalauga.

Tusia le ChrisTV PVR Standard

ProgDVB

O le galuega autu a ProgDVB o loʻo taulaʻi i le matamata i televise telefoni ma faʻalogologo i le leitio, ae o lenei polokalama e lagolagoina le galue ma le telefoni ma le satelite televise e ala i le faʻapipiʻiina o se faʻaoga faapitoa ile komepiuta. Faʻafouina o faʻasalalauga e faʻatinoina i le faamalama autu. O iinei o le nofoaga autu e ave e le tagata taʻalo ma ona taʻaloga. O le vaega i le agavale e faʻaalia ai se lisi o tuatusi ma laina.

E le gata i lea, e lagolagoina e ProgDVB le toe faafoi o leo sili ona lauiloa ma faila faila. E tatalaina i latou e ala ile taʻaloga faapitoa. O loʻo i ai foi se faʻasalalauga faʻasalalauga, se polokalame faʻaeletoroni polokalama, se faʻatulagaina o galuega ma le mafai ona faia ni faʻamatalaga. ProgDVB e tufatufa atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download ProgDVB

Avertv

O le Avelopering Software AverMedia o loʻo galue i le gaosiga o oloa faʻalauiloa mo le matamataina o televise ao faʻaaogaina se komepiuta. AverTV o se tasi o sui o le polokalama faakomepiuta mai lenei faufautua ma tuʻuina atu meafaigaluega ma galuega talafeagai uma mo le sologa lelei o le toe faʻasalalauga o faasalalauga.

AverTV ei ai le gagana faʻaferetania Rusia, o loʻo i ai se faʻatinoga o le viliina o vitio mai le mata, faʻamaonia lelei ma se faailoga analog, e mafai ai ona e faʻalogologo i le leitio ma faʻasaʻo faʻataʻitaʻi. O le pito i lalo o le polokalame e le o toe lagolagoina e le tagata e ona le atinae, ma o le a le toe faʻatuina mai ni lomiga fou.

Faʻalogo AverTV

Talosaga

O le polokalama mulimuli i la matou lisi o le DScaler. O lona gaioiga e toetoe tutusa lava ma sui uma na talanoaina i luga, ae o loʻo i ai pea ona uiga. Ou te manao e gauai atu i le mafai ona setiina tulaga, e amata mai i le mana o le komepiuta ma le tali o loo faaaogaina. O lenei faatulagaga e faia i le amataga o le faʻalauiloaina. E le gata i lea, e tele mea faʻapitoa i DScaler e mafai ai e oe ona faia vitio sili atu ona lelei.

Ou te manao foi e faailoga se galuega e le maua i isi polokalama talitutusa. O le faʻaaogaina o mea faʻasalalauga e mafai ai e oe ona filifili se auala matatiki talafeagai e faʻaleleia ai le lelei o le ata. E na o le tagata e faaaogaina e tatau ona faʻamaonia le metotia ma faʻaopoopo nisi o ona faʻaiʻuga. O le DScaler e leai se totogi ma e avanoa mo le siiina mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download DScaler

O le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa mo le matamata i le televise i totonu o se lipine i luga o se komepiuta e faʻatagaina. I luga, matou te tilotilo i nisi o sui sili ona lelei ma taʻutaʻua o lenei ituaiga polokalama. Latou te lagolagoina uma galuega ma le tele o le televise TV ma maua ai le tutusa o galuega tauave. Ae ui i lea, o masini taʻitasi e iai a latou lava meafaigaluega ma mea gafatia e tosina mai ai tagata faʻaoga.