Taiala i le Disk Creation Guide


O le D-Link DIR-615 le telefoni ua fuafua e fausia se fesoʻotaiga i le lotoifale ma le Initaneti i se tamai ofisa, fale nofo, poʻo se fale tumaoti. Faafetai i pitonuʻu LAN e fa ma le Wi-Fi avanoa, e mafai ona faʻaaoga e tuʻuina atu ai fesoʻotaʻiga uila ma fesoʻotaiga. Ma o le tuufaatasiga o nei foliga ma le maualalo o le tau e avea ai le DIR-615 faapitoa ma le fiafia mo tagata e faaaogaina. Ina ia mautinoa le saogalemu ma le faʻalavelaveina o le fesoʻotaiga, e tatau i le rota ona mafai ona fetuunai lelei. O lenei mea o le a talanoaina atili.

Saunia o le alalaupapa mo galuega

Saunia mo le taotoga o le alalaupapa D-Link DIR-615 e faia i ni laasaga e masani ai i masini uma o lenei ituaiga. E aofia ai:

  1. Filifilia se nofoaga i totonu o le potu o le a faʻapipiʻi ai le uila. E tatau ona faʻapipiʻi ina ia faʻamautinoa le tufatufa atu o le telefoni i totonu o le nofoaga o loʻo faʻasalalau ai fesoʻotaiga. E taua le amanaia o le i ai o ni faʻalavelave i foliga o elemene o loʻo iai i puipui, faamalama ma faitotoa. E tatau foi ona e gauai atu i le nofo i tafatafa o le uila o isi eletise eletise, o le faagaoioiga e mafai ona faalavelaveina ai le faasalalauina o faailoilo.
  2. Fesoʻotaʻi le router i le eletise, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina i se uaea i le tagata e tuʻuina atu ma le komepiuta. O fesoʻotaʻiga uma ma faʻamalosi faaletino o loʻo i tua o le masini.

    Faʻailogaina elemene, o lanu LAN ma WAN e lanu eseese i lanu. O le mea lea, o le fenumiai oi latou e matua faigata lava.
  3. Iloiloina o taʻaloga protocols TCP / IPv4 i totonu o mea fesoʻotaʻi fesoʻotaiga i le komepiuta. E tatau ona seti ina ia maua le tuatusi IP ma le tuatusi o le DNS.

    O le mea masani, o nei faʻamaufaʻailoga e seti ona o le le mafai, ae ia mautinoa o lenei mea e le afaina lava.

    Faitau atili: Fesoʻotaʻiga ma le faʻatulagaina o se 'upega tafaʻilagi i le Windows 7

O le faia o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina, e mafai ona e alu atu i le faʻatulagaga saʻo o le router.

Faʻatonuina o le Faʻasalalau

O faʻatulagaga uma o le uila e faia i luga o le initaneti. O le D-Link DIR-615 e ono eseese le foliga vaaia e faalagolago i le firmware version, ae o manatu autu e taatele.

Ina ia mafai ona e ulufale i le initaneti, e tatau ona e ulufale i le tuatusi IP o le telefoni i le tuatusi o le upega tafaʻilagi. I le tele o tulaga o le192.168.0.1. E mafai ona e suʻeina faʻamaumauga le saʻo e ala i le fusiina o le alalaupapa ma faitau faʻamatalaga i le ogatotonu ile pito i lalo o le masini.

E mafai foi ona e maua le igoa ole igoa ma le upu faila e faʻafesoʻotaʻi ai i le masini, ma isi faʻamatalaga aoga e uiga i ai. O nei mea e faʻataʻitaʻiina ai le toe faʻaleleia o le laina o le router i le mea e tupu i se seti.

Faʻapipiʻi i totonu o le 'upega tafaʻilagi o le router, e mafai ona e alu i le faʻatulagaina o se initaneti. I le firmware o le masini e lua auala e faatino ai. O le a matou faʻamatalaina e uiga ia i latou i auiliiliga i lalo ifo.

Faʻamatalaga vave

Ina ia fesoasoani i le tagata faʻapipiʻi ia faʻamalieina le faʻavasegaina ma faʻaogaina faigofie ma vave pei ona mafaia, ua atiaʻe e le D-Link se faʻaaogaina faapitoa lea ua fausia i le firmware o ana masini. Ua valaauina Click'n'Connect. Ina ia amataina, alu i le vaega talafeagai i luga o le laina o le laina.

A maeʻa lena, o le faʻatulagaga e faapenei:

  1. O le aoga o le a ofoina atu e siaki pe o le uaea mai le mea e tuʻuina atu e fesoʻotaʻi atu i le tau o le router WAN. Ia mautinoa o mea uma lava ua lelei, e mafai ona e kiliki i le ki "Lisi".
  2. I luga o le itulau fou faatoa tatalaina, e tatau ona e filifili le ituaiga o fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina e le 'auʻaunaga. E tatau ona i ai i totonu o le feagaiga konekarate fesoʻotaʻiga mo le tuʻuina atu o le avanoa i le Initaneti poʻo faʻaopoopoga i ai.
  3. I luga o le itulau e sosoo ai, ulu atu i faʻamatalaga mo le faatagaga na tuʻuina mai e le 'auʻaunaga.

    Faʻalagolago i le ituaiga o fesoʻotaʻiga na filifilia muamua, e mafai ona maua i luga o lenei itulau ia faʻalapotopotoga faaopoopo, lea e manaʻomia ai foʻi ona e tusia faʻamatalaga mai le 'auʻaunaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o le L2TP, e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi o le server VPN.
  4. Toe faʻafoʻi, toe iloilo mea autu autu o le fatuga ua fatuina ma faʻaaogaina e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.

A maeʻa laasaga o loʻo i luga, e tatau ona faʻaalia se fesoʻotaʻiga i le Initaneti. O le aoga o le a siakiina e ala i le pinging the address of google.com, ma afai o mea uma lava ua faatulagaina lelei, o le a alu i le isi laasaga - faatulagaina o se initaneti. I lona vasega o le a manaʻomia ona e faia taga nei:

  1. Filifili le ala o le uila. I lenei faamalama, e tau lava ina e mautinoa o loʻo i ai se mea e le tatau ai ile faiga "Point Fesoasoani". Afai e te le fuafua e faʻaaogaina le Wi-Fi, e mafai ona e tapeina i le filifiliina o le filifiliga i lalo.
  2. Alu i luga ma se igoa mo lau 'upega tafaʻilagi ma ulufale i le isi laulau nai lo le le faʻaaogaina.
  3. Ulufale i luga le motusia mo le avanoa i le Wi-Fi. E mafai ona e tatalaina lau fesoʻotaiga mo soʻo se tasi e manaʻo e ala i le suia o le parakalafa i le pito i luga, ae o lenei mea e matua le manaomia mo mafuaaga saogalemu.
  4. Faʻamata i mea na ulufale mai ai ma faʻaaogaina i le kiliki i luga o le ki lalo.

O le laasaga mulimuli i le faʻatautaia vave o le alalaupapa D-Link DIR-615 o le seti lea o IPTV. O loʻo taoto i le mea moni e tatau lava ona e faʻamaonia le LAN-port lea e faʻaaogaina ai televise televise.

Afai e le manaʻomia le IPTV, e mafai ona e lafoaʻia lenei laasaga. O le aoga o le a faʻaalia ai le faamalama faaiu lea e te manaʻo e faʻaoga uma ai le faʻatulagaga na e faia.

A maeʻa lena mea, ua sauni le uili mo le toe galue.

Lisi tusi

Afai e le manaʻo le tagata e faʻaoga le faʻaaogaina o le Click'n'Connect, o le uʻamea o le router e maua ai le mafaia ona faia lenei mea. O le faatulagaina o le tusi ua mamanuina mo tagata ua sili atu ona faʻaaogaina, ae mo se tagata faʻapitoa e le faigata, pe afai e te le suia tulaga, o le mafuaaga e le o iloa.

Mo le setiina o se initaneti, e tatau ona e:

  1. I tafatafa o itulau o le alalaʻau alu i le vaega "Fesootaiga" suʻega "WAN".
  2. Afai ei ai ni fesoʻotaʻiga i le itu taumatau o le faamalama - vaʻaia i latou ma tapeina i latou i le kilikiina o le laina tutusa i lalo.
  3. Fausia se fesoʻotaʻiga fou i le kilikiina o le ki. "Faaopoopo".
  4. I le faamalama o loʻo tatala, faʻamautinoa le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga ma kiliki le ki. "Faaaoga".

    Ma le isi, faʻalagolago i le ituaiga o fesoʻotaʻiga filifilia, o le lisi o faʻafanua i lenei itulau e ono eseese. Ae e le tatau ona faʻalavelaveina le tagata faʻaaoga, talu ai o faʻamatalaga uma e manaʻomia mo le ulu atu i ai e tatau ona tuʻuina mai e le 'auʻaunaga.

E tatau ona maitau o le avanoa i faʻamatalaga auiliili o le Initaneti e mafai foi ona maua mai le faaaogaina o le Click'n'Connect e ala i le faʻaaogaina o le suiga i le pito i lalo o le itulau i le tulaga "Auiliiliga". O le mea lea, o le eseesega i le va o le vave ma le faʻaaogaina o faʻatonuga ua faʻaitiitia i le mea moni e faapea i totonu o le taimi vave o isi faʻasologa o loʻo natia mai le tagata faʻaaoga.

E tutusa lava le mea e mafai ona fai e uiga i le setiina o se 'upega faʻasalalau. Ina ia maua i latou, alu i le vaega "Wi-Fi" fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti o le uila. O le taualumaga lenei e pei ona taua i lalo:

  1. Ulufale i lalo o le submenu "Faʻaliliuga Faʻamatalaga" ma seti le igoa fesoʻotaʻi iina, filifili le atunuʻu ma (pe a manaʻomia) faʻamaonia le numera o le laina.

    I totonu o le fanua "Aofaʻi o numera o tagata faʻatau" afai e te manaʻo ai, e mafai ona faʻatapulaʻa le numera o fesoʻotaʻiga faʻatagaina i le 'upega tafailagi e ala ile suia o le tau faʻagata.
  2. Alu i le lisi "Polokalama Puipuiga", filifili le faʻamaufaʻailoga iina ma seti le upega tafailagi mo le fesoʻotaiga uʻu.

I lenei faatulagaga o le 'upega faʻasalalau e mafai ona mafaufauina atoa. O le lisi o totoe o loʻo i ai faʻauiga faaopoopo, lea e fai ma filifiliga.

Polokalama saogalemu

O le tausisia o tulafono o le saogalemu o se tulaga taua mo le manuia o se fesootaiga i le fale. E tatau ona maitauina o tulaga o loʻo i ai i le D-Link DIR-615 e ala i le le lava, ua lava lea e mautinoa ai lona tulaga faavae. Ae mo i latou o loʻo faʻaogaina le gauai faapitoa i lenei lomiga, e mafai ona faʻapipiʻi atili tulafono faʻafefe.

O faʻamaumauga autu mo le puipuiga i totonu o le ata DIR-615 o loʻo i totonu "Palola", ae i le taimi o le seti e ono manaʻomia ona e faia suiga i isi vaega. O le mataupu faavae o le pa puipui e faʻavae i luga o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga. E mafai ona fai le fesuiaiga e ala ile IP poo le masini MAC masini. I le tulaga muamua e tatau ai:

  1. Ulufale i lalo o le submenu "IP-filiga" ma tulei le faamau "Faaopoopo".
  2. I le faamalama e amataina, faatulaga laina e faʻaaoga ai:
    • Filifili maliega;
    • Faʻatulaga se gaioiga (faʻataga pe faʻatalo);
    • Filifili se tuatusi IP poʻo se tele o tuatusi o le a faʻaaogaina ai le tulafono;
    • Faʻamanino ports.

Fesuiaiga e le tuatusi a le MAC e sili atu le faigofie ona faʻatutuina. Ina ia faia lenei mea, ulufale i le submenu. "MAS-faamama" ma faia mea nei:

  1. Faasolo le faamau "Faaopoopo" e lisi ai masini lea o le a faʻaaogaina ai le filiga.
  2. Ulufale i le masini masini MAC ma seti le ituaiga o gaoioiga faamama mo ia (mafai pe faʻamalo).

    I soo se taimi, o le mamanu na faia e mafai ona faʻaleagaina pe toe faʻamalosia e ala i le tataina o le siaki tusi talafeagai.

Afai e tatau ai, o le D-link DIR-615 e mafai ona faʻatapulaaina le avanoa i nisi o 'upega tafaʻilagi. E faia lenei mea i le vaega "Puleaina" masini komepiuta komepiuta. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Ulufale i lalo o le submenu "Lisi URL", mafai ai ona suʻe ma filifili lona ituaiga. E mafai uma ona taofia le lisi o URL patino, ma faʻatagaina avanoa i na o latou, taofia le tele o le Initaneti.
  2. Alu i le lisi "URL" ma faia se lisi o tuatusi ile kilikiina o le ki "Faaopoopo" ma ulufale i le tuatusi fou i le fanua o loʻo aliali mai.

I le faaopoopo atu i na o loʻo lisi atu i luga, o loʻo i ai isi tulaga i le D-Link DIR-615 router, o suiga e aafia ai le tulaga malupuipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega "Fesootaiga" i lalo o le lisi "LAN" E mafai ona e suia lana tuatusi IP, pe faʻamalo le auaunaga DHCP.

O le faʻaaogaina o tuatusi faʻavae i luga o le upega tafaʻilagi ma se tuatusi IP e lē o le router e faigata ai i tagata e le faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi.

I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou manatu o le D-Link DIR-615 o se ala sili ona lelei mo le tagata faʻatatau i le paketi. O avanoa e maua ai, o le a fetaui ma le tele o tagata faʻaoga.