Faʻapipiʻiina le alalaupapa ZyXEL Keenetic 4G

O polokalama e taʻalo ai Android e masani ona faʻaaoga e avea ma tagata taʻalo o le aufaasālalau, e aofia ai le matamata i vitiō I le tusiga o loʻo i lalo tatou te fia taʻu atu ia te oe le mea e fai pe afai e le taalo le vitio.

Faʻafitauli i luga o le initaneti ile toe faʻalogo i le initaneti

O sese i le tafeina o le toe faafoiina o ata vitio e mafai ona tupu mo mafuaaga e lua: o le leai o le Adobe Flash Player i luga o le masini poo se toilalo i le masini komepiuta o vitio i le initaneti.

Mafuaʻaga 1: Le lava le Flash Player

Toeitiiti lava o punaoa taʻutaʻua uma mo le taina o vitio i luga o le initaneti ua uma ona faʻafeiloaʻi i le taʻavale HTML5, sili atu le faigofie ma le itiiti ifo le punaoa-malosi nai lo le Adobe Flash Player. Ae ui i lea, i luga o nisi saite o loʻo faʻaaoga pea lenei vaega. Afai i luga o le PC o le faafitauli e foia faigofie, ona faʻatasi ai lea ma Android mea uma e sili atu ona faigata.

O le mea moni, o le lagolagoina aloaia o lenei tekonolosi i le Android ua le toe faaauauina talu mai aso o KitKat 4.4, ma o le talosaga mo le galulue faatasi ua aveesea mai le Google Play Market e oo lava i le taimi muamua. Ae ui i lea, e mafai ona e sii mai le aoga mai se punaoa lona tolu i le APK ma faapipii i luga o lau telefoni poʻo lau api. Ae ui i lea, o le tulaga maualuga e le lava lea - e manaʻomia ona e siiina se upega tafaʻilagi i le lagolago Flash. E uiga i nei, o le mea sili ona talafeagai e faʻaoga le masini Dolphin.

Tikiali le Dolphin Browser

Ina ia mafai ai e le tekinolosi faʻamatalaga lagolago, fai mea nei:

  1. Amataina o le Dolphin, ulufale i le lisi o tusi talosaga. E mafai ona faia lenei mea i le kilikiina o vaega e tolu i le taumatau i luga pe ala i le kilikiina o le ki "Menu" luga o le masini.
  2. I le faamalama pop-up, filifili tulaga e ala i le kiliki i luga o le atigipusa faatasi ai ma le afi.
  3. I le lisi "Aoao" tafe i lalo e poloka "Initaneti Iloaite". Tapu le mea "Flash Player".

    Siaki le pusa "Fai i taimi uma".

  4. Kiliki le lisi "Faapitoa"tafe i lalo "Initaneti Iloaite" ma faʻagaoioia le filifiliga "Taaloga Taaloga".
  5. E mafai ona e alu i ou nofoaga e sili ona e fiafia i ai ma matamata i le vitio: e tatau ona galue le tafe.

Afai mo nisi mafuaaga e te le manaʻo e faʻapipiʻi le Flash Player i luga o lau masini, e mafai ona foia le faafitauli i le Puffin Browser.

Faʻasolo i luga o le Mea e Siaki ai Puffin

I totonu o lea mea, o le ao ile tautua e aveesea ai le gaioiga o le gaioiga ma le suia o vitio vitio, aua o le faʻapipiʻiina o se isi talosaga e le manaʻomia. E te le manaʻomia faʻatautaia seisi mea. Pau le faʻafitauli o lenei fofo o le maua lea o se totogi totogi.

Mafuaʻaga 2: Faʻafitauli i le tagata faʻataʻavaleina (naʻo le Android 5.0 ma le 5.1)

O le faʻaleleiga i le faʻaoga 5 na aumaia ai le tele o suiga i le Android. Ua toe faʻafouina foʻi le ata vitio o le initaneti: o le AwesomePlayer, o loʻo i ai i le polokalama talu mai le 2.3 Gingerbread, ua suia e NuPlayer. Ae ui i lea, i totonu o lenei lomiga, o lenei tagata taalo, ua leva ona faavae i luga o tekinolosi HTML5, e le maluelue, o lona uiga o le mea tuai o loo galue e ala i le faaletonu. Ona o le feeseeseaiga o vaega, atonu e le lelei le galue, o lea e talafeagai ai le taumafai e sui i se tagata fou.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le faʻapipiʻiina o mea i lau masini.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le faʻaosoina o le faʻatulagaga

  2. Alu i "Filifiliga o le au atiaʻe".
  3. Tusi i luga o le lisi. I totonu i totonu o le poloka "Faasalalauga" maua le mea "NuPlayer". Tuu se siaki i luma o. Afai o le meataitasi o loʻo galue, o le mea lea, a le mea e ese ai, faʻaaogaina.
  4. Mo le sili atu le lelei, e aoga le toe faʻafouina o se telefoni po o se papa.
  5. A maeʻa ona toe faʻafoʻi, alu i le masini ma taumafai e taina le vitio. E foliga mai, o le faafitauli o le a mou atu.

Ae mo le Android 6.0 ma le maualuga, oi totonu ia i latou o le fale ua maeʻa faʻamalosia ma le faʻaaogaina o NuPlayer o loʻo galue e ala i le le mafai ona totogi, ma ua aveese le AwesomePlayer ua le maua.

Faʻafitauli i le toe faia o le vitio i le lotoifale

Afai e le galue ia ata pueina i luga o le telefoni po o le papaitusi, muamua o mea uma e tatau ona siakiina pe afai e faaleagaina i le taimi o le download. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta, lafo ese le faafitauli faafitauli i luga o le faila malo ma taumafai e amata. Afai o le faafitauli o loʻo matauina i luga o le PC - faatoa toe faʻafeiloaʻi le faila vitio. Afai ei ai sau faafitauli faʻapitoa, o le faaiuga o le a faʻalagolago i lona natura.

Mafuaʻaga 1: Faʻataʻitaʻiga o Ata Faʻanatura poʻo Faʻasologa Taofia lanu

O se tasi o faafitauli sili ona masani ona feagai o le lelei lea o le vitio, ae le o se ata, o loo faʻaalia se lanu uliuli. Afai o le faafitauli e foliga mai e le o faamoemoeina, masalo o le mafuaʻaga o le toilalo o loʻo i ai i le ata teuteu poʻo le faʻasolosolo.

Faʻaauau
I luga o le Android 6.0, Marshmallow ma faafitauli fou e mafai ona mafua mai i talosaga e faʻaaogaina ai: o isi poloka, mo se faʻataʻitaʻiga. Ua i ai nei mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e foia ai lenei faafitauli, faʻamolemole ia faitau le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese le "Faʻasalaga Mauala" le mea sese

Faʻalelei ata
Blue filter programs (f.lux, Twilight poʻo a latou vaega o loʻo tuʻuina i totonu o le firmware) e masani lava ona maua ai se aafiaga talitutusa. O le mea lea, o le fofo o le taofia lea o nei filiga. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i le tusiga e uiga i le le mafai ona faʻaaogaina, o le sootaga o loʻo tuʻuina atu i luga. I le tulaga o le faʻapogai o le faafitauli o le filifiliga faapitoa, e mafai ona e faʻamaloina i latou e pei ona taua i lalo.

  1. Saini "Faʻatonu" ma suʻe se mea "Tulaga faapitoa". I luga o le "mamā" Android, o loʻo i ai i totonu o le poloka poloka mea e mafai ona faʻaogaina ai le avanoa. I luga o masini e iai suiga fou (TouchWiz / GraceUI, MIUI, EMUI, Flyme), e ono eseese le nofoaga.
  2. Alu i "Faʻamatalaga. avanoa ma vavae ese "Suiga o lanu".

I le avea ai o se tulafono, pe a uma nei gaioiga, o le ata i luga o le vitio e tatau ona toe foʻi i le masani.

Mafuaʻaga 2: Faʻafitauli i codecs

Afai e le lelei le taina o le vitio (e mumusu e amata, faʻaalia meafaifaʻailoga, mafua ai ona faʻamago le tagata) atonu e leai ni codecs talafeagai i luga o lau masini. O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se tagata fai ata vitio lona tolu: mo le faʻapipiʻiina o talosaga, e mafai ona toe faʻafouina codecs i le polokalama.

O se tasi o le au taaalo sili ona lelei "MNI" - MX Player. E i ai tusi codecs mo le toetoe lava o ituaiga uma o faagasologa, o lea faatasi ai ma lenei tagata fai ataata e mafai ona e faia ni vitio maualuluga ma tulaga faigata pei o le MKV. Ina ia mafai ona maua lenei avanoa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi masini komepiuta i le tulaga o le MX Player. E faia lenei mea e pei o lenei.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Kiliki i togi se tolu i le pito i luga.
  2. I totonu o le lisi o pop-up, filifili "Faʻatonu".
  3. I tulaga, alu i le mea "Filifili".
  4. O le poloka muamua o le "Faʻavaveina o meafaigaluega". Siaki le pusa i autafa o filifiliga taʻitasi.
  5. Taumafai e taufetuli vitio faigata. E foliga mai, o le a leai ni faafitauli i le taʻalo. Afai o loʻo i ai pea le faʻaaogaina, toe foʻi i le setete setting ma faʻamalo uma avanoa HW. Ona fofola lea i lalo le lisi faatasi ai ma faatulagaga i lalo ifo ma maua le poloka o filifiliga. "Faʻamaumauga o le Polokalame". E tutusa foi, ave ese mea taitasi.

Siaki le toe faʻaogaina o taʻavale. Afai e leai se mea ua suia, o lona uiga e mafai ona e feagai i se mea e le talafeagai ai meafaigaluega. Na o le pau lava le auala e teu ai lenei vitio i se faatulagaga talafeagai mo lau masini poʻo le faaliliuina faʻalelei e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa e pei o le Movavi Video Converter poʻo le Faʻatulagaina o Fale.

Faafitauli o le natura masani
Afai e le taalo le vitio, ae o mafuaaga uma ua taua i luga e le aofia ai, e mafai ona manatu o le faafitauli o loʻo taoto i nisi o ituaiga komipiuta komepiuta. Pau lava le tali i lenei tulaga o le toe faʻafoʻiina o le masini i le fale gaosi oloa.

Lesona: Seti nofoaga i se masini Android

Faaiuga

E pei o faʻataʻitaʻiga, o tausaga taʻitasi e foliga mai e itiiti ma itiiti na faafitauli. E mafai ona e tamoe i totonu pe afai e te naunau tele e uiga i fesuiaiga o masini komepiuta po o le faʻapipiʻiina o isi vaega e tolu.