Faʻamatalaga o le siaki o modem


O YouTube o se 'upega tafaʻilagi e talisapaia ai le tele o vitio fou e lomia i aso uma. O le mea e leaga ai, aloaia, e leʻi saunia e Google le avanoa e sii ai vitiō, ae ui i lea, faʻaaogaina se meafaigaluega e pei o le Free YouTube Downloader, e faigofie ona faʻaalia lenei galuega.

O le YouTube YouTube Downloader o se polokalama laʻititi mo Windows OS ua faʻatulagaina faapitoa mo le siiina o vitio mai le televise le telefoni faʻatautaia i le lalolagi.

Faʻamatalaga faʻafeilosolo vitio

Ina ia sii mai se vitio mai le saite, ia na o le faalauiloaina o le faamalama o le polokalama, kopi le sootaga i le initaneti ma toe tatala le faamalama o le polokalama. O le YouTube Downloader o le a otometi lava ona piki le sootaga i le vitio ma faʻaali i totonu o lona tuatusi.

I lalo ifo, e tatau lava ona e kiliki i le "Download" button e amata ai ona sii mai.

Filifiliga lelei

I le le mafai, o le polokalama Free YouTube Downloader ua ofoina mai e sii mai vitio i le sili ona lelei. Afai e te manao e faʻaitiitia, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻaitiitia le tele o le faila faila, faatoa e manaʻomia le 'autū o le "Download" button, kiliki i le arrow arrow, filifili le faatulagaga manaʻomia, ona faʻamaonia mai lea o le uiga lelei.

Musika download

Afai o lau vitio ei ai se ala lelei e te manaʻo e teu eseese, ona e maua lea o le avanoa e teu ai se faila musika ese i lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, ia kiliki i luga o le 'autau saʻo "Download".

Fesoʻotaʻiga e fausia-i totonu

O vitio YouTube e mafai ona sii mai i MP4, WebM poʻo AVI formats, ma leo i MP3, AAC poʻo Vorbis formats.

Faʻamatala igoa folau o mataʻitusi

I tulaga o le Free YouTube Downloader, e mafai ona e setiina fasipepa e teu i ai mea e teu ai vitio ma leo. E ala i le lē mafai, o le a faʻapipiʻi faila i le Faʻamaumauga ma Musika masani.

Maua faʻasilasilaga

E ala i le faʻagaoioia o le faʻasalalauga i le polokalame, o le a faʻaalia i le taimi i taimi taʻitasi se faʻamatalaga lelei ma se faamalama pop-up i le fata e uiga i le faaiuga o le download.

Faʻamatalaga Faamatalaga

I le faagasologa o le siiina mai o se faila, o le ae iloa ai le tele o le taimi e totoe seia oʻo i le faaiuga o le download, faʻapea foʻi le vave o le faagasologa.

Faʻatasi faʻapitoa o faila faila

Leai se mea e te faatali ai mo le faila e faamaea le uta. E ui o le uluai vitio o le a utaina, amata amata mai i le isi. I le le mafai, e mafai ona e siiina mai faila e tolu i le taimi lava e tasi, ae afai e tatau ai, e mafai ona suia lenei parakalafa e ala i le polokalama polokalama.

Faʻavave avanoa e download ai le telefoni

Lua faamau "O aʻu faila faila vitio" ma le "O aʻu faila faila" o le a mafai ai ona e tatalaina faila ma faila faasao i le mata.

Le aoga o le free YouTube Downloader:

1. O se faʻaoga faigofie ma le lagolago mo le gagana Rusia (e tatau ona e faʻatutuina oe lava e ala i tulaga);

2. Sii uma ata vitio ma leo mai YouTube;

3. Faʻatonuina o le vitio ma le leo.

Le lelei o le Free YouTube Downloader:

1. I le taimi o le faʻapipiʻiina, e mafai ona faʻaopopo le faʻapipiʻiina o le Amigo i le faʻapipiʻiina pe a le tuulafoaia i le taimi.

O le YouTube Downloader o se faʻafitauli faigofie, leai se totogi ma le aoga mo le siiina o vitio mai YouTube. Afai e masani ona e manaʻomia e sau se ata vitio po o se leo mai se telefoni faʻafeiloaʻi tautua, ona tatau lea ona faʻapipiʻi lenei polokalama i lau komepiuta.

Tikiake Free YouTube Downloader mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ummy Video Downloader Free Music Downloader Studio Faʻapipiʻi Orbit Faʻalogo mai le vitio mai le Video Downloader Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le YouTube Downloader o se faʻamatalaga faigofie mo le siiina o vitio mai le telefoni feaveaʻi o YouTube. O le tagata fai ata vitio ua faʻapipiʻiina i totonu o le oloa, o loʻo iai lomiga i foliga o faʻaopoopoga mo tagata suʻesuʻe.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Wondershare Software
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.1.72.326