Faʻafefea ona sui pe aveese le avatar Windows 10

A e ulufale i totonu o le Windows 10, faʻapena foi i totonu o faʻamaumauga o tala ma i le lisi amata, e mafai ona e vaʻaia le ata o le teutusi poʻo le avatar. I le lē mafai, o se ata faʻatusa faʻaaogaina, ae e mafai ona e suia pe a e manaʻo, ma e galue mo le teugatupe a le lotoifale ma le Microsoft account.

I totonu o lenei tusi lesona, auiliiliga pe faapefea ona fai, suia pe tape se avatar i le Windows 10. Ma afai o laasaga muamua e lua e matua faigofie lava, ona le faʻaaogaina lea o le tala faʻamatalaga i totonu o OS ma e manaʻomia lou faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.

Auala e faʻapipiʻi pe suia ai le avatar

Ina ia faʻapipiʻi pe suia le avatar oi ai nei i le Windows 10, ia mulimuli i nei laasaga faigofie:

  1. Tatala le 'Amata amata, kiliki i luga o le ata o lou tagata faʻaaoga ma filifili "Suʻe tulaga tau faʻamatalaga" (e mafai foi ona e faʻaaoga le ala "Filifiliga" - "Tala" - "O au faʻamaumauga").
  2. I le pito i lalo o le itulau "O lau Faʻamaumauga" i le vaega o le "Fausia se avatar", kiliki i luga o le "Telefoni" e seti ai se ata mai se webcam e avea o se avatar poʻo le "Filifili tasi elemene" ma faʻamaonia le ala i le ata (PNG, JPG, GIF, BMP ma isi ituaiga).
  3. A uma ona filifilia le ata o le avatar, o le a faʻapipiʻiina mo lau teugatupe.
  4. A maeʻa ona suia le avatar, ona faʻaauau pea ona aliali mai itulau o muamua o ata i totonu o le lisi ile faʻaiʻuga, ae mafai ona faʻaumatia. Ina ia faia lenei mea, alu i le faila natia.
    C:  Users  username  AppData  Roaming  Microsoft  Windows AccountPictures
    (afai e te faʻaaoga Explorer, ae le o le AccountPictures o le a taʻua le "Avatars") ma tape mea o loʻo i ai.

I le taimi lava e tasi, ia manatua o le mataupu pe ae faʻaaogaina se faʻamatalaga a Microsoft, o lau avatar o le a suia foi i ona tulaga i luga o le saite. Afai e faʻaauau pea ona e faʻaogaina le tala e tasi e te ulufale ai i se isi masini, o le a tutusa le ata mo lau talaaga.

Mo le faʻamatalaga a Microsoft, e mafai ona faʻapipiʻi pe suia le avatar i luga ole laupepa //account.microsoft.com/profile/, peitaʻi, o mea uma iinei e le aoga e pei ona faʻamoemoeina, o loʻo i le faaiuga o le aʻoaʻoga.

Faʻafefea ona aveese le avatar Windows 10

E i ai nisi faʻafitauli i le aveesea o le Windows 10 avatar. Afai o tatou talanoa e uiga i se tala i le lotoifale, ona leai ai lea o se mea e faʻamalo i totonu o laina. Afai ei ai sau faʻamatalaga Microsoft, ona i ai lea ile itulau tala.microsoft.com/profile/ E mafai ona e tapeina se avatar, ae mo nisi mafuaaga e le faʻamaopoopoina ai suiga i le masini.

Ae ui i lea, o loʻo i ai auala i lenei mea, faigofie ma faigata. O se filifiliga faigofie e faapenei:

  1. Faaaoga laasaga i le vaega muamua e faʻatautaia ai le ata mo le teutusi.
  2. I le avea ai o se ata, faʻapipiʻi le faila user.png poʻo le user.bmp mai le faila C: ProgramData Microsoft User Account Pictures (poʻo le "Avatars Vaʻaia").
  3. Faʻamalamalama mea o loʻo i le pusa
    C:  Users  username  AppData  Roaming  Microsoft  Windows AccountPictures
    o le mea lea na le faʻaalia ai avatars muamua i faʻamaumauga.
  4. Toe toe fai le komipiuta.

O se auala faʻalavelave e aofia ai laasaga nei:

  1. Faʻamalamalama mea o loʻo i le pusa
    C:  Users  username  AppData  Roaming  Microsoft  Windows AccountPictures
  2. Mai le faila C: ProgramData Microsoft User Account Pictures tape le faila i le igoa user_folder_name.dat
  3. Alu i le faila C: Users Public AccountPictures ma maua le failautusi e fetaui ma lau ID ID. E mafai ona fai lenei mea i luga o le laina o le laina o loʻo tamomoe e avea ma pule i le faʻaaogaina o le poloaiga Faʻaaogaina le igoa wmic, sid
  4. Avea ma tagata e ona lenei pusa ma tuʻuina atu oe lava ia aia tatau e galue ai.
  5. Aveese lenei pusa.
  6. Afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻamatalaga a Microsoft, faʻamolemole solo le avatar i luga o le itulau //account.microsoft.com/profile/ (kiliki i luga o le "Suia le avatar", ona kiliki lea "Aveese").
  7. Toe toe fai le komipiuta.

Faamatalaga faaopoopo

Mo tagata faʻaaoga o loʻo faʻaaoga se faʻamatalaga a Microsoft, o loʻo i ai le avanoa e faʻapipiʻiina ma aveeseina ai se avatar i luga ole laiga //account.microsoft.com/profile/

I le taimi lava e tasi, afai, pe a uma ona tuʻuina pe aveese se avatar, e te setiina le teugatupe lava lea e tasi i luga o se komepiuta mo le taimi muamua, ona faʻamautuina aunoa lea o le avatar. Afai ua i ai le komipiuta i lenei tala, o le fesoʻotaʻiga mo nisi mafuaaga e le galue (poʻo le, e na o le tasi le itu e galue ai - mai le komepiuta i le ao, ae le o le isi itu).

Aisea e tupu ai lenei mea - ou te le iloa. Mai fofo e mafai ona ou ofoina atu naʻo le tasi, e le faigofie tele: tapeina o se teugatupe (poʻo le faʻaaogaina i le faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu), ona toe fai lea o se faʻamatalaga a Microsoft.