Polokalama e poloka ai nofoaga


Zyxel Keenetic Internet Centers o ni masini multifunctional e mafai ai e le tagata faʻapitoa ona foia ni galuega eseese mo le puleaina o se 'upega tafaʻilagi ma le mauaina o le Initaneti. O lenei faʻatinoga ua tuʻuina atu e le OSMS operating system. O le mea lea, afai tatou te talanoa e uiga i le faʻafouina o le firmware o le Keenetic devices, o lenei laasaga e tutusa lelei mo le tele o tagata e faʻaleleia lenei laina, pe faʻaogaina ai lenei faiga faʻaoga. Sei o tatou tilotilo pe faʻapefea ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a le ZYxel Keenetic 4G router.

Auala e faʻaleleia ai le firmware o le uila Zyxel Keentic 4G

O le NDMS o se faiga e sili ona fetuutuunai le faʻaogaina. O loʻo i ai le tomai e faʻafouina i ni auala eseese. Sei o tatou nonofo i luga ia i latou i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻafouina i le Initaneti

O lenei auala e faʻafouina ai le firmware o le sili lea ona lelei. E le manaʻomia ni faʻamatalaga patino mai le tagata faʻaaoga ma e toetoe lava a vavaeeseina atoa le avanoa o se mea sese i lana vaega. E faia mea uma i nai kiliki i le kiore. Ina ia amataina le faagasologa o le faʻafouina, e tatau ona e:

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻilagi o le uila.
  2. I le siakiina o siaki le mataituina o faʻamatalaga mo NDMS.
  3. Afai oi ai ni faʻamaumauga, kiliki i le upu "Maua"lea o loʻo i ai i le tulaga o se sooga. O le faiga o le a vave toe faʻasalalau le tagata faʻaaoga i le itulau faʻafouina o le polokalama, lea o le a na ona latou kiliki lava "Faʻamau".
  4. E faʻapipiʻi mai e le uila ma faʻapipiʻi vaega talafeagai. E naʻo le tagata e manaʻomia e faʻatali mo le faʻafouina o le faiga faʻafouina o le polokalama.

A maeʻa le faagasologa, o le a toe faʻaleleia le telefoni ma i le matala mataʻituina o le siaki o le a e vaʻaia ai le savali lenei:

O lona uiga ua lelei mea uma ma ua faʻaaogaina le faʻaoga fou fou.

Metotia 2: Faʻamatalaga mai faila

I mataupu pe a leai se fesoʻotaiga i luga o le Initaneti poʻo le tagata e fiafia e fai se faʻamaumauga fou i le faiga faʻaleaoga, o le NDMS e mafai ona faʻafouina mai se faila muamua na sii mai. O faʻatinoga uma e faia i ni vaega se lua. Muamua e tatau ona e faia mea nei:

  1. Mai le fasi pepa o loʻo i lalo o le mataupu a le router, saili le toe faʻaleleia o lau masini.
  2. Alu i le laiga lagolago aloaia Keenetic.
  3. Suʻe iina se fesoʻotaʻiga i faila mo lau faʻataʻitaʻiga ma faʻaaogaina.
  4. Faʻafou le faʻamaumauga sili ona lata mai e tusa ai ma le toe fetuunaiga o lau masini (i la tatou faataitaiga o le rev.2).

A uma ona teuina le faila i le firmware i se nofoaga talafeagai mo le tagata faʻaaoga i luga o le komepiuta, e mafai ona e alu i le faiga faʻafouina vave. Mo lenei mea o le a e manaʻomia:

  1. Aveese le upega tafaʻi download ZIP. O le iʻuga, e tatau ona maua se faila e iai le faʻaopoopoga BIN.
  2. Fesoʻotaʻi i le 'upega tafaʻilagi o le uila ma alu i le vaega "Faiga" luga o le lisi "Faʻamaumauga" (e mafai foi ona valaauina "Fetuunaiga"). ma i le lisi o vaega i le pito i lalo o le faamalama kiliki i le igoa faila firmware.
  3. I le faila o le faila o faila e tatala ai, kiliki "Filifili se faila" ma faʻamaonia le ala i le faila o le firmware unzipped.

A maeʻa le filifilia o se faila, o le a faʻaalia le ki. "Sui"E ala i le kiliki i luga e mafai ai ona e amataina le faagasologa o le faafouina o le firmware. E pei o le mataupu muamua, o mea uma lava o le a faia ni nai minute, ona toe faʻaleleia ai lea o le rota i le lomiga fou o le NDMS.

O auala nei e faʻafou ai le firmware i le Zyxel Keenetic Internet Centers. E pei ona tatou vaʻaia, i lenei faiga e leai se mea e faigata ma e mafai foi e le au faʻaaogaina faʻapitoa.