Faʻasagaina le D-Link DIR-615 K2 Beeline

O lenei tusi lesona e uiga i le faatuina o se isi masini mai le D-Link - DIR-615 K2. O le faʻatulagaina o le uila o lenei faʻataʻitaʻiga e le o ese mai i isi e tutusa ma le firmware, ae peitai, o le a ou faamatalaina auiliili, i auiliiliga ma ata. Matou te faʻapipiʻi mo Beeline ma le l2tp fesoʻotaʻiga (e toetoe lava o mea uma e fai mo le Internet Beeline Internet). Vaʻai foʻi: vitio e uiga i le faʻataʻotoina o le DIR-300 (faʻapipiʻi lelei mo lenei router)

Alatele Wi-Fi DIR-615 K2

Saunia e faatulaga

O le mea muamua, muamua lava, seiloga ua e faʻafesoʻotaʻi le leʻaiga o le DIR-615 K2, e sii mai le faila fou firmware mai le ofisa aloaia. O i latou uma o loʻo faʻaaogaina D-Link DIR-615 K2 Na ou feiloai, na o le faʻatau mai se faleoloa, sa i ai se faʻamalama version 1.0.0 i luga o le laupapa. Faʻamaumauga i le taimi nei i le taimi o lenei tusitusiga - 1.0.14. Ina ia sii mai, alu i le website aloaia ftp.dlink.ru, alu i le faila / pub / Router / DIR-615 / Firmware / RevK / K2 / ma download le file firmware i le extension .bin i le komepiuta.

Le faila o le firmware i le nofoaga aloaia o le D-Link

O le isi gaioiga e fautuaina ou te faia aʻo leʻi faʻatulagaina le uila o le siakiina o fesoʻotaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi. Mo lenei:

  • I le Windows 8 ma le Windows 7, alu i le Panel Control - Network ma le Faʻasoa Faʻasalalauga ma filifili le "Suiga tulaga faʻapipiʻi" i le itu tauagavale, kiliki-i luga o le "Lotoifale Faʻasalalau Lotoifale" ma filifili "Āiga"
  • I Windows XP, alu i le Panel Control - Connection Network, kiliki i luga-saʻo i luga o le ata "Lotoifale Faʻasalalau Lotoifale", filifili "Āiga."
  • I le isi itu, i le lisi o vaega o fesoʻotaiga, filifili "Faʻafesoʻotaʻi le Initaneti Version 4 TCP / IPv4", ma kiliki meatotino
  • Vaʻai ma ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi meatotino "Maua mai se IP tuatusi aunoa ma le masalosalo", "Aumai saʻo igoa o le DNS"

Taʻo LAN saʻo

Fesoʻotaʻi le router

O le fesoʻotaʻi i le D-Link DIR-615 K2 e le o iai ni faʻafitauli faapitoa: faʻafesoʻotaʻi le laina Beeline i le WAN (Internet) port, o se tasi o ports LAN (mo se faataitaiga, LAN1), faʻafesoʻotaʻi le uaea tuʻuina i le fesoʻotaʻiga kata komipiuta komepiuta. Fesoʻotaʻi le mana o le uila.

Soʻo DIR-615 K2

Firmware DIR-615 K2

O sea taotoga, e pei o le toe faʻafouina o le firmware o le router e le tatau ona faʻafefe oe, e leai lava se mea faigata ma e le o manino atoatoa pe aisea e tau tele ai i totonu o kamupanī komipiuta lenei auaunaga.

O le mea lea, a maeʻa ona e faʻafesoʻotaʻi le uila, faʻalauiloa soʻo se Initaneti ma i le pusa o le tuatusi 192.168.0.1, ona fai lea o le "Ulufale".

O le a e vaʻaia se faʻamatalaga o le initaneti ma le faʻamalosaga O le faʻamaufaʻailogaina ma le upega tafaʻilagi mo le D-Link DIR o loʻo faʻatautaia. Ulufale ma alu i le laina o le laina o le router (panel panel).

I le pule o le router i le pito i lalo, kiliki i le "Setete Faʻatonu", ona i luga o le "System," kiliki le arrow i le taumatau ma filifili "Update Software".

I totonu o le fanua mo le filifilia o se faila fou firmware, filifili le faila firmware downloadina i le amataga ma kiliki "Faʻafou". Faatali seia oʻo i le faaiuga o le firmware. I le taimi lenei, o le fesoʻotaʻiga ma le uila e mafai ona mou atu - o le mea masani lenei. I luga foi o le DIR-615, K2 na maitauina se isi pusa: a maeʻa ona toe faafouina le uila, na ia faapea mai e le ogatasi le firmware, e ui i le mea moni o le firmware aloaia mo lenei fetuunaiga faapitoa. I le taimi lava e tasi, na faʻamautuina lelei ma galue.

I le faaiuga o le firmware, toe foi i le vaega o le laina (e foliga mai o le a otometi ona tupu).

Faʻasagaina le Beeline L2TP Connection

I luga o le itulau autu i le pule o le router, kiliki "Setete Aupito Maualuga" ma luga o le upega tafailagi, filifili le "WAN" mea, o le a e vaaia se lisi ma se tasi o fesootaiga i totonu - e le afaina ai i matou ma o le a tape aunoa. Kiliki "Faʻaopoopo".

  • I totonu o le "Sini o Fesootaiga", faʻamaonia le L2TP + Dynamic IP
  • I totonu o le fanua "Username", "Password" ma le "Faamautuina le upu" matou te faailoaina ai faamatalaga na tuuina atu ia te oe e Beeline (login ma password for access to the Internet)
  • O le tuatusi o le VPN e faailoa mai e le tp.internet.beeline.ru

O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia. A o leʻi kiliki i le "Save", ia vavae le Beeline fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta lava ia, pe afai e fesootai pea. I le lumanaʻi, o lenei fesoʻotaʻiga o le a faʻatuina ai se alalaupapa ma afai o loʻo taʻavale i luga o se komepiuta, e leai se isi Wi-Fi Internet access devices o le a maua.

Faʻatulagaina le sooga

Kiliki "Faasao". O le a e vaʻaia se vaeluaga o le sootaga i le lisi o fesoʻotaʻiga ma se moli malamalama ma le numera 1 i le taumatau pito i luga. Kiliki i luga ma filifili le mea "Save" mea ina ia le toe faʻamautuina ia nofoaga pe a uma le ala. Toe faafou le itulau o le lisi. Afai e saʻo mea uma, ona e iloa lea o loʻo i totonu o le "Connected" state, ma, talu ai ona taumafai e tatala soʻo se itulau i luga o se isi laupepa o le masini, o le a mafai ona e mautinoa o loʻo galue le Initaneti. E mafai foi ona e siakiina le faatinoga o le upega tafailagi mai se telefoni, komepiuta poʻo le laulau e ala i le Wi-Fi. Pau lava le numera o la tatou 'upega faʻasalalau e aunoa ma se faʻauluupu.

Manatua: i luga o se tasi o le DIR-615 o le au taʻavale, K2 na iloa le mea moni e leʻi i ai le fesoʻotaʻiga ma sa iai i le setete "Error Unknown" ao leʻi toe faʻaaogaina le masini. Mo le leai o se mafuaaga. E mafai ona toe faʻalauiloaina le telefoni, e faʻaaoga ai le lisi o le System i le pito i luga, pe naʻo le tapeina o le mana o le uila mo sina taimi puupuu.

Faʻatulagaina o se faʻaupuga mo le Wi-Fi, IPTV, Smart TV

I luga o le auala e tuʻuina ai se faʻauluuta i luga o le Wi-Fi, na ou tusia auiliili i lenei tusiga, e fetaui lelei mo le DIR-615 K2.

Ina ia mafai ona faatulaga le IPTV mo le televise mai Beeline, e te le manaʻomia le faia o ni gaoioiga faigata tele: i luga o le itulau autu o le alalaupapa, filifili "Wizard Settings IPTV", a maeʻa lea e tatau ona e faʻamaonia le port LAN i le Beeline ma le sefe ai ni faatulagaga.

O televise TV e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma se uaea mai se tasi o ports LAN i luga o le uila (e le gata o le vaega na faʻatuina mo IPTV).

O lenei, atonu, e uiga uma i le faatulagaina o le D-Link DIR-615 K2. Afai e leai se mea e aoga mo oe poʻo oe foi i ai nisi faafitauli pe a e setiina se uila - tagaʻi i lenei tusiga, atonu o iai se fofo.