Autodesk 3ds Max 2017 19.0

O lenei tusiga o loʻo taulaʻi atu i le polokalame Autodesk 3ds Max, lea ua avea ma taʻiala i le tele o tausaga i totonu o le polokalama faʻapitoa i le faʻatulagaga 3D.

E ui lava i le tele o vaifofo o mea tau komepiuta, ua faʻamalosia mo le tele o galuega i le matata o faʻatautaia komepiuta, o le 3D Max o loʻo tumau pea le sili ona lauiloa ma lauiloa mo le faʻataʻitaʻiina o faʻataʻitaʻiga tolu-tolu. O le tele o mamanu o fale ma galuega fausaga fale ma ata vaaia ata ma ata saʻo o totonu ma fafo ua mamanuina faapitoa i Autodesk 3ds Max. O le tele o ata tifaga, ata vitio, mamanu faʻapitoa ma mataʻitusi e faʻatumu ai le laasaga, ua faia foi i le siosiomaga o lenei polokalama.

E ui i le mea moni e faapea o Autodesk 3ds Max i le taimi muamua e foliga mai o se faiga faʻalavelave tele, e masani lava mo se amataga, o le uluai 3D lea na faʻaaogaina ai e le tagata faʻaaoga ona tomai. E ui lava i le tele o galuega eseese, o le manatu o le galuega e matua lelei lava ma e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o faʻamatalaga tusitusi.

Ona o le numera tatala, i lalo ifo o le 3D Max, o le tele o plug-ins, faʻaopoopoga ma isi masini faʻapipiʻi ua atinaʻe, lea e faʻalauteleina ai le faʻatinoina o le polokalama. O le isi lenei faalilolilo o le lauiloa o le oloa. Seʻi o tatou amata le toe iloiloga o galuega sili ona taua a Autodesk 3ds Max.

Vaʻai foʻi: Faʻafanua mo le faʻataʻitaʻiga 3D

Faataitaiga Muamua

O le faagasologa o le faia o soo se ituaiga tolu-faatusa o le 3D Max o loʻo fuafua e amata i le fatuina o se fomu masani, lea o le a suia ai le faʻalelei tatou te manaʻomia e ala i le faʻaaoga i le lumanaʻi. E mafai e le tagata faʻapitoa ona amata i le fatuina o ni fausaga faigofie, e pei o se paʻu, polo po o se kesi, poʻo le tuʻuina o se mea sili atu ona taua ile vaaiga, e pei o se pulou, se prism, se pona, ma isi.

O loʻo i ai foi i le polokalame ni mea muamua e fuafua e faʻateleina ai le galuega a tusiata ma tagata mamanu, e pei o ni faasitepu, faitotoa, faamalama, laau. E tatau ona fai mai o nei elemene e matua aloaia ma e talafeagai mo le faʻataʻitaʻiina o ata faataitai.

Fausia laina

3D Max o loʻo i ai se meafaigaluega malosi tele mo le tusia ma le faʻasaʻoina o laina ma vailaʻau. E mafai ona faʻaaoga e le tagata faʻapitoa soʻo se laina, faatulaga le faʻatulagaga o ona vaega ma vaega i avanoa, fetuunai ona paʻu, vaʻaiga, ma le lamolemole. O le tulimanu tulimanu o laina e mafai ona lapotopoto ma faʻafefe. I luga o laina o laina ua fausia ai le tele o faataitaiga e tolu.

O mea faigaluega i totonu o Autodesk 3ds Max o loʻo faasino i laina, ma e mafai ona e seti tutusa ia mea mo ia, faaopoopo ai se isi vai papatisoga, tele, ma le tulaga.

Faʻaaogā faʻasologa

Modifiers o ni algorithms mautinoa ma faʻatinoga e mafai ai e oe ona suia foliga o se mea. O loʻo i totonu o se lisi e ese mai, lea e tuʻufaʻatasi ai le tele o nai fausaga faʻapitoa.

O mea e masani ona faʻaaogaina e mafai ona tuʻuina foliga o lamolemole lamolemole, punou i lalo, fusi i totonu o se siosiolio, faʻafefete, sosolo, lamolemole ma isi. E mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o se numera e le faʻatapulaaina. E sili atu i luga o le elemene i luga o papa, faʻaaogaina lona aafiaga.

Mo nisi suiga, o se vaega tele o le mea e tatau ona tatau ai.

Faʻataʻitaʻiga Polygonal

Faʻafeiloaʻiga Polygonal o le tumutumu o Autodesk 3ds Max. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻataʻitaʻia o itu, pito, polygons ma mea faitino e mafai ona e fatufatuina soo se tulaga tolu-faʻatusa. O vaega talafeagai o le fomu e mafai ona faʻanofoina i le avanoa, e faʻafefeteina, faʻalelei, faʻafefeteina, faʻapea foi ma fetuutuunai suiga laugatasia mo i latou.

O le tulaga ese o le faʻataʻitaʻiina o polygonal i Autodesk 3ds Max - o le faʻaaogaina o le mea e taʻua o le vaivai. O lenei galuega e mafai ai ona e vaʻaia ni laupapa, laina ma polygons filifilia, ina ia mafai ai foi ona faʻaaogaina vaega o le pepa. O amioga o mea e le i filifilia e setiina i totonu o faatulagaga.

A maeʻa ona faʻaaoga le galuega eleelea, o vaega o foliga e sili ona faigofie i le faʻavasegaina o loʻo valiina i le lanu vevela, ma vaega e le tali atu i le gaoioi o mea filifilia poʻo pito pito sili ona valiina.

E ese lava, e taua le nofo i luga o le galuega o le faʻataʻitaʻiina o polygonal e ala i le tusia. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻapipiʻiina se pulumu faapitoa, lea e mafai ona e taʻalo ma tatipi ese ai polygons filifilia. O lenei meafaigaluega e sili ona aoga pe a fai le faʻataʻitaʻiga o laupepa, faʻaletonu, mea e le lelei, ma elemene eleʻele - eleele, laʻau, mauga ma isi.

Faʻatulaga mea

Ina ia mautinoa le mea moni, o le 3D Max e mafai ona fetuunai mea mo ia. O le meafaitino e tele naua tulaga, ae na o ni nai mea e sili ona taua. E mafai e le meafaitino ona vave seti le lanu mai le paleti, pe vave tuʻuina se mea. Mo meafaitino, filifili le maualuga o le manino ma le susulu. O tafaʻaiga taua e faʻamaonia ma faʻalelei, lea e faʻamaonia ai le mea moni. O faʻasalalauga uma o loʻo i luga o loʻo faʻatulaga lelei e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻi.

E sili atu auiliiliga auiliiliga e faʻaaogaina faʻafanua. E mafai ona latou fetuʻunaʻia uma le ituaiga o meafaitino, ma ona meatotino o le manino, ata, faʻafiafia, faʻapea foʻi ma mea e faʻaalu ai le toomaga ma luga.

Faʻatulaga mea

Pe a tuʻuina atu se mea i se mea faitino, i le 3D Max e mafai ona e faʻatuina saʻo le faʻaaliga. I luga o itu taʻitasi o le mea faitino, o le tulaga o loʻo manaʻomia o le fua, o lona fua ma le faʻasoesa ua fuafuaina.

Mo mea faitino faʻalavelave, lea e faigata ai ona tuʻu le fua i se ala faʻataʻitaʻi, o se meafaigaluega faʻapitoa e tuʻuina atu. Faʻatasi ai, e mafai ona fetaui lelei le laumei e aunoa ma le faʻalavelave, e tusa lava pe faʻalavelave faʻalavelave ma luga o luga o luga.

Malamalama ma Vaʻaiga Vaʻaia

Ina ia mafai ona faia se ata moni, o le Autodesk 3ds Max e ofoina atu e fetuunai le moli, faatulaga le mea pueata ma fuafua le ata-ata moni.

O le faʻaaogaina o le telefoni e setiina ai le tulaga faʻapitoa o le vaaiga ma le tuufaatasiga, sulu, umi faʻasolosolo ma isi faatulagaga. Faatasi ai ma le fesoasoani o punavai malamalama, e mafai ona e fetuutuunai le susulu, mana ma lanu o le malamalama, fetuutuunai meatotino o ata.

I le fatuina o ata photorealistic, o le 3D Mask e faʻaaogaina ai se algorithm o matagi muamua ma le lua o malamalama malamalama, lea e maua ai le ata i le ea ma le natura.

Galuega tele o tagata

E le mafai ona e le amanaiaina se uiga sili ona aoga mo i latou o loʻo auai i le faʻataʻitaʻiga o ata tusi - o le faʻatinoga o le faʻatalanoaga o le motu. Faʻavae i luga o se auala tuʻufaʻatasia poʻo se 'upega tafaʻalagi, 3D Max na faia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi o se faʻalapotopotoga o tagata. E mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafetaui lona tulaga, tufatufaina atu o feusuaiga, taʻiala o le felauaiga. O le motu o tagata e mafai foi ona fiafia e fatu se vitio. Faʻaali atu tagata e mafai ona faʻaoga faʻamalositino ma faʻaaogaina le mea moni.

O lea la, matou te iloiloina otootoina galuega a le polokalame faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiga tolu-autasi Autodesk 3ds Max. Aua e te fefe i le manino o le faigata o lenei talosaga. I le fesoʻotaiga o loʻo i ai le tele o auiliiliga auiliili e faamatalaina ai se galuega faapitoa. O le faʻaleleia o ou tomai i ni nai vaega o lenei faiga, o le ae iloa ai pe faʻapefea ona fatuina ata moni 3D! Matou te liliu i se otootoga puupuu.

Faʻapitoa:

- O le faʻaaogaina o le oloa e mafai ai ona faʻaaogaina i le toetoe lava o lala uma o le faʻatusaina o le tolu-dimensional
- Faʻamatalaga malamalama o galuega
- Faʻasaga o le gagana Lusia-gagana
- Faʻataʻitaʻiga tele gaosiga o polygon
- Meafaigaluega talafeagai ma faʻatinoina mo le galue ai ma le vaʻaia
- Malosiaga e faʻaleleia lelei le laiga o mea
- O se numera tele o faʻaopoopoga faʻaopoopoga ma plug-ins e faʻalautele ai foliga masani
- Malosiaga e faia ai ata-ata moni
- O le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiina o le fegasoloaʻiga a tagata
- Maua i luga o le Initaneti o se numera tele o ata-3D e talafeagai mo le faʻaaoga i Autodesk 3ds Max

Faʻafitauli:

- E leai ni tapulaa faʻavaomalo
- E faigata tele le faʻasalalauga i le tele o galuega
- O nisi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e le fetaui mo le galue, nai lo latou e sili atu le faʻaaogaina o ata tolu-tolu

Download Autodesk 3ds Max Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Autodesk maya MODO Totogi Falemaʻi 4D Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Autodesk 3ds Max o se tasi o polokalame e sili ona lauiloa mo le faʻataʻitaʻiga tolu-dimensional ma e toetoe lava a le gata i le tapulaa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Autodesk, Inc.
Tau: $ 628
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2017 19.0