Polokalame o fofo mata

O Doogee o se tasi o le au gaosi Saina o smartphones e mitamita i se maualuga maualuga o le taʻutaʻua o tagata taʻitoʻatasi. O lea ituaiga o oloa o le Doogee X5 - o se masini faʻapitoa faʻatautaia, lea, i totonu o se alagatupe maualalo, na faʻaalia ai le lauiloa i le masini mamao i tua atu o tuaoi o Saina. Mo se fegalegaleaiga sili atu ona atoatoa ma meafaigaluega o le telefoni ma ona faatulagaga, faapea foi i mataupu o faaletonu faafuasei o polokalama faakomepiuta ma / poo le poloka o mea, o le a manaomia e le e ona le malamalama pe faapefea ona moli le Doogee X5.

Po o le a lava le faamoemoega ma le metotia o le firmware Doogee X5, e tatau ona e iloa pe faapefea ona faia saʻo ma saunia foi meafaigaluega talafeagai. E iloa e toetoe o soo se telefoni feaveaʻi e mafai ona faʻaleleia i sili atu ma le tasi le auala. Ae o le Doogee X5, o auala taua nei e tolu. Mafaufau i ai i nisi auiliiliga, ae muamua o se lapataiga taua.

O tagata taʻitasi e faʻaaogaina ma a latou masini e faia i mea latou te ono lamatia ai ma lamatia ai. O le matafaioi mo soo se faafitauli ma le atamai na mafua mai i le faʻaaogaina o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo o le tiute foi lea o le tagata faʻaaoga, o le pulega o le nofoaga ma le tusitala o le tusiga e le aʻafia i aʻafiaga leaga.

Doogee X5 Toe Iloiloga

O se mea tāua, aʻo leʻi faʻaauau le faʻaaogaina o le Doogee X5, o le faʻamatalaga o lona toe faʻaleleia o meafaigaluega. I le taimi o lenei tusitusiga, na faʻatuina atu ai e le kamupanī ni kopi se lua o le faʻataʻitaʻiga - o le fou lea na talanoaina i faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo - faʻatasi ai ma le DDR3 manatua (b version), ma le muamua - faatasi ai ma le DDR2 manatua (e le o le-lomiga). Eseesega o meafaigaluega e faʻaalia ai le i ai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o ituaiga e lua o polokalama. A o faila faila e fuafua mo se "e le oe lava", e le mafai ona amata le masini, matou te faaaogaina na o le firmware talafeagai. Ina ia fuafuaina le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e alu i ni auala se lua:

  • O le auala pito sili ona faigofie e fuafua ai le toe iloiloga, afai o le telefoni le lima o lomiga o Android ua faʻaogaina, o le vaʻai i le numera o le fale i le lisi "E uiga i le telefoni". Afai oi ai se tusi "B" i le potu - DDR3 board, i le leai o - DDR2.
    1. O se auala saʻo sili atu o le faʻapipiʻiina lea o le Application Device Info HW mai le Faleoloa Taʻavale.

      Tikiake Meafaigaluega Info HW i le Google Play


      A uma le amataina o le talosaga, e tatau ona e maua le mea "OLA".

      Afai o le tau o lenei mea "LPDDR3_1066" - matou te tagofia le faʻataʻitaʻiga "b version", i le mea na matou vaʻai i ai "LPDDR2_1066" - o le atamai ua fausia i luga o le laupapa "not -b version".

    I le faʻaopoopoga, o faʻataʻitaʻiga ma se motherboard "e le o se-laupepa" e ese i ituaiga o faʻaaliga na faʻaaogaina. E mafai ona e faʻaogaina se tuufaatasiga e fuafua ai le ata faʻaali.*#*#8615#*#*lea e te manaʻomia e fai i le "dialer". A maeʻa faʻataʻitaʻi le tulafono ole masini, matou te matauina mea nei.

    O le faʻasologa o le faʻaaliga o le faʻaogaina o loʻo i luma o le faailoga. "Faʻaaoga". Faʻaaoga fomaʻi fomaʻi mo faʻaaliga taʻitasi:

    • hct_hx8394f_dsi_vdo_hd_cmi - o V19 ma luga o loʻo faʻaogaina.
    • hct_ili9881_dsi_vdo_hd_cpt - e mafai ona e suisui ma le V18 ma le matua.
    • hct_rm68200_dsi_vdo_hd_cpt - V16 ma maualuga atu lomiga e faatagaina.
    • hct_otm1282_dsi_vdo_hd_auo - E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻaoga o le polokalama.

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, ina ia aua nei faia ni gaoioiga le talafeagai e fuafua ai le faʻaaliga faʻalelei i le tulaga o le "not-b" version o le telefoni, e te manaʻomia le faʻaogaina o le firmware e le maua lalo ifo o le V19. I lenei tulaga, e le mafai ona e popole i le leai o se lagolago mo le polokalama faʻaalia o le komiti.

    Doogee X5 metotia faʻamalama

    E faʻatatau i sini o loʻo tulituliloaina, o le maua o nisi mea faigaluega, faʻapea foʻi le tulaga faʻapitoa o le telefoni, e tele auala o firmware e mafai ona faʻaaoga i le Doogee X5, o loʻo faamatalaina i lalo. I le lautele, e fautuaina e faʻaaogaina i latou seia oʻo ina maua le manuia, e amata i le muamua - o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo ifo mai le faigofie i le sili ona faigata mo le tagata faʻaaogaina ona faʻatinoina, ae o loʻo i ai se tasi o taunuuga manuia o latou taʻitasi - o se atamai atamai.

    Metotia 1: Faʻaaogā le Faʻaogaina Faʻaaogā

    Ua saunia e le kamupanī i Doogee X5 le tomai e maua aunoa ai faʻamatalaga. Mo lenei polokalama e faʻaaogaina "Faʻafouina le Lelei". I le manatu, e tatau ona maua mai faʻamatalaga ma faʻapipiʻiina aunoa. Afai mo nisi mafuaʻaga, e le oʻo mai faʻamatalaga, pe o iai se manaʻoga e toe faʻafoe le firmware, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega na faʻamatalaina e ala i le faʻamalosi. O lenei metotia e le mafai ona taʻua o le firmware atoatoa o le masini, ae e aoga tele mo le toe faʻafouina o le faigamaʻi faʻatapulaʻa tulaga lamatia ma le tau.

    1. Faʻasalalau le talafaamaumau faʻatasi ma le faʻafouga ma toe faʻaigoa i ota.zip. E mafai ona e sii mai faila talafeagai mai punaoa faʻapitoa i le Initaneti. O se filifiliga tele o faʻamaumauga mo le siiina mai o loʻo tuʻuina atu i le filosofi firmware Doogee X5 i luga o le forum w3bsit3-dns.com, ae tatau ona e lesitala e sii mai faila. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Doogee, o le mea e leaga ai, e le tuʻuina atu e le kamupanī faila ia faila talafeagai mo le auala na faamatalaina.
    2. O faila faila e kopiina i le aʻa o le mafaufau loloto o le telefoni. Faʻaleleia mai se card SD mo nisi mafuaaga e le galue.
    3. Taumafai le tusi talosaga i le telefoni "Faʻafouina le Lelei". Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le ala: "Faʻatonu" - "E uiga i le telefoni" - "faʻafouina polokalama faʻafouina".
    4. Push button "Faʻatonu" i le tulimanu pito i luga o le mata, ona filifili lea o le aitema "Faatonuga Faʻaopoopo" ma matou te maitauina le faʻamaoniga o le telefoni "vaai" i le faʻamatalaga - o le faʻamatalaga i le pito i luga o le lau "Ua sii mai le lomiga fou". Push button "Faʻatonu nei".
    5. Matou te faitau i le lapataiga e uiga i le manaʻomia e teuina faʻamatalaga taua (e leʻi galo ia i matou le faia o lenei mea??) Ma taomi le ki "Faʻafou". O le faagasologa o le le tatalaina ma le siakiina o le firmware o le a amata, ona toe faʻafou lea o le atamai ma o le a faʻapipiʻi saʻoina le faʻamatalaga.
    6. Faʻasalaga: Afai o se mea sese e tupu i le taimi o le taotoga, aua e te popole. E maua e le kamupanī le puipuiga mai le faʻatulagaina o faʻamatalaga "le sao," ma e tatau ona fai mai e aoga lelei. Afai tatou te vaʻai i se "maliu" Android,

      Talo le telefoni e ala i le uumi o le ki o le ki ma toe liliuina, leai ni suiga i le faiga o le a faia. I le tele o tulaga, o le mea sese e mafua mai ona o le le saʻo o le faʻafouga, o lona uiga, o le faʻafouina faʻafou ua tuʻuina atu i le taimi muamua atu nai lo le Android version ua faʻapipiʻiina i luga o le telefoni.

    Metotia 2: Faʻafoʻisia

    O lenei metotia e sili atu ona faigata nai lo le taimi muamua, ae masani lava e sili atu le lelei. E le gata i lea, o le firmware e ala i le toe faʻaleleia o fale e mafai ona faia i mataupu na tutupu ai faʻaletonu o polokalama ma e le mamafa le Android.
    Mo le faʻamalositete e ala i le toe faʻaleleia, e pei o le metotia na muamua atu, o le ae manaʻomia se faʻamaumauga ma faila. Faʻatalatalanoa i punaoa o fesoʻotaiga i luga o le lalolagi, i luga o le w3bsit3-dns.com tagata na faʻapipiʻiina toetoe o faʻaliliuga. O le faila mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona sii mai iinei.

    1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware mo le toe faʻaleleia o falemaʻi, toe faʻailoa i update.zip ma tuʻu le mea e mafua ai i le aʻa o le kalama, ona faʻapipiʻi ai lea o le kalama i le telefoni.
    2. O le faʻalauiloaina o le toe faʻaleleia o loʻo mulimuli mai. I luga o le smartphone, matou te patipati le faamau "Volume +" ma uu, ia kiliki le faamau o le mana mo le 3-5 sekone, ona toe tatala lea "Meaai" a "Volume +" faaauau pea ona taofi.

      O le faʻailoga autu o le lisi autu, e aofia ai mea e tolu, e aliali mai. Faaaogaina o le ki "Volume +" filifili se mea "Toe Maua" (e tatau ona faasino atu i se aeto faʻatau). Matou te faʻamaonia le ulufale mai i le kilikiina o le ki. "Tusi-".

    3. Le ata o se "telefoni oti" ma le tusiga: "Leai se 'au".

      Ina ia vaʻai i le lisi o mea e maua ai le toe faʻaleleia o mea, e tatau ona e faʻasalalau i le taimi e tasi ia ki e tolu: "Volume +", "Tusi-" ma "Enable". Faʻapipiʻi pīpī uma e tolu i le taimi e tasi. Mai le taimi muamua atonu e le aoga, tatou te toe fai, seivagana ua tatou vaʻai i manatu o le toe faʻaleleia.

    4. Faʻamatalaga o mea e ala i le faʻaaogaina o le kuluma leo, o le faʻamaoniga o le filifiliga o se mea patino o loʻo oomiina le ki "Enable".

    5. Aʻo leʻi faia soʻo se mea e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le firmware, e fautuaina e faia se vaeluaga o le vaeluaina "Faʻamaumauga" ma "Faʻapipiʻi" telefoni feaveaʻi. O lenei faiga o le a faʻamaʻapeʻa atoatoa ai le masini mai faila faila ma faʻaoga ma toe faafoi i le "fafo mai le atigipusa" setete. O le mea lea, e tatau ona e faʻaeteete e faʻasaʻo faamatalaga taua o loʻo aofia ai i le masini. E le faʻatagaina le faʻamamaina, ae faʻatagaina oe e aloese mai se numera o faafitauli, o le mea lea matou te faia i le filifilia o le mea i le toe faʻaleleia "Wipe Data / Faʻatonuina falemaʻi".
    6. Ina ia faʻaleleia le faʻafouga, alu i le ala o loʻo mulimuli mai. Filifili se mea "Faaaoga le Update mai le SD card"ona filifili lea o le faila update.zip ma tulei le faamau "Meaai" masini.

    7. I le maea ai o le faagasologa o le faafouina, filifili le aitema "Toe faʻafou le polokalama i le taimi nei".

  • A maeʻa laasaga o loʻo i luga ma pe afai e manuia i le faʻatinoga, o le faʻaaliga muamua o le Doogee X5 e umi se taimi. Aua e te popole, o se mea masani lava lenei ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le tino, aemaise lava i le faʻamamaina o faʻamatalaga. Matou te faʻatali ma le toʻa ma o se taunuuga matou te vaʻaia ai se polokalama faʻapitoa "pristine".
  • Metotia 3: Tool SP Flash

    Auala e moli ai le faʻaaogaina o se polokalama faapitoa mo MTK-smartphones SP FlashTool o le sili lea "taua" ma i le taimi e tasi e sili ona aoga. I le faʻaaogaina o le metotia, e mafai ona e viliina vaega uma o le masini i totonu o le masini, toe foi atu i le lomiga muamua o le polokalama, ma e toe faʻafoʻisia ai telefoni feaveaʻi. O le Flash Tool o se meafaigaluega sili ona mamana ma e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete, faʻapea foi i mataupu na faʻaaogaina ai isi metotia na le maua ai ni taunuʻuga, pe le mafai.

    Mo le firmware Doogee X5 e faʻaaoga ai le metotia e fesiligia, oe manaʻomia le polokalama SP Flash Tool (mo X5, version v5.1520.00 poʻo le sili atu foi ona faʻaaoga), MediaTek USB VCOM o le avetaavale ma le faila faila.

    E le gata i fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona sii mai le polokalame ma avetaʻavale i le spflashtool.com

    Faʻaaogā le SP Flash Tool ma MediaTek USB VCOM avetaʻavale

    E mafai ona maua le faila vaʻaia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Doogee, poʻo le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai le fale teu oloa ma le firmware o lomiga mo nei lisi e lua o Doogee X5.

    Tikiake le komipiuta Doogee X5 mai le ofisa aloaia.

    1. Faʻafeiloa mea uma e te manaʻomia ma faʻapipiʻi fale teu i totonu o se isi pusa o loʻo i le aʻa o le C. O igoa o le faila e tatau ona pupuu ma e le o aofia ai tusi Rusia, aemaise lava le pusa o loʻo i ai faila faila.
    2. Faʻamau le avetaʻavale. Afai o le seevae o telefoni masani, o le filifiliga lelei o le taʻavaleina lea o le avetaavale auto installer pe a fesoʻotaʻi le telefoni i le PC ma "Faʻapipiʻi USB" (faʻaauau i luga "Faʻatonu" masini i le vaega "Mo le atinaʻe". O le faʻaaogaina o avetaavale pe'ā faʻaaogaina le masini faʻapipiʻi masani e le mafua ai ni faʻafitauli. E na ona e manaʻomia e tamoe i le mea e teu ai ma mulimuli i faatonuga.
    3. Ina ia siaki lelei ia avetaavale, tape le telefoni, tatala "Pule Sili" ma faʻafesoʻotaʻi le masini faʻapipiʻi i le uaea USB i se uaea. I le taimi o le fesoʻotaʻiga mo se taimi puupuu ile "Pule Sili" i se vaega "Ports СОМ ma LPT" e tatau ona i ai se masini "MediaTek PreLoader USB Vcom". O lenei mea e aliali mai mo na o ni nai sekone ona mou atu ai lea.
    4. Aveese le telefoni mai le komepiuta ma taʻavale le SP Flash Tool. E le manaomia e le polokalama le faʻapipiʻiina ma le faʻalauiloaina e te manaʻomia e te alu i le pusa talosaga ma kiliki faʻalua i le faila. flash_tool.exe
    5. A oʻo mai se faʻamaoniga e uiga i le leai o le faʻasalalauina o faila, faʻalogo i ai ma kiliki le ki "Lelei".
    6. I luma atu o tatou o le faamalama autu o le "moli". O le mea muamua e fai o le faʻapipiʻiina lea o se faila vaʻavaʻa faʻapitoa. Push button "Faʻasalalau-utaina".
    7. I le matalama o le Matalama e tatala, alu i le ala o le nofoaga o faila ma le firmware ma filifili le faila MT6580_Android_scatter.txt. Push button "Tatala".
    8. O le vaega vaeluaga mo le firmware ua tumu i faʻamaumauga. Mo le tele o faʻasalalauga, e tatau ona faʻamaonia le vaega. "Prelaoder". E le tatau ona le amanaʻia nei faʻamatalaga o mea. O le siiina o faila e aunoa ma se preloader e sili atu le saogalemu ma le faʻapipiʻiina o le pusa e faʻamatalaina e naʻo le mea e fai pe afai o le faʻatulagaga e aunoa ma le aumaia o taunuuga, pe o le taunuuga e le lelei (e le mafai e le telefoni ona utaina).
    9. Ua saunia mea uma e amata ai le faagasologa o le tuʻuina atu o faila i le Doogee X5. Matou te tuʻuina atu le polokalame i le tulaga faʻamafanafana e fesoʻotaʻi ai le masini mo le faʻatauina e ala i le kilikiina o le ki "Download".
    10. Faʻafesoʻotaʻi le suiga mai le Doogee X5 i le tau USB o le komepiuta. Ina ia mautinoa ua tape atoa le masini, e mafai ona e aveesea mai lau telefoni, ona toe tuu lea o le maa i totonu.
      O le lona lua talu ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni, o le a amata faʻafuaseʻi lava le faagasologa o le firmware, e pei ona faʻaalia mai e le faʻailoga maeʻa o loʻo i le pito i lalo o le faamalama.
    11. A maeʻa le faʻatinoga, o le faamalama e aliali mai ma se liʻo lanumeamata ma le ulutala "Tatalo OK". Faʻasese le telefoni mai le uafu USB ma liliu i luga e ala i le uumi o le ki.
    12. O le faʻalauiloa muamua o le telefoni pe a uma le umi o manipulations o loʻo i luga, e le tatau ona e faia soʻo se gaioiga, e tatau ona e onosai ma faʻatali mo le faʻafouina o le polokalama e ave ai.

    Faaiuga

    O le mea lea, o le firmware o le Doogee X5 telefoni, faatasi ai ma le ala saʻo ma sauniuniga tatau, e mafai ona vave faia vave ma aunoa ma ni faafitauli. Matou te fuafua saʻo le toe faʻaleleia o meafaigaluega, le faʻauiga o le polokalama faʻapipiʻi, ma download ia faila e fetaui ma le masini mai punaoa faʻalagolago - o le mealilo lea o se auala saogalemu ma faigofie. I le tele o tulaga, pe'ā maeʻa le faʻamaualuga o le masini poʻo le faʻafouina o le komepiuta, e galue atoatoa le masini ma faʻaauau ona fiafia i lē e ana ma toetoe lava a le faʻalavelaveina le faatinoga o galuega tauave.