Faʻaeʻeina o le "App Store" i le Windows 10

Soo se galuega ma le vitio o loʻo faia i faatonu faʻapitoa. O le tele o taimi latou te faʻapipiʻiina ai se seti o meafaigaluega ma foliga e lelei mo lenei mea. Ae ui i lea, o loʻo i ai se polokalama faʻapitoa e naʻo le tasi lava le faagasologa e faatinoina. O le aso o le a tatou tilotilo i se tasi o na sui - Free Video Vitlip ma Rotate, o lana autu autu o le viliina o le vitio.

Galue ma vitio

O galuega uma e faia i le tasi faamalama o lo o uta ai le tifaga. O lona uluai setete o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale, ma o le faʻasalalauga faʻaalia o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. Lalo o faʻataʻitaʻiga tatau ma nisi faʻaopoopoga. O le tatalaina o se faila e faia e ala i le tosoina pe auala mai ile sailiga.

Faʻafiafia ata

Sei o tatou tilotilo i le galuega autu o le Free Video Flip ma Fesuisuiai - fueina o le vitio. O le faagasologa o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai meafaigaluega tuuto. O faailo e taʻu mai ai le itu o le a suia ai le ata. E mafai ona matauina vave suiga i le itu taumatau o le mata.

Liua

O le polokalama e ofoina atu se isi filifiliga - liliu i se tasi o pepa e lima. O le lima lona lima e tatala pe a maeʻa ona faʻatau le faʻasalaga. O le faagasologa o le faagasologa e le tele se taimi e alu ai ma e le mamafa tele le utaina o le masini.

Faamolemole ia matau o le maualuga ma le fua o le vitio ua filifilia i le faamalama laveaʻi. O laina i totonu o le lisi-pop-up menu o le a suia e fuafua i le faʻatulagaina o le faatulagaga. E i ai uma faʻaiuga aloaʻia, ae e le mafai ona e filifilia le vaega o le tulaga.

Manunuʻu

Faʻaaogāina o le Tatala Vitio ma Suʻeina e sili atu ona faigofie pe'āfai e te faʻaogaina gaioiga faʻaogaina. O le a latou fesoasoani e faia nisi o gaioiga patino vave, mo se faataitaiga, e amata le toe foʻi pe sui le ata. E le mafai ona e faasaʻoina ki.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • E le tele se avanoa e maua ai;
  • Faigofie faigofie.

Faʻafitauli

A o faʻaaogaina le Vitio Vitio Tonu ma Suʻe, e leai ni mea sese na maua.

I lenei iloiloga e oʻo mai i se mutaaga. O lenei polokalama e aoga tele na oi latou o loʻo faʻaogaina e naʻo le liliu o le ata poʻo le faia o se liua faigofie. Leai nisi faʻalautelega avanoa.

Tulei le Tatala Vitio Vitio ma Suʻe mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Hamster Free Video Converter Free Video i le MP3 Converter iWisoft Free Video Converter Soʻo se Vitio Faʻasaʻoloto

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻavaomalo Vitio ma Suʻega o se polokalama faigofie faigofie lea na faia faapitoa mo le faia o se tasi o galuega - suiga vitio. E faigofie ona puleaina ma e le tele se avanoa i luga o le komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DVDVideoSoft
Tau: Faʻatau
Toa: 32 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1.35.831