Mea e taofia ai le poloka i le Google Chrome browser

O suiga i nisi o taimi o laufanua o le 2014 i le Rusia, na aʻafia ai le fuafuaina o le taimi sao i le polokalama o le Windows 7. I lenei itu, na faʻatuina ai e Microsoft se faʻaleleia o le faʻaleleia o faafitauli na tutupu. Faʻamau pe afai o le taimi i luga o le komepiuta e faʻaalia saʻo.

Suiga fou i taimi o loʻo i luga o le Windows 7

O tagata atiae ma o latou patch ua faaopoopo avanoa fou fou mo le Rusia, toe faafou le fitu o loʻo iai ma tuʻufaʻatasia lua. O le fusi 1, 2, 4, 5, 6, 7 ma le 8 ua toe faafou, o le mea lea o le a otometi lava ona toe faʻaaogaina tagata faaaoga i ni lomiga fou i lenei vaitau. Siaki le laulau i lalo. I totonu o lea mea o le ae maua ai faamatalaga auiliili e uiga i suiga fou.

I le mea e te iai i vaʻa faaopoopo fou ua faaopoopo, e tatau ona e filifilia ma le lima pe a maeʻa ona tuʻuina atu faʻamatalaga pe faʻamaopoopoina. Faitau atili e uiga i le faʻatautaia taimi i le Windows 7 i la tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo. O le laulau o loʻo iai faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i faʻafouga.

Faʻatele: Faʻatasi le taimi i le Windows 7

O aai o Vladivostok ma Magadan na tuufaatasia i le taimi e tasi. A maeʻa ona tuʻuina atu faʻamatalaga, o le suiga o le a faia otometi lava. Seʻio tatou tilotilo totoa i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le patch fou.

Faʻatulaga le faʻafouga mo taimi o loʻo i le Windows 7

O faʻamaumauga uma a Microsoft e tatau ona sii mai mai na o le upega tafaʻilagi aloaia, o lea e te puipuia ai oe mai i mea taufaasese ma mea leaga. E leai se mea faigata i le siiina ma le faapipiiina o se patch, na o oe e manaʻomia e faia ni nai laasaga faigofie:

Tikiala le faʻafouina o taimi o vailaʻau mo le Windows 7 x64 mai le 'upega tafaʻilagi
Aumai le faʻafouina o taimi e faʻataʻitaʻi ai le Windows 7 x86 mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

  1. Alu i le ofisa aloaia lagolago a Microsoft, filifili le lautele o le polokalama faagaoioia ma alu i le itulau download download.
  2. Filifili le gagana talafeagai, faitau auiliiliga ma faatonuga faʻatulagaina, ona kiliki lea "Download".
  3. Faʻasolo le faila download, faʻatali mo siaki faʻamatalaga e faʻauma ma faʻamaonia le faʻapipiʻiina i le kiliki "Ioe".
  4. O le a tatalaina le faamalama o le fale, e tatau lava ona e faatali mo le faagasologa e faamaea ma tapuni le faamalama.
  5. Toe amata le komipiuta, mulimuli ane o le a otometi lava ona e faʻatulagaina ma faʻaaoga ai taimi fou.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le taimi faʻaleleia taimi, o le a faʻaoga lelei le faiga faʻaogaina ma faʻaalia saʻo le taimi nei. Matou te fautuaina le vave faʻafouina pe afai e te leʻi faia muamua. O le faagasologa e le faigata ma e naʻo ni nai minute e te aveina ai oe.