Fualaau 0.85


I le lalolagi i nei aso, o le faila faila e mafai ona le gata i le lotoifale, ae faʻapea foi ile initaneti - ile ao. E i ai ni nai faʻataʻitaʻiga tioata e maua ai se avanoa, ma i le asō o le a matou taʻuina atu ia te oe se tasi o sui sili ona lelei o lenei vaega - Google Drive, poʻo le, o lona tagata faʻatau mo masini feaveaʻi ma le Android.

Faʻamaumauga o faila

E le pei o le tele o mea e teu ai oloa e teu ai oloa, Google e le matapeʻapeʻa ma tuʻuina atu i ona tagata faʻapitoa e tusa ma le 15 GB avanoa avanoa avanoa e leai se totogi. Ioe, e le o se mea tele, ae ua amata ona talosaga tagata tauva mo se tupe ma mo se mea itiiti. Lenei avanoa e mafai ona e faʻaoga saogalemu e teu ai faila o soʻo se ituaiga, faʻapipiʻiina i le ao ma faʻafefea ai le avanoa i luga o lau telefoni po o lau api.

O ata ma ata na pueina ma le ataata o se masini Android e mafai ona vave vavae ese mai le lisi o faʻamatalaga o le a faia i le ao. Afai e te faʻaogaina le Google Photos ma faʻagaoioi ai le galuega o le autoload, o nei faila uma o le a teuina i le Disk, e aunoa ma le faʻaogaina o avanoa avanoa. Malilie, o se pusa fiafia tele.

Vaʻai ma galulue ma faila

O mea o le Google Disk e mafai ona vaʻaia e ala i se faila faila faigofie, o se vaega taua o le talosaga. Faʻatasi, e le gata e mafai ona e faʻafoisia le faʻatonuga, faʻapipiʻi faʻamaumauga i totonu o laupepa poʻo le fesuiaiga o latou i le igoa, aso, faatulagaga, ae ia faʻaauau foi ona fegalegaleai ma lenei mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata ma vitio e mafai ona tatalaina i totonu o le tagata o loʻo vaʻaia, e pei foi o le Google Photo poʻo soʻo se tagata taʻavale tolu, faila faʻalogo i totonu o se tagata laititi, pepa faʻasinomoni i ni mea faʻapitoa na fuafuaina e avea ma vaega o le ofisa o le Faalapotopotoga o Lelei. O galuega taua e pei o le kopiina, siitia, aveeseina o faila, o le toe lauiloa ma le faasaʻoina o loʻo lagolagoina foi e le Disk. O le mea moni, e na o le pau lea o le mea e mafai ona faia pe afai e fetaui ma le faatulagaga o le teu malu.

Faʻaopoopo le lagolago

E pei ona matou taʻua i luga, e mafai ona e teuina faila o soʻo se ituaiga i Google Drive, ae mafai ona e tatalaina meafaigaluega nei ma meafaigaluega faʻapipiʻi:

  • ZIP, GZIP, RAR, archives TAR;
  • lipine leo i MP3, WAV, MPEG, OGG, OPUS;
  • faila vitio i WebM, MPEG4, AVI, WMV, FLV, 3GPP, MOV, MPEGPS, OGG;
  • faila ata i le JPEG, PNG, GIF, BMP, TIFF, SVG;
  • faailoga / code files HTML, CSS, PHP, C, CPP, H, HPP, JS, JAVA, PY;
  • pepa faakomepiuta i le TXT, DOC, DOCX, PDF, XLS, XLSX, XPS, PPT, formats PPTX;
  • Failautusi faila a Apple;
  • faila faila na fatuina i le polokalama mai le Adobe.

Fausia ma le faʻaleleia o faila

I le Disk, e le gata e mafai ona e galue i na faila ma faʻamaumauga na faʻaulu muamua i ai, ae mafai foi ona fausia ni mea fou. O le mea lea, o le talosaga o loʻo i ai le gafatia e fatuina ai pepa, pepa, lapatai, faʻaaliga. Faʻaopopo atu e avanoa e sii mai faila mai le loto i totonu poʻo fafo foi o le masini feaveaʻi masini feaveaʻi ma faʻamatalaga pepa, lea tatou te faʻamatala eseese.

Faʻamaumauga o tusitusiga

Mea uma lava i le taʻavale muamua lava (o le "+" button i luga o le mataitusi autu), e faaopoopo i le fatuina saʻo o se faʻailoga po o se faila, e mafai ona e komiitiina pepa pepa. Ina ia faia lenei mea, o le mea "Avanoa" ua tuʻuina atu, lea e faʻaalia ai le mea faʻataʻitaʻiga ua fausia i le Google Disk. Faatasi ai ma oe, e mafai ona e suʻeina faʻamatalaga i luga o pepa poʻo soʻo se pepa (faʻataʻitaʻiga, se tusi folau) ma faʻapolopolo lana kopi numera i le PDF. O le lelei o le faila na maua i lenei auala e matua maualuga lava, e oo lava i le faitauina o tusitusiga ma tusitusi laiti e puipuia.

Tuʻu le avanoa

Faʻamaumauga e teuina ile Disk e mafai ona tuʻuina offline. O le a tumau pea i totonu o le telefoni feaveaʻi, ae e mafai ona e matamata ma faʻasaʻoina e tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti. O le aoga e matua aoga lava, ae e aunoa ma se faaletonu - o le avanoa tuusaʻo e na o faila faila e na o le pau lava, e le aoga i le lisi atoa.


Ae o faila faila mo faʻamaumauga e teu ai e mafai ona faia saʻo i totonu o le faʻailoga "Maualalo le avanoa", o lona uiga, o le a muamua ona avanoa mo le matamataina ma le faasaʻoina, tusa lava pe leai se Initaneti.

Faʻamaumauga o le download

Soo se faila e tuʻu saʻo i totonu o le teuina mai le talosaga e mafai ona sii mai i le mafaufau i totonu o le masini feaveaʻi.

E moni lava, o le tapulaa lava e tasi e faʻaoga iinei e pei o luga ole avanoa tuusaʻo - e le mafai ona e lafoina ia pepa, na o faila taitasi (e le o se tagata taitoatasi, e mafai ona e vave maka uma elemene talafeagai).

Vaʻai foi: Faʻasalalau faila mai le Google Disk

Suʻe

Google Drive o loʻo i ai se masini suʻesuʻega muamua lea e mafai ai ona e suʻe faila e le gata i lo latou igoa ma / poʻo le faʻamatalaga, ae faʻapea foi i le faatulagaga, ituaiga, aso faʻatulagaina ma / poʻo suiga, faʻapea foi ma tagata e ona. E le gata i lea, i le tulaga o pepa faʻaeletoroni, e mafai foi ona e suʻeina e ala i le tusitusi i le sailiga sailiili upu ma fuaitau o loʻo i ai. Afai o lau faaputuga faaputuga e le o le paie, ae o loʻo faʻaaogaina mo galuega poʻo faʻamoemoega patino, o se masini suʻesuʻe ma atamai moni o le a avea ma se mea aoga tele.

Faʻasoa

E pei lava o soʻo se oloa faʻapitoa, Google Disk e maua ai le gafatia e tatalaina se avanoa fefaʻasoaʻi i faila o loʻo i ai. Atonu o se fesoʻotaʻiga lea i le matamataina ma le faʻataʻitaʻia, ua faamoemoe mo le downloadina o le faila pe mo faʻamatalaga auiliili ma mea e aofia ai (faʻapitoa mo faila ma faʻamaumauga). O le a tonu lava le avanoa mo le tagata mulimuli, oe faʻamatalaina oe lava, i le taimi o le fatuina o le fesoʻotaʻiga.

E tatau ona tuʻuina atu le vaʻaia i le avanoa e tufatufa atu ai faʻamatalaga eletise na fatuina i totonu o Faʻamaumauga, Tables, Presentations, Forms applications. I le tasi itu, oi latou uma o se vaega taua o le teuina o le ao, i le isi - o se ofisa tutoatasi o le ofisa lea e mafai ona faʻaaogaina mo le tagata lava ia ma galulue faʻatasi i galuega faatino o soʻo se mea faigata. E le gata i lea, o faila e le gata ina fausia ma toe faʻaleleia, ae na talanoaina foi i faʻamatalaga, faaopoopo faʻamatalaga ia i latou, ma isi.

Vaʻai faʻamatalaga ma suia le talafaasolopito

E le mafai ona e teʻi i se tasi i le na o le matamata i meatotino o se faila - e le gata i faʻavavega uma o kulupu, ae faʻapea foi i soʻo se faila faila. Ae o le suiga o le talafaasolopito lea e mafai ona siakiina faafetai i le Google Drive o se vaega sili ona aoga. I le muamua (ma atonu, i le mulimuli) laina, o le a maua ai lana talosaga i le galulue soofaatasi i luga o pepa aloaia, o vaega masani ia ua uma ona tatou otooto atu i luga.

O lea, afai oe, faatasi ma le isi tagata e faʻaaogaina pe faʻaaogaina, fatuina ma faasaʻo se faila se tasi, e fuafua i aia tatau, o oe uma lava pe na o le e ona o le a mafai ona vaʻavaʻai i suiga taitasi ua faia, o le taimi na faaopoopoina ma le tusitala lava ia. O le mea moni, na o le vaʻaia nei faamaumauga e le o taimi uma lava, ma o le mea lea o loʻo tuʻuina mai ai e Google le mafai e toe faʻafouina ia lomiga fou (toe iloilo) o le pepa ina ia faʻaaogaina e avea ma autu autu.

Tua i tua

O le a talafeagai le mafaufau i se aoga aoga e pei o se tasi o le muamua, ae e le faatatau i le Google cloud storage, ae o le Android operating system, i le siosiomaga lea o loo tatou galulue ai le tagata o tausia. I le faasino atu i le "Faʻatonu" o lau masini feaveaʻi, e mafai ona e fuafuaina poʻo le a le ituaiga faʻamatalaga o le a lagolagoina. E mafai ona e teuina faʻamatalaga e uiga i lau faʻamatalaga, tusi talosaga, tusi faʻasalalau (faʻafesoʻotaʻi) ma valaau ai le log, savali, ata ma vitiō, faʻapea foʻi ma faʻavae faavae (faʻavae faʻapipiʻi, matamata, ata, ma isi) i luga o le pu.

Aisea ua ou manaomia ai sea ituaiga tausiga? Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te toe faʻaleleia lau telefoni poʻo lau laupepa i fausaga faletusi poʻo le faʻatau mai o se mea fou, a maeʻa ona e ulufale i totonu o lau Google ma se fesoʻotaiga puupuu, o le a mafai ona e maua uma faʻamatalaga o loʻo i luga ma le setete o le polokalama na i ai i le taimi o le faʻamalosia mulimuli ( Tautalaga e uiga i faatulagaga masani).

Vaʻai foi: Fausia se kopi kopi o le masini Android

Malosiaga e faalautele ai le teuina

Afai e le lava le avanoa avanoa mo oe e teu ai faila, e mafai ona e faʻateleina le tele o le teuina mo se totogi faaopoopo. E mafai ona e faʻatupulaʻia i le 100 GB pe faʻafuaseʻi i le 1 TB e ala i le tuʻuina atu o se saofaga tutusa i le Google Play Store poʻo luga o le upega tafaʻilagi a le Disk. Mo faʻalapotopotoga faʻapitoa o loʻo maua fuafuaga faʻapitoa mo le 10, 20 ma le 30 TB.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e ulufale atu i totonu o lau faʻamatalaga ile Google Drive

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie, faʻaaogaina ma faʻalanu;
  • 15 GB i le ao ua saunia e aunoa ma se totogi, nai lo le tauvaga tauvaga e le mafai ona mitamita;
  • Malamalama lelei i isi auaunaga a Google;
  • Faʻamatalaga leai se kopi ma le teuina o vitio faʻatasi ma Google Photos (faʻatasi ai ma nisi tapulaa);
  • Malosiaga e faʻaaoga i luga o soʻo se masini, e tusa lava po o le a lona faiga faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Le o le pito maualalo, e ui lava o tau taugofie mo le faalauteleina o le teuina;
  • O le le mafai ona sii mai le laupepa poʻo le tatalaina o le avanoa faʻasalalauga ia i latou.

Google Drive o se tasi lea o faʻatoʻaga faaputuina i luga o le maketi, maua ai le mafai e teu faila o soʻo se faatulagaga ma faigofie ona galulue ma i latou. O nei mea e mafai ona fai i le initaneti ma le tuusao, faʻapitoa ma faʻatasi ma isi tagata faʻaoga. O lona faʻaaogaina o se avanoa lelei lea e faʻapolopolo pe leai ai se avanoa i luga o se masini feaveaʻi poʻo se komepiuta, aʻo tumau pea ona maua avanoa i faʻamatalaga sili ona taua mai soʻo se nofoaga ma masini.

Faʻasaʻo Google Drive mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market