Tulaga sili ona lelei mo taaloga vitio Nvidia

O taʻaloga e masani lava ona lauiloa i tupulaga talavou ma tagata fiafia, o loʻo valiina i le taimi nei, ae o le fesoasoani a polokalama komepiuta ua sili atu ona faigofie ona fai. O le seti o mamanu na faia muamua na e faʻatagaina ai le fatuina o itulau, faʻapipiʻi faʻaopoopoga kopi ma teuteu ata. Comic Life o se tasi o sui lauiloa o lenei polokalama. Seʻio tatou tilotilo atu i le faʻatinoga o lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Poloketi faʻavae

I le amataga, ua ofoina atu le tagata faʻaoga e faʻaaoga se tasi o mamanu sauniuni. E mafai ona avea ma se tasi itulau autu autu, poo se isi tusi mo se ituaiga faapitoa. E taua le taulaʻi atu i le i ai o tusipasi a le folasia ua seleseleina ma se tala e ese mai, o mea ua uma ona lesitalaina. E mafai ona faʻaaoga e suʻesuʻe le sauniuniga saʻo o le tusitusiga.

Faʻatinoga o galuega

O le mafai ona faʻaliliu faamalama e le o maua, na o le toe faʻaolaina o loʻo maua. O le ufiufiina poʻo le faʻaalia o ni vaega faapitoa o loʻo faʻatinoina e ala i se faʻailoga i luga o le laupapa faʻalogo. O elemene uma o loʻo faʻatulagaina ina ia mafai ai ona latou faʻaogaina, ma mo le faʻatautaia o tagata fou i le atinaʻe e le tele se taimi.

Fusia pepa

E masani tagata uma i le vaʻaia o kopi o faʻamaumauga o loʻo faʻamaonia i le ao i le taʻavale. Latou te o mai i ituaiga eseese, ma o le Comic Life ua uma ona i ai ni mamanu. E le manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona valivali faʻasologa eseese, e manaʻomia ona tosoina i luga o le vaega talafeagai o le itulau. O elemene taitasi e liua saoloto, e aofia ai le aū e faasino i le uiga. I le faaopoopo atu i kopi o lenei vaega o le faʻaopoopoga o poloka ma ulutala.

Faʻafouina suiga o elemene. Atonu e mafai ona suia sui i se isi faamalama. E le tele, pe afai e manaʻomia, e mafai ona suia ma le lima, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se mea e tumu i lanu eseese.

Itulau avanoa

I luga o le taumatau o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga pepa ma se nofoaga patino o poloka vaaiga. E teuteuina i latou, e tusa ai ma le avanoa na filifilia i le amataga. Afai e te le o faamalieina i le nofoaga o se poloka faapitoa poo lona tele, ona suia lea o nei suiga i se kiliki e lua. E lagolagoina e le polokalame le faʻaopoopoga o le numera e le faʻaumatia o itulau i se tasi o poloketi.

Faʻatonuina le komiti

O iinei e mafai ona e pulea le Comic Life. E mafai ona e sui fesuiaiga, lanu ma le lapoa, faʻaopoopo i ai faʻamatalaga, pepa fou ma faʻamalo. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona auina atu le tusi pese faʻataʻetusi na vave ona lolomiina aʻo leʻi toe fetuutuunai le tele o le itulau. O le vaaiga o le 'upega tafaʻilagi e fesuisuiaʻi foi i le komiti o loʻo pulea e ala i le filifilia o se tasi o faʻataʻitaʻiga talafeagai.

Faʻapipiʻi ata

O ata i luga o pepa e faaopoopo i le tosoina mai oi latou mai le inisiua o faila i le faila. I le tele o polokalame, o le tosoina o se ata e faʻatinoina e ala i le faʻaaogaina o galuega, ae o mea uma e sili atu ona talafeagai iinei. Faʻasalalauina se tasi faila i le faʻamaufaʻailoga ma toso faila mai lea mea i soʻo se nofoaga i le poloka ile itulau.

Aafiaga

Mo ata taitasi, e mafai ona e faʻaaoga esega aafiaga mai le lisi. O le aafiaga o aafiaga taitasi o loo faaalia i luga o lona igoa. O lenei galuega o le a aoga mo le fetuunaʻi o le siosiomaga atoa o le ata, ma o ata e foliga manino, i le lanu tutusa, pe afai latou te ese tele muamua.

Faʻasologa o fesuiaiga o itulau

E le tuʻuina e le polokalama ni tapulaa i le tagata faʻaaoga i le fatuina o itulau. Ua poloka poloka taitasi, e le gata i le numera o kopi ma ata. O le foafoaina o se vaaiga patino lava ia o loo faatinoina lelei, ma o lenei faagasologa o le a le faigata lava mo tagata e le o malamalama i ai i lenei vaega.

Tusitusiga

E mafai ona e faʻamaumau le tusiga i au mea manava, mulimuli i na o tulafono patino o le polokalama, ma a maeʻa, ave i se vaega faapitoa i le mea na fatu ai le tusiga. E le gata i lea, o laina ua gaosia e mafai ona siitia i itulau, ma o le Comic Life o le a fatuina se ata, poloka poo se igoa. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, e le tatau i le tagata faʻaoga ona faʻasoesa i elemene taʻitasi eseese, lea e tele se taimi e alu ai.

Mama

  • Le i ai o faʻataʻitaʻiga;
  • Le mafai ona faʻasalalau le itulau auiliili;
  • Tusitusiga

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Le leai o le gagana Rusia.

Comic Life o se polokalama sili ona lelei e faaliliu ai le manatu o se mea malie i se mea moni. O lona mamanu faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga ma faʻamaumauga o le a laveaʻi le tusitala i le tele o taimi, ma o le tele o galuega o le a fesoasoani ia iloa le manatu i lona mamalu uma.

Faʻataʻitaʻituina le Faʻasinoalo o le Ola Faʻatasi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Soifua resitala Comic Book Software Faʻamaumauga o mea na faia E te filifilia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Comic Life - se polokalama mo le fatuina o kulimi. O le faagasologa lava ia e sili ona faafaigofieina faafetai i faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo ma galuega faigofie e mafai ai e oe vave ona fatuina itulau mo le lumanaʻi galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻasa
Tau: $ 30
Toa: 80 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3