Corel Faʻaigisi fuʻa

O le ituaiga sili ona lauiloa o le failaina o faila o le fesootaiga BitTorrent, ma o le tagata masani masani o lenei fesoʻotaiga o le uTorrent polokalama. O lenei talosaga ua manumalo i le faʻaaloalogia ona o le faigofie o le galue i ai, o le faigofie ma le maualuga o le saoasaoa o le siiina o faila. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona faʻaaogaina galuega autu a le tagata faipisinisi o le uTorrent.

Download polokalama uTorrent

Faʻamaumauga o mea e maua

O le galuega autu a le polokalama uTorrent o le siiina lea o mea eseese. Sei o tatou laasaga i lea laasaga ia iloa pe faapefea ona faia lenei mea.

I le amataina o le download e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se faila, lea e tatau ona sii mai mai le tracker, ma sa teuina i luga o le komepiuta o le komepiuta.

Matou te filifilia le faila matou te manaʻomia.

E mafai ona e amataina le download i se isi auala, e pei o le saʻo i le polokalama uTorrent e ala i le faaopoopoina o le URL o le faila i luga o le tracker.

A maeʻa lena, ona aliali mai lea o le faʻamau faʻaopopo. O iinei e mafai ona tatou faʻamaonia le nofoaga i luga o le puʻupuʻu lea o le a maua ai le anotusi. O iinei e mafai ai, pe ae manaʻo ai, aveese faʻamaumauga mai na faila tufatufaina tatou te le mananao e lafoina. A maeʻa ona e faia uma tulaga talafeagai, kiliki le OK.

Ona amata ai lea o le siiina o mea, o le alualu i luma e mafai ona faamasinoina e le faailo e lata i le igoa o le anotusi.

E ala i le kilikiina o le kī saʻo i le kusi i luga o le igoa o le anotusi, e mafai ona e valaʻau i le lisi autu o loʻo faʻatinoina ai le puleaina o le download. O iinei e suia ai lona saoasaoa, tulaga faamuamua, download, e mafai ona taofi, taofi, pe aveese foi le vaitafe faatasi ai ma faila na sii mai.

Tuuina atu o tufatufa

Tufatufaina o anotusi amata ina ua amata le faila. Na vave tufatufaina atu vaega na o le siiina mai, ae a maua loa le anotusi, o le vaitafe e oo lava i le tufatufaina atu.

Ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le lisi o mea e tasi, e mafai ona e taofi le tufatufaga. Ae ui i lea, e tatau ona e mafaufau pe afai e te na o le download, ona mafai loa lea e nisi o faila ona poloka le avanoa ia i latou, pe faaitiitia le saoasaoa o le siiina.

Fatu se vaitafe

O lea, seʻi o tatou iloa pe faʻapefea ona faia se vaitafe i le polokalama uTorrent mo lona faʻasologa mulimuli ane i le tracker. Tatala le faamalama e fatu ai se vaitafe.

Lenei e tatau ona e lesitala le auala i mea o loʻo e faʻasoaina. E mafai foʻi ona e faʻaopopo se faʻamatalaga o le vaitafe, faʻamaonia le vaʻaia.

Filifili le faila e tufatufaina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei faila na faʻaalia i le koluma o loʻo faʻaalia ai le tusiga o le anotusi. Kiliki le ki "Fausia".

O se faamalama e tatalaina lea e te manaʻomia e faʻamaʻoti ai le mea o le a faʻapipiʻiina ai le faila faila i luga o le puʻupuʻu.

E maeʻa ai le fausiaina o le faila, ma ua sauni e tuʻuina i luga o le auala.

Vaʻai foi: polokalama mo le siiina o vaitafe

I luga, o le gaioiga algorithm mo le faatinoina o galuega autu a le tagata gaosi uTorrent ua faamatalaina. O le mea lea, na matou aʻoaʻoina ai le faʻaogaina o lenei polokalama.