Aveese le puipuiga mai se faila PDF

O Tunngle o se auaunaga lauiloa ma manaʻomia i le va oi latou e fiafia e faʻaalu o latou taimi i taaloga faʻalagolago. E le na o tagata uma e iloa le auala e faʻaaoga lelei ai lenei polokalama. O le mea lenei o le a oʻo i ai le tusiga.

Faamauina ma le seti

E tatau ona e resitara muamua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Tunngle. O lenei tala o le a faʻaaogaina e le gata i le fegalegaleai ma le auaunaga a le polokalama. O lenei talaaga o le a avea ma sui o le tagata taʻavale i luga o le upega tafailagi, e ala i le ulufale atu i le saini o le a aloaia e isi tagata faʻaoga. O lea e taua le faʻalatalata atu i le faagasologa o le resitalaina i tulaga matuia uma.

Faitau atili: Faʻapefea ona resitala i Tunngle

I le isi, e manaʻomia ona faʻapipiʻi le tusi aʻo leʻi amataina. Tunngle o loʻo i ai se polokalama faʻalavelave tele e manaʻomia ai le suia o laina fesoʻotaʻiga. O lea na o le faʻapipiʻiina ma le tamoe o le a le aoga le polokalama - e manaʻomia ona fetuunai ni mea patino. A aunoa ma latou, o le faiga masani e masani ona le galue, o le a fesoʻotaʻi faʻatasi i le 'au taʻaloga i le sese, lags ma laasaga o fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma isi mea sese e ono tutupu. O lea e taua ai le faia o mea uma aʻo leʻi amataina le amataga, faʻapea foʻi i lona faagasologa.

Faitau atili: Tatalaina o le taulaga ma Tunngle

A uma sauniuniga e mafai ona e amataina le taaloga.

Fesoʻotaʻi ma taʻalo

E pei ona e iloa, o le galuega autu a Tunngle o le tuʻuina atu lea o le gafatia e taʻalo ai ma isi tagata faʻaoga i le tele o taaloga.

A maeʻa le faʻaaliga, e tatau ona e filifilia le ituaiga o fiafia i le lisi i le itu tauagavale, mulimuli ane o le lisi o sapalai mo taaloga eseese o le a faʻaalia i le ogatotonu. O iinei e tatau ona e filifilia le manaia ma faia le fesootaiga. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le taualumaga o loʻo i ai se mea ese.

Lesona: Auala e taʻalo ai i Tunngle

A leai se fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga i le 'auʻaunaga, e mafai ona e tapunia le tafaʻamau e ala i le kiliki i luga o le koluse.

O le taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le 'auʻaunaga o se isi taaloga o le a mafua ai le leiloa o fesoʻotaʻiga ma le tuai, talu ai talu ai e na o Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi server i le taimi.

Galuega lautele

I le faaopoopo atu i taaloga, e mafai foi ona faʻaaogaina Tunngle e fesootaʻi ma isi tagata faʻaoga.

A maeʻa le fesoʻotaʻiga manuia i le 'auʻaunaga, o le a tatalaina se talanoaga a le tagata lava ia. E mafai ona fetaui ma isi tagata faʻaoga e fesoʻotaʻi atu i lenei taaloga. O tagata taʻaalo uma o le a vaʻai i nei feʻau.

I le itu taumatau e mafai ona e vaʻai i se lisi o tagata faʻapipiʻi o loʻo fesoʻotaʻi atu i le 'auʻaunaga ma, atonu, o loʻo i ai i le faagasologa o le taʻalo.

E ala i le komiina saʻo i luga o soʻo se tasi o lenei lisi, e mafai e le tagata faʻaoga ona faia se faasologa o taga:

  • Faaopoopo e avea o se uo e talanoa ma galulue faatasi e taaalo faatasi i le lumanai.
  • Faʻaopopo i le lisi uliuli pe a popole le tagata taalo e uiga i le tagata faʻaaoga ma faʻaulosia o ia e le amanaiaina o ia.
  • Vaavaai i le talafaʻasolopito o le aufaipese i totonu o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona e iloa ai faʻamatalaga auiliili ma tala fou i le puipui o le tagata.
  • E mafai foi ona e faia ni faatulagaga mo le vavaeina o tagata faaaoga i le talanoaga.

Mo fesoʻotaʻiga i le pito i luga o le kalani o loʻo i ai foi ni faʻapitoa faapitoa.

  • O le muamua o le a tatalaina le Tunngle i le masini. Lenei e mafai ona e maua tali i au fesili, talatalanoa, saili uo mo le taaloga, ma sili atu.
  • O le lona lua o le tagata faʻatulaga. A e kiliki le ki, ona tatala lea o le upega tafaʻilagi a le Tunngle, i le mea e tuʻuina ai se kalena faapitoa, lea e tuʻuina atu e tagata faʻapitoa i latou i aso eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, masani ona faamanatuina aso fanau o nisi taaloga iinei. E ala i le faʻatulagaina, e mafai e tagata faʻapitoa ona maka le taimi ma le nofoaga (taʻaloga) e aoina ai tagata taʻaalo fiafia ina ia mafai ona maua nisi tagata i nisi taimi.
  • O le lona tolu o loʻo faʻaliliu i totonu o se faletusi faʻaitulagi; i le mataupu o le CIS, o le a filifilia se vaega Rusia. O lenei galuega e amata ai se talatalanoaga faʻapitoa i le ogatotonu o le kalani lea e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga i soʻo se 'upega taʻaloga. E taua le iloa e masani ona tuʻua iinei iinei, talu ai o le tele o tagata faʻaaoga o loʻo auai i taaloga. Ae e masani lava o se tasi e mafai ona maua iinei.

Faafitauli ma le Fesoasoani

I le tulaga o faʻafitauli pe a fegalegaleai ma Tunngle, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga se button faapitoa. Ua valaauina "Aua e te popole", o loʻo i le itu taumatau o le polokalama faʻatasi ai ma vaega autu.

A e kiliki i lenei ki i le vaega saʻo, e amata se vaega faapitoa i tala aoga mai le nuu o Tunngle e fesoasoani e foia nisi o faafitauli.

O le faʻamatalaga faʻaalia e faʻalagolago i le fea vaega o le polokalame o loʻo i ai le tagata faʻaoga ma le a le faafitauli na feagai ma ia. O le tino e faʻaaogaina ai le mea na vaʻaia ai e le tagata taalo se faʻafitauli, ma faʻaalia ai fautuaga talafeagai. O nei faʻamatalaga uma ua tusia e tagata faʻaogaina latou lava e tusa ai ma o latou poto masani ma faʻafitauli tutusa, o le tele o taimi e foliga mai o lenei mea o se fesoasoani lelei.

Le faʻafitauli sili - o le fesoasoani e toetoe lava o taimi uma lava e faʻaalia i le Igilisi, ina ia le mafai ona i ai ni faʻafitauli o le poto.

Faaiuga

O tulaga uma lava ia o le Tunngle. E taua le maitauina o le lisi o foliga o loʻo faʻalauteleina mo ē o loʻo umia laisene o le polokalama - o le pito i luga o le pusa e mafai ona maua pe afai o oe lava ia. Ae o le tulaga masani o le teugatupe o loʻo lava avanoa mo se taʻaloga lelei ma leai se fesoʻotaʻiga faigofie ma isi tagata faʻaoga.