Faʻasaoina VK faʻamaonia i totonu o suʻega eseese

Tusa lava pe o le a le mafuaʻaga, e tele le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte e manaʻomia ona faia se faitioga e uiga i itulau o isi tagata faʻaoga. I le lautele, o lenei faafitauli e mafai ona foia i auala eseese, ae le o se tasi auala, ae i le faaiuga, o le taunuuga e faalagolago i le pulega ma le talafeagai o lau faitioga.

Faʻasalaga e uiga i le itulau faʻaoga

O le mea muamua e tatau ona e malamalama ai, o soʻo se faitioga e uiga i isi tagata, e tusa lava po o le a le latou ituaiga, ia avea ma se faʻalauiloa patino o se tagata faʻaaoga poʻo se tagata lautele, e tatau ona faʻalagolago i le mafaufau. O lona uiga, e leai se manatu i le faatoʻaina o se faasea, lea e le mafai ona e faia i soo se auala faʻatasi ma faʻamaoniga moni.

Afai e soli e se tagata faʻataga tulafono o lenei fesoʻotaʻiga lautele, ae o le pulega e le o iloa e uiga i ai, o le ae manaʻomia se faʻamaoniga o le nofosala. A leai, o le a le amanaiaina le talosaga.

E tatau foi ona e iloa, aʻo le i faia se faitioga e uiga i le tagata lava ia, o talosaga uma o lenei ituaiga e manatu e le o se faiga faakomepiuta, ae o tagata moni e nafa ma le vaega talafeagai o itulau o le faaaogaina o VKontakte. I le taimi lava e tasi, ina ia puipuia atoa se tagata, e tatau ona i ai se mafuaaga lelei.

Metotia 1: fatuina se faitioga e ala i le faʻaoga

O le auala muamua o le fatuina o se faitioga i le itulau a le tagata faʻapipiʻi ua faʻasalalauina ma mafai ai ona e faʻapipiʻiina se tagata faʻaaoga i le tagata uliuli, ioe, ma le faatagaga a le tagata lava ia. Faatasi ai ma lenei auala o le faia o faitioga, e masani ona faʻaaogaina e tagata uma o lenei fesoʻotaʻiga lautele, talu ai o galuega talafeagai e mafai ai e oe ona e iloa lelei lou olaga i le taimi e faʻaopoopo ai tagata i au uo.

O se taunuuga o le mulimuli i faatonuga mai faatonuga, o le a tuua ai e le tagata le lisi o au uo pe ana fai e faaopoopo iai muamua. Ia mataala!

  1. Tatala le upega tafaʻilagi. VK.com ma alu i le itulau o le tagata e te manaʻo e poloka.
  2. Faʻasaga le itulau i se itulau ma maua ai le ata i lalo o le avatar "… ". O lenei faʻamaufaʻailoga e tu i tafatafa o le tusiga "Faʻaopoopo e pei o se Uo" poʻo "O oe o uo", faʻalagolago i le fesoʻotaʻiga o lau teugatupe faʻatasi ai ma le tagata na taofia.
  3. Kiliki i luga o le faʻamatalaga ua faʻamaonia "… ", mai le lisi e aliali, filifili "Lipoti se itulau".
  4. I le faamalama e amataina, e manaʻomia oe e faʻamautinoa le mafuaaga mo le taofia o le tagata faʻaaogaina.
  5. I le taimi lava lea, e faavae i luga o mafuaaga ua tuʻuina atu, e mafai ona e suʻeina mea e le talafeagai i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte.

  6. E fautuaina e te faʻatumu le faʻamatalaga o le faʻamatalaga ina ia sili atu ona faʻamaonia lau faasea.
  7. Aua e te mulimulitai i tulafono a VK.com pe a e faia se faasea oe lava.

  8. A maea le lipoti o le solia, siaki le pusa pe a talafeagai. "Tapuni ... avanoa i laʻu itulau"e faʻaopopo se tagata i lau tagata uliuli.
  9. Faasolo le faamau "Auina atu" mo le faatoʻaina o se faitioga i le pulega.
  10. E mafai ona e aoao e uiga i le feau manuia mai le faʻamaufaʻailoga o loʻo i luga, pe a uma ona e faʻasalaina le faamau muamua.

O lea e tatau ona e faʻatali mo le faasea i le tagata faʻaaoga o le a iloiloina, ma o le a faʻamalamalamaina auiliiliga uma. Ae peitai, faʻamolemole ia matau i le tele o mataupu, faʻamasinoina e fuainumera, o nei faitioga e alu ese e aunoa ma se faʻasalalauga ma e naʻo le taimi e tupu ai le tuʻuina atu o ripoti e uiga i soliga o se tagata mai isi tagata faʻapitoa.

O lenei metotia e talafeagai i le tulaga o le vaʻaia e le tagata e faʻaaogaina soʻo se tulafono, o lona uiga, pe afai i luga o lona itulau, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le faʻatagaina na faʻatagaina mai VKontakte. A leai, o se faasea o lenei ituaiga e le aoga ma, i le mea sili, e mafai ai ona vave vavaeeseina oe lava mai lenei tagata e ala i le kopiina o ia.

Metotia 2: apili i le pulega

O le auala lona lua e fai ai se faitioga i le itulau o se tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VK.com o le fatuina lea o se talosaga fou i le lagolago faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, e le o se faitioga e faʻavae i luga o se nofoaga leai se avanoa, ae o se faʻamatalaga auiliili o mafuaʻaga mo le manaʻoga e setiina tapulaa i luga o le tagata faʻaaoga, faʻatasi ma faʻamaoniga tumau.

O le faʻamaoniga e mafai ona:

  • faʻamalo;
  • kopi o feau mai tusitusi;
  • Lisi i mea le talafeagai e lolomiina e le tagata e ona le itulau.

I le tele, o itulau o tagata faaaoga ma faʻamaonia manino o loʻo poloka faʻafuasei. Ae peitai, o nisi taimi e le tupu lenei mea ona o le le atoatoa o le polokalama, ae o le a mautinoa lava e tupu i le tusi tusitusi o se lipoti.

  1. Alu i le pepa faʻamatalaga ma le lagolago faʻapitoa.
  2. I le faʻamuamua, ia tusia le aano o le apili, sili atu ma se faʻamatalaga i le solia.
  3. Faʻaopopo lau faʻasalaga i le faʻamaumauga autu, faʻaopoopoina uma nei mea i ni finauga mataʻutia.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani o isi galuega tauave e mafai ona e faʻapipiʻi ai ata ma pepa.
  5. Faasolo le faamau "Auina atu"e faila se faasea.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se vaega patino iinei, ae ui i lea, e mafai ona e 100% mautinoa o le a toe iloiloina lau talosaga e se tasi o tagata lagolago lagolago. I le faaopoopo atu i le faʻamaoniga, e te maua foi le avanoa e talanoa ai ma le pule e faʻamalamalama atili ai faʻaaliga o le apili.

I luga o lenei fautuaga e fatuina faitioga i luga ole itulau ole VKontakte. Afai e taua tele mo oe le poloka o le itulau a se tagata, ia e onosaʻi ma taumafai e malamalama o le matafaioi autu e mafua mai i finauga - e le mafai e le pulega ona ave ma poloka se talaaga a se tagata ona o le leai o se mafuaaga.