Saili ma ave taʻavale mo le komepiuta Samsung R425

O se tasi o mea fou o le Windows 10 operating system o le galuega lea o le fausia o isi lapatomeli. O lona uiga e mafai ona e tamoe i polokalama eseese i vaega eseese, ma faʻaalia ai le avanoa avanoa. I lenei tusiga, o le ae iloa ai pe faapefea ona fatuina ma faʻaaoga elemene o loʻo i luga.

Fausiaina o laktops virtues i le Windows 10

Ae e te leʻi faʻaaogaina lautusi komepiuta, e tatau ona e faia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia na o ni nai gaioiga. I le faʻatinoga, o le faagasologa e pei ona taua i lalo:

  1. Taofi i le taimi e tasi i luga o le komepiuta "Windows" ma "Tapa".

    E mafai foi ona e kiliki tasi i luga o le faamau "Ata o Galuega"lea o loʻo i luga o le galuega. E na o le pau le mea e aoga pe a faʻaalia le faʻaaliga o lenei ki.

  2. A maeʻa ona e faʻatumu se tasi o laasaga o loʻo i luga, kiliki le faamaufaʻailoga. "Fausia Papamaa" i le pito i lalo o le lau.
  3. O se taunuuga, e lua ata laiti o au komipiuta o le a faʻaalia i lalo. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fatuina le tele naua o mea faitino e te manaʻo e faʻaaoga atili.
  4. O mea uma o loʻo taʻua i luga e mafai foi ona suia i se paʻi tutusa. "Ctrl", "Windows" ma "T" luga o le komepiuta. O se taunuuga, o le a fausia se nofoaga fou fou ma vave tatala.

O le faia o se vaʻavaʻavega fou, e mafai ona e amata faʻaaogaina. E le gata i lea, o le a tatou faʻamatalaina uiga ma mea faʻapitoa o lenei faiga.

Galulue ma Windows 10 masini komepiuta

O le faʻaaogaina o isi vaega faʻatautaia e faigofie tele pei o le fatuina. Matou te taʻuina atu ia te oe e uiga i galuega autu e tolu: fetuunaiga i le va o laulau, faʻalauiloaina o talosaga ma faʻamalo. Ia tatou tuu mea uma i le faasologa lelei.

Fesuiai i le va o masini komipiuta

E mafai ona e fesuiaʻi i le va o lautusi komipiuta i le Windows 10 ma filifili le nofoaga e manaʻomia mo le faʻaoga atili e pei ona taua i lalo:

  1. Leoleoina ia ki i luga o le komepiuta "Windows" ma "Tapa" pe kiliki tasi i luga o le faamau "Ata o Galuega" i le pito i lalo o le lau.
  2. O le iʻuga, o le ae iloa i le pito i lalo ole laupepa se lisi o lautusi komipiuta na faia. Kiliki i luga o le laititi e fetaui ma le vaʻavaʻai galuega manaʻomia.

I le taimi lava e maeʻa ai, o le ae maua oe lava i luga o le komepiuta ua filifilia. O lenei ua saunia mo le faʻaaogaina.

Faʻasalalau talosaga i vaʻaiga mamao eseese

I lenei laasaga, o le a leai ni fautuaga maʻoti, talu ai o le galuega o isi komipiuta faaopoopo e le ese mai le autu autu. E mafai ona e faʻalauiloa polokalama eseese ma faʻaaoga galuega faʻapitoa i le auala lava e tasi. E na ona tatou gauai atu i le mea moni e mafai ona tatalaina le polokalama lava e tasi i soo se avanoa, pe a latou lagolagoina lenei avanoa. A leai, e mafai ona e lafo atu i luga o le komepiuta, lea ua uma ona tatalaina le polokalama. Ia maitauina foi pe a feaveaʻi mai le tasi le laulau i le isi, o polokalama e le mafai ona tapunia.

Afai e tatau ai, e mafai ona e gaoioi le polokalama faakomepiuta mai le tasi laulau i le isi. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi o avanoa avanoa ma faʻafefe le kio i luga o le mea e te manaʻo e tuʻuina atu le polokalama.
  2. O faʻamatalaga o polokalama uma e taʻavale o le a oʻo mai i luga o le lisi. Kiliki i luga o le mea e manao i ai ma le kulimi taumatau ma filifili "Alu i". I totonu o le submenu o le ai ai se lisi o lapatamea na faia. Kiliki i luga le igoa o le tasi lea o le a siitia i ai le polokalame ua filifilia.
  3. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o se polokalama faapitoa i lautusi uma o loʻo maua. E na o le talafeagai lava i le lisi autu e kiliki ai le laina ma le igoa talafeagai.

Ma le mea mulimuli, o le a matou talanoa e uiga i le auala e aveesea ai le tele o avanoa vaʻavaʻa pe afai e te le toe manaʻomia.

Matou te tape masini komipiuta komepiuta

  1. Leoleoina ia ki i luga o le komepiuta "Windows" ma "Tapa"pe kiliki le ki "Ata o Galuega".
  2. Totogi luga o le laupepa e te manaʻo e faʻaumatia. I le tulimanu pito i luga o le icon o le ai ai se ki i foliga o se koluse. Kiliki i luga.

Faamolemole ia matau o faʻamatalaga uma e tatala ai faʻamaumauga e leʻi faʻafanoina o le a faʻafesoʻotaʻi atu i le avanoa muamua. Ae mo le faʻalagolago, e sili atu le teuina faʻamaumauga ma tapunia le masini aʻo leʻi faʻaumatia le laulau.

Manatua pe a toe faʻafouina le polokalama, o le a faʻaolaina galuega uma. O lona uiga e te le manaʻomia le toe faia uma. Ae ui i lea, o polokalama e faʻatopetopeina i le taimi lava e amata ai le OS o le a naʻo luga o le laulau autu.

O faʻamatalaga uma ia na matou mananao e taʻu atu ia te oe i lenei tusiga. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani ia matou fautuaga ma taʻiala.