Faʻafefea ona liua se vaega i se lautele lautele i VKontakte


Mo faʻamatalaga atoatoa, talanoaga o mataupu masani, fesuiaiga o faʻamatalaga mananaia, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ona fatuina o latou lava alalafaga ma valaaulia isi tagata faʻaoga i ai. VKontakte nuu e mafai ona avea ma ni vaega autu se tolu: vaega tului, itulau lautele ma mea na tutupu. O i latou uma e ese le eseesega mai le tasi i le isi e tusa ai ma le atinaʻe ma le gafatia o le faʻatulagaina ma tagata auai. E mafai ona faʻaalia se lautele mai se vaega o iai?

O loʻo matou faia se itulau faalauaitele i le VKontakte.

E na o le na faia se alalafaga e mafai ona suia le ituaiga o tagata lautele. O lenei tulaga e le o maua i soʻo se aufaʻatusiga, pule ma isi sui o le kulupu. O le au atinaʻe o le 'upega tafaʻilagi ma VKontakte telefoni feaveaʻi na tuʻuina mai ma le agalelei le avanoa e faʻafeiloaʻi ai le vaega i se lautele lautele ma suia tele tagata i le lautele o le fiafia. Faʻaaliga vave pe afai e leai se sili atu ma le 10,000 tagata auai i lau kulupu, e mafai ona e faia i se tulaga tutoatasi le manipisi talafeagai, ma afai e sili atu le faʻailoga o numera, na o le faʻafesoʻotaʻiina o tagata lagolago VKontakte ma se talosaga e sui le ituaiga o tagata o le a fesoasoani.

Metotia 1: Ata atoatoa o le 'upega tafaʻilagi

Muamua, seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia se itulau lautele mai le vaega i le atoaga o le itulau VK. O mea uma lava e faigofie ma mafai ona malamalama i ai mo soʻo se tagata faʻaaogaina fesoʻotaʻiga lautele, e oʻo lava i se amataga. Na tausia e le au atinaʻe le faʻafeiloaiga o la latou punaʻoa.

  1. I soʻo se faʻamatalaga Initaneti ua tatala le uepisaite VK. O loʻo matou uia le faʻatagaina o le faatagaga, ulufale i le igoa ole igoa ma le uputatala e maua ai le teugatupe, kiliki "Faʻatasi". Matou te paʻu i lau lava tala.
  2. I le koluma agavale o mea faigaluega, filifili le mea "Vaega"o fea tatou te oi ai mo le faʻaogaina atili.
  3. I luga o itulau o alalafaga matou te agai atu ai i le lisi matou te manaʻomia, lea e taʻua "Pulega".
  4. Matou te faia se kiliki i le kuluma taumatau i luga o le igoa o lena vaega, le ituaiga matou te mananao e sui i le lautele.
  5. I le lisi autu o le tagata na faia, o loʻo i le itu taumatau o le itulau i lalo o le avatar, matou te maua le koluma "Pulega". Kiliki i luga ma alu i le vaega o le faʻalapotopotoga o lou alalafaga.
  6. I poloka "Faamatalaga Faaopopo" faalautele le submenu "Autu i Nuu ma Afioaga" ma suia le taua i "Kamupani, Faleoloa, Tagata Itulau", o lona uiga, tatou te faʻalauiloaina mai le vaega.
  7. O lenei kiliki i luga o le arrow arrow i le laina "Filifili se autu", tusi i totonu o le lisi na lisiina, kiliki i luga o le vaega o loʻo manaʻomia ma teu ai suiga.
  8. Ua faia! Vaega o le fiafia i le talosaga a le foafoa ua avea ma itulau faalauaitele. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻatinoina le auala e faʻaaogaina ai le algorithm tutusa.

Metotia 2: Telefoni feaveaʻi

E mafai foi ona e suia le ituaiga o lou alalafaga i se lautele lautele i le VK mobile apps mo masini i luga o le Android ma iOS platforms. O iinei, faʻapea foʻi ma luga o le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, e leai ni faafitauli e le mafaagaloina muamua. Mai le faʻaaogaina e manaʻomia ai naʻo le mataala ma le auala talafeagai.

  1. Faʻasaʻo le talosaga VKontakte i luga o lau masini, matou pasi le faʻamaoniga a le tagata. Tatala se tala patino.
  2. I le pito i lalo taumatau o le lau, kiliki le faamau ma faʻamaufaʻailoga e tolu e ulufale ai i le lisi o tagata e faʻaaoga.
  3. I le lisi o vaega o le lisi lautele, tapuni le faʻamalo "Vaega" ma agai atu i le sailiga, faia ma pulea le alalafaga itulau.
  4. Faia se pati puupuu i le pito i luga. "Atunuu" ma o lenei mea e tatalaina ai le lisi autu o lenei vaega.
  5. Filifili le koluma "Pulega" ma alu i le poloka na fatuina ia alalafaga e faia ai suiga talafeagai io latou tulaga.
  6. Mai le lisi o vaega tatou te mauaina le logo o le tasi lea ua faamoemoe mo le liliu atu i se itulau lautele, ma tapuni i ai.
  7. Ina ia mafai ona oʻo i le faʻatulagaga o lou alalafaga, faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga i le pito i luga o le lau.
  8. I le isi folau, tatou te manaʻomia se vaega "Faamatalaga"o fea o mea uma e tatau ai e foia ai le faafitauli.
  9. O le taimi nei i le matagaluega "Autu i Nuu ma Afioaga" Tapuni le ki e filifili ai le ituaiga o faʻalapotopotoga faʻavaomalo o tagata faʻaoga i lalo o lau taʻitaʻi.
  10. Faʻafoʻi le faailoga i totonu o le fanua "Kamupani, Faleoloa, Tagata Itulau", o lona uiga, matou te toe faʻaleleia le vaega i luma o le lautele. Alu i le itulau muamua o le talosaga.
  11. O la matou isi laasaga o le filifili lea o se vaega o le lautele o le lautele. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu ma se lisi o autu talafeagai.
  12. Matou te naunau i le lisi o vasega. O le filifiliga aupito sili ona talafeagai o le alu ese lea o le mea na maua e le vaega. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona sui.
  13. Ina ia faamaea le faagasologa, faʻamaonia ma teu suiga, tapuni le siaki i le pito i luga taumatau o le talosaga. Ua manuia le foia o le galuega. Mafai ma toe fesuiaʻiga.


O le mea lea, ua matou auiliili auiliiliga le algorithm o mea na faia e le tagata VK i le liliu o le vaega i tagata lautele i le VKontakte ma le telefoni feaveai o le punaoa. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaaoga nei metotia i le faʻatinoga ma sui le ituaiga o tagata i lau faitalia. Le manuia!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se vaega o VKontakte