Faʻafefea ona faʻaaoga Sopcast

Pop art - o le mamanu o ata i lalo o nisi lanu. O le faia o au ata i lenei faiga e le tatau ai ona avea ma se Photoshop guru, talu ai ona o auaunaga faapitoa i luga o le initaneti ua mafai ai ona maua ni ata popoto tusiata i ni nai kiliki, lea i le tele o ata o le a sili ona maualuga.

Vaega o auaunaga i le initaneti

Lenei e te le manaʻomia le faia o se taumafaiga faʻapitoa e ausia ai le mea e manaʻomia. I le tele o tulaga, na o le faʻapipiʻiina o le ata, filifili le pop-art style e te fiafia i ai, atonu e toe fetuunai ni ulugalii se lua ma faʻafeiloaʻi le ata na liua. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻaoga soʻo se isi lava sitaili e le oi totonu o faatonu, poʻo le suia tele o le sitaili ua fausia i totonu o le faatonu, ona e le mafai lea ona faia lenei mea ona o le tapulaa o galuega tauave o le auʻaunaga.

Metotia 1: Popartstudio

O lenei auaunaga e maua ai le tele o ituaiga o sitaili eseese mai i isi eseese - mai le 50s i le taʻi 70 tausaga. I le faʻaopopo i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ua uma ona tuʻuina atu, e mafai ona e faʻasaʻoina i latou i le fesoasoani o tulaga e fetaui ma ou manaʻoga. O foliga uma ma sitaili e matua saoloto ma avanoa mo tagata e le o faamauina.

E ui i lea, o le siiina o se ata maeʻa i le lelei lelei, e aunoa ma se vai o le tautua, e tatau ona e lesitala ma totogi se livi masina mo le 9.5 euros. E le gata i lea, o le auaunaga ua faaliliuina atoa i le gagana Rusia, ae i nisi nofoaga o lona uiga e tele mea e manaomia.

Alu i Popartstudio

O faʻasaga taʻitasi i lea laasaga e pei ona taua i lalo:

  1. I luga o le itulau autu e mafai ona e vaʻaia uma sitaili avanoa ma sui le gagana, pe a manaʻomia. Ina ia suia le gagana o le 'upega tafaʻilagi, i le pito i luga, saili "Igilisi" (e mafua mai le faaletonu) ma kiliki i luga. I le lisi autu, filifili "Rusia".
  2. A uma ona faatulaga le gagana, e mafai ona e alu i le filifilia o le faʻataʻitaʻi. E taua le manatua o, e fuafua i le ata ua filifilia, o le a fausia ai ni fausaga.
  3. O le taimi lava e faia ai le filifiliga, o le a faʻafesoʻotaʻi oe i le itulau ma faʻamau. Muamua, e tatau ona e lafoina se ata e te fuafua e te galue ai. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le fanua "File" e "Filifili se faila".
  4. O le a tatalaina "Saili"lea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai le ala i le ata.
  5. A uma ona e siiina le ata i le upega tafaʻilagi, kiliki le ki. "Download"e faʻafeagai ma le fanua "File". E tatau ai le ata, lea e masani lava i le faatonu e le mafai, suia i lau lava.
  6. Muamua matauina le pito i luga i le faatonu. O iinei e mafai ona e faia se ata ma / poo le suia o le ata i se tau taua. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o ata muamua e fa i le tauagavale.
  7. Afai e te le o faʻamalieina tulaga taua o faʻalautele tulaga e ala i le lē mafai, ae e te le manaʻo e faʻanoanoa faatasi ma i latou, ona faʻaaoga lea o le ki "Tulaga Faʻatonu"lea e tuʻuina atu i le foliga o se ponaivi taʻaloga.
  8. Ina ia toe faʻafoʻi uma tulaga tau le aoga, ia faʻalogo lelei i le faʻamafanafana i le pito i luga.
  9. E mafai foi ona e faʻavasegaina lanu, faʻatusatusaga, manino ma tusitusiga (o le lua mulimuli, pe'ā tuʻuina atu e lau faʻataʻitaʻiga). Ina ia suia lanu, i le pito i lalo o le mea tauagavale agavale, ia maitau le sikuea lanu. Kiliki i luga o le tasi oi latou i le 'aufaʻatasi o le kuki, mulimuli ane o le a tatalaina ai le taina lanu lanu.
  10. I totonu o le palette o faʻatonuga na faʻaaogaina ai sina mea le lelei. E muamua ona e kiliki i le lanu e manaʻomia, pe a uma ona aliali i le pito i lalo o le faamalama o le paʻa. Afai na sau o ia i luga, ona kiliki lea o le faʻamafanafana ma le aū o loʻo tu i le taumatau. O le taimi lava e manaʻomia ai le lanu o loʻo manaʻomia i le pito i lalo o le faʻataʻavalega, kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga (e foliga mai o se siaki paʻepaʻe i luga o se ata lanumeamata).
  11. E le gata i lea, e mafai ona e "taaalo" faʻatasi ma laina o le eseesega ma le opacity, pe afai ei ai, i le faʻataʻitaʻiga.
  12. Ina ia vaʻai i suiga na e faia, kiliki le ki. "Toe faafou".
  13. Afai e talafeagai mea uma ia te oe, ia laveaʻi lau galuega. O le mea e leaga ai, o galuega masani "Faasaoina" e leai se 'upega tafaʻilagi, faʻafefe i luga o le ata ua maeʻa, kiliki i le kuki taumatau ma filifili mai le lisi o loʻo faʻaalia. "Save image as ...".

Metotia 2: PhotoFunia

O lenei tautua e matitiva tele, ae o galuega atoatoa atoatoa mo le fatuina o ata pop, e le gata i lea, o le a le faamalosia oe e totogi e download le faaiuga maeʻa e aunoa ma se faailoga. O le 'upega tafaʻilagi' atoa i le Rusia.

Alu i PhotoFunia

O se laʻasaga laʻititi i lea laasaga ma lea laasaga o loʻo mulimuli mai:

  1. I luga o le itulau o loʻo faʻatulagaina e fatu ai ata pop, kiliki i luga le ki. "Filifili se ata".
  2. E tele filifiliga mo le faʻapipiʻiina o ata i luga o le saite. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopoina se ata mai lau komepiuta, faʻaaoga mea na e muamua faaopoopoina, ave se ata e ala i se webcam, pe siiina mai mai soʻo se isi auaunaga, e pei o fesoʻotaiga faʻaagafesootai poʻo le teu oloa. O le a toe iloiloina le faʻatonuga i luga o le faʻapipiʻiina o se ata mai se komepiuta, o le mea lea e faʻaaoga ai le faʻaoga iinei. "Manatu"ona fai ai lea o le faamau "Sau mai le komepiuta".
  3. I totonu "Saili" Ua faʻaalia le ala i le ata.
  4. Faatali mo le ata e uta ma totoina i autafa, pe a talafeagai ai. Mo le faʻaauau, kiliki le ki. "Vaomatua".
  5. Filifili le tele o pop art. 2×2 faʻalauiloa ma ata ata e oʻo i le 4 vaega, ma 3×3 i le 9. Ae paga lea, e le mafai ona e alu ese mai le tele o le tau.
  6. A maea ona setiina uma faatulagaga, kiliki i luga "Fausia".
  7. E taua le manatuaina o lanu lanu e faʻaaogaina i le ata pe a faʻavae le pop up art. Afai e te le fiafia i le gamma na faia, ona kiliki lea o le ki. "Toe foi" i totonu o le masini (i le tele o tagata suʻesuʻe o le a lea o le arrow e latalata i le pusa o le tuatusi) ma toe fai uma laasaga seia oʻo ina tuʻuina atu e le tautua se paʻu lanu talafeagai.
  8. Afai e talafeagai mea uma, ona kiliki lea "Download"o loʻo tu i le tulimanu pito i luga.

Metotia 3: Ata-kako

O se saite Saina, lea e matua lelei lava ona faaliliuina i le gagana Rusia, ae o loʻo i ai ni faʻafitauli i le mamanu ma le faʻaaogaina - e le talafeagai ma faʻafefeteina elemene eletise, ae leai se mamanu fuafuaina. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai se lisi tele o faʻasalalauga o le a mafai ai e oe ona fatufatu se ata sili ona lelei.

Alu i Photo-kako

O le faatonuga e faapenei:

  1. Faʻalogo i le itu tauagavale o le saite - e tatau ona i ai se poloka i le igoa "Filifili ata". Mai iinei e mafai ona e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i isi auala, pe kiliki "Filifili se faila".
  2. O se faamalama o le a matala pe o fea e te faʻamaonia ai le ala i le ata.
  3. A maeʻa le utaina, o le a faʻaaogaina faʻafuaseʻi ona aʻafia i le ata. Ina ia suia i latou i soo se auala, ia faʻaoga le mea e faʻaaogaina ai ma meafaigaluega i le mea sao. E fautuaina e faʻapipiʻi le paramita "Nofoaga" i le taua i le itulagi o 55-70, ma "Aotelega" mo se taua o le le sili atu i le 80, ae le itiiti ifo ma le 50. E mafai foi ona e faʻataʻitaʻi i isi tulaga faatauaina.
  4. Ina ia iloa suiga, kiliki i luga o le ki. "Faʻatonu"o loʻo i totonu o se poloka "Faʻasalaga ma Liua".
  5. E mafai foi ona e suia lanu, ae na o le tolu lava. E le mafai ona faʻaopopo pe faʻafefe mea oi ai nei. Ina ia faia suiga, ia na o le kiliki i luga o le sikuea ma le lanu ma le lanu lanu filifili le mea e te manatu e talafeagai.
  6. Ina ia faasaoina le ata, saili le poloka i le igoa "Download ma Peni"lea o loʻo i luga aʻe o le nofoaga autu o galuega faʻatasi ai ma se ata. O iina, faʻaaoga le ki "Download". O le ata o le a amata faʻapipiʻi i lau komepiuta.

E mafai ona faia ni pop art using punaoa Initaneti, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e feagai ma tapulaa i le tulaga o se galuega laiti, o se mea e le talafeagai ma sima i luga o le ata ua maeʻa.