O le a le mea e fai i Steam

O le vaʻaia e mafai ai e oe ona le gata ina taaalo i taaloga ma uo, ae ia faia foi isi mea mananaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavae ni vaega e faʻatalanoa, tufatufa faʻasalalau. O se tasi o gaoioiga lauiloa o le faʻatau atu lea o mea i luga o le sitepu Steam. Mo tagata faatau uma, e taua tele le lelei o le tagata o loʻo e fefaʻatalanoa ai, ona e faalagolago le faʻatuatuaina o le fefaʻatauaiga. O se faioloa leaga e mafai ona kopi. O le mea lea, i Steam na faia se ituaiga o igoa mo tagata faatau. Faitau atili le tusiga e saili ai poo le a le uiga o le sui Steam.

O le a le mea e iloa ai faʻamaoniga iloga + rep, rep +, + i luga o itulau o tagata faaaoga? O nei igoa e masani lava ona vaaia i luga o le puipui o faʻamatalaga taʻutaʻua a Steam.

O le a le sui + i Steam

O le mea moni, e faigofie lava mea uma. A maeʻa ona faʻafeiloaʻi e tagata e toʻalua i luga o le Steam ina ia faʻamaonia ai le manuia o le fefaʻatauaʻiga ma o le tagata na faia le fefaʻatauaʻiga, ua lava lona sao, latou te tusi i le itulau + rep po + rep. O se sui o se faʻapuupuuga mo le upu taʻuleleia. O le mea lea, afai ei ai i le tagata le tele o igoa tutusa i luga o le puipui + o le siʻosiʻomaga mai tagata eseese, ona mafai loa lea ona manatu lenei tagata faʻatau oloa e faʻatuatuaina ma e mafai ona e faʻatautaia ma le saogalemu ia feutagaiga ma ia. O le mea o le a ia faaseseina o se mea itiiti.

O le mea moni, e mafai e le tasi ona matauina talu ai nei se numera tele o faʻamatalaga lea na latou tuʻuina atu ai se igoa lelei i se tagata faʻapitoa. O le mea lea, pe a e tilotilo i le itulau a le tagata o loʻo i ai le tele o iloiloga lelei, aua neʻi galo e siaki faʻamatalaga a latou na tusia nei iloiloga. Afai o nei talaʻaga e faʻaleleia ai le toʻa, o lona uiga, na latou ola mo le tele o tausaga, e tele a latou uō ma le lava gaioiga, o lona uiga e mafai ona e faʻatuatuaina le iloiloga o nei tagata faʻaoga. Afai o faʻamatalaga e tuʻuina mai ai ni tali lelei, e na o ni nai vaiaso, e leai ni a latou uo, e leai ni faʻatauga na faʻatau, o nei mea e foliga mai o faʻamatalaga pepelo na fatuina e siitia ai le igoa o se tagata patino.

O le mea moni, e le o lona uiga o lenei tagata faʻaaoga o se tagata faʻatau oloa e le faʻatuatuaina, ae e aoga lava pe a fefaʻasoaʻi isi faʻasalalauga. I soo se tulaga, pe ae faia se fesuiaiga i Steam, vaai i le taua o mea e tuuina atu e le isi tagata ia te oe. E mafai ona faia lenei mea i le maketi vaʻaia. Afai e fesiligia e le tagata faʻapitoa oe mea taugata, ma i le taui e avatu ai ia te oe taugofie, o le a mafai ona manatu lea o le a leai se aogā, i le faasologa, ma fautuaina e lafoai. E sili atu le maua o se faʻatau oloa e ofoina atu ni faʻamatalaga lelei mo le fefaʻatauaiga. Afai o lau fefaʻatauaʻiga na sologa lelei, ona e le faʻagalo lea e tuʻu + sui i le tagata na faʻatau atu i ai ni aitema. Masalo o le ae tuʻuina atu se faʻaopoopoga i le talaaga.

O lenei ua e iloa le mea + o lona uiga o le tipi i luga o itulau o tagata e faaaoga le vaʻaia. Taʻu i au uo e uiga i lenei mea. Masalo latou te leiloa foi e uiga i ai, ma o lenei mea moni atonu e faateia ai i latou.