Faʻafefea ona mafai ai Java i Mozilla Firefox browser

O le faatulagaga masani o itulau o loʻo faʻaaoga i le Microsoft Word o le A4. O le mea moni, o le tulaga masani e toetoe o mea uma lava e mafai ona e feagai ai ma pepa, pepa uma ma le eletise.

Ae ui i lea, o le mea e ono iai, o nisi taimi e manaʻomia le alu ese mai le tulaga A4 ma suia i se faatulagaga laʻitiiti, o le A5. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se tusiga i le auala e suia ai le itulau o le itulau i se lapopoa - A3. I lenei tulaga, o le a tatou gaoioi i le auala e tasi.

Lesona: Faʻafefea ona faia le A3 i totonu o le Upu

1. Tatala le pepa lea e te manaʻo e suia le faatulagaga o itulau.

2. Tatala le lisi "Tapenaga" (afai oe faʻaaogaina le Upu 2007 - 2010, filifili le lisi "Taiala Lisi") ma faʻalautele le talanoaga a le kulupu iina "Itulau Faʻasologa"e ala i le kiliki i le ū o loʻo i le pito i lalo o le vaega.

Manatua: I le Upu 2007 - 2010 nai lo le faamalama "Itulau Faʻasologa" manaʻomia ona tatala "Filifiliga Maualuga".

3. Alu i le lisi "Pepa pepa".

4. Afai e te faalauteleina le lisi o vaega "Pepa pepa"atonu e te le mauaina le A5 i luga iina, faʻapea foi ma isi faatulagaga e ese mai i le A4 (e faalagolago i le lomiga o le polokalama). O le mea lea, o tulaga faatauaina o le lautele ma le maualuga mo se ituaiga faatulagaga o le itulau o le a tatau ona setiina lima e ala i le ulufale atu i totonu o vaega talafeagai.

Manatua: O nisi taimi e le o iai ni fomu e ese mai le A4 mai le lisi. "Pepa pepa" seia oʻo ina fesoʻotaʻi se lomitusi i le komepiuta e lagolagoina isi faʻatulagaga.

O le lautele ma le maualuga o se itulau A5 o le 14,8x21 centimita.

5. A uma ona e ulufale i nei tulaga faatauaina ma kiliki le "OK", o le itulau o itulau i le pepa MS Word mai le A4 o le a suia i le A5, ma avea ma afa sili atu.

E mafai ona maeʻa lenei mea, o lea ua e iloa le auala e fai ai le A5 itulau faʻatulagaga ae le o se tulaga A4 i le Upu. E tutusa foʻi le iloa o le lautele ma le maualuga o tulaga mo soʻo se isi faʻatulagaga, e mafai ona e toe faʻaaogaina le itulau o le pepa i soʻo se mea e te manaʻomia, ma pe o le a tele pe laʻititi e faalagolago lava i ou manaʻoga ma manaʻoga.