17TRACK 2.3.61.0

I le taimi nei, o le mauaina ma le auina atu o meli mai le va o atunuu ma isi konetineta e le faigata. Lava le faʻaaogaina o auaunaga a se tasi o le tele o le tele o auaunaga faʻavaomalo faʻavaomalo o loʻo faʻagaoioia. Mo i latou e talia ma / poʻo le auina atu foi o pepa i la latou fesoasoani, e taua le siakiina o le auala ma le tulaga o le lafoina. O le auala sili ona faigofie e pulea ai le auala e auina atu ai o le faʻavae 17TRACK ma le faʻaaogaina o le igoa e tasi.

17TRACK mo le Windows 10 o se faʻataʻitaʻiga o tagata faʻatau mo se tasi o faʻamaufaʻailoga pito sili ona tele, o le fofo telefoni 17track.net, ua mamanuina e vave ona faʻatautaia le utaina o le lalolagi atoa. E sili atu le 220 fale meli ma le auʻaunaga i luga o le faʻavae, ma o le faʻaaogaina o le polokalama e mafai ai ona iloa le nofoaga o le fasi fanua e ala ile meli meli (numera o le numera) i soo se taimi ma toetoe o le taimi lava lena.

Avanoa

I le taimi lava e uma ai le faʻavaeina o le 17TRACK, e mafai ona e amata faʻaaogaina galuega autu o le meafaigaluega - siaki soʻo se utaina ma maua faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le fanua i tafatafa o numera. E mafai ona e faʻaopopo i ai le tele o ID i le taimi e tasi.

I le faaopoopo atu i le faʻailoga o le malaga ese atu mai le tagata e 17-TRACK, e leai se faʻamatalaga faaopoopo e manaʻomia - o le vaʻavaʻavale ma le tulaga ua fuafuaina vave ma vave vave.

Faʻamalaga faʻaleleia

Mo faʻamatalaga taʻitasi ua faʻaopopo i le talosaga, e mafai e le tagata faʻaaoga 17TRACK ona vaʻai i manatu uma na faʻasalalau, o le aso ma le taimi o le taunuu atu i tulaga o le auala e tuʻuina atu ai, faapea foʻi ma isi faʻamatalaga taua.

Mai le aoga o le 17 TRACK - le filifiliga o le faaliliuina faʻamatalaga o faʻamatalaga i le gagana Rusia.

Afai o loʻo e siaki nisi mea i le taimi e tasi, e mafai ona e atofaina ia i latou taitoatasi se igoa anoa,

lea e mafai ai e oe faʻafaigofie le faʻatulagaga ile lisi.

Paʻu faʻalelei ma faʻamatalaga

A suia le tulaga, o lona uiga, o le siitia mai le tasi itu i le isi o le tasi poʻo le tele o uta, o le numera o le numera o loʻo faaopoopo i le talosaga, e mafai e le tagata faʻaaoga 17TRACK ona maua se faʻamatalaga talafeagai. E le gata i lea, i tulaga e mafai ai e oe le filifiliga "Tapa faʻalelei"lea e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga lata mai e uiga i le afifi, e tusa lava pe leai le talosaga, ae naʻo le tatalaina o le lisi "Amata".

Faʻamaumauga

A maeʻa ona maua le vaega, o faʻamatalaga uma e uiga i ona gaioiga e mafai ona faʻasaoina i le fale teu ma, pe a tatau ai, vaʻai i le lumanaʻi.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻamataʻu faʻafuaseʻi o le tautua tuʻuina atu;
  • Le mafai ona siaki le tele o uta i le taimi e tasi;
  • Malosiaga e maua ai faʻamatalaga i le taimi e faʻaaogaina ai se afifi.
  • Faʻafitauli

  • I nisi tulaga, o le suiga o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga ma le tulaga o le fasi fanua e tupu mai i sina tolopoina;
  • O le le mafaia ona siaki mea ma se faʻamaoniga e aofia ai naʻo numera.
  • Mo tagata faʻatau pisinisi i luga o le initaneti ma soʻo se tasi e popole i le saogalemu o latou uta, 17TAI se mea moni e maua. O le talosaga e toetoe lava o se mea lautele mo le sailia o sailiga mai atunuu uma o le lalolagi, e tusa lava po o le a le auaunaga filifilia / tuʻuina atu.

    Faʻalogo 17TATUA mo le saoloto

    Faʻatulaga le lomiga fou o le talosaga mai le Faleoloa o le Windows

    Faʻapipiʻi le siakiina o polokalama mai AliExpress E faʻapefea ona siaki le vaega o le Falemeli Rusia Matou te siaki le faʻasalaga i luga o le AliExpress Trackchecker

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    17TRACK o se tasi o mea sili ona talafeagai mo le sailia o uta mai soo se mea i le lalolagi. O le meafaigaluega e sili atu ma le 220 galuega meli.
    Faigaluega: Windows 8.1, 10
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: 深圳 市 帝盟 网络 科技 有限公司 17TAIGA
    Tau: Faʻatau
    Toa: 40 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 2.3.61.0