Magix Music Maker 24.0.2.47


Aʻo galue i Photoshop i luga o komipiva vaivai, e mafai ona e vaʻaia se pusa talanoa faʻafefe e uiga i le leai o le RAM. E mafai ona tupu lenei mea pe a faʻasaoina ni pepa lautele, pe a faʻaaogaina le "mamafa" filters ma isi gaioiga.

Fofoina o le faafitauli i le le lava o le RAM

O lenei faafitauli ona o le mea moni e toetoe lava o polokalama uma a le polokalama Adobe o loʻo taumafai e faʻateleina le faʻaaogaina o punaoa faʻalauiloa i la latou galuega. E masani ona "itiiti".

Mafaufauga faaletino

I lenei tulaga, atonu e le lava a tatou masini komepiuta e tafe ai le polokalama. O fasipepa nei o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o fesoʻotaiga tutusa o le motherboard.

O lona leo e mafai ona maua i le kiliki PKM e ala i le icon "Komipiuta" luga o le komepiuta ma filifili mea "Meatotino".

O le faʻamalama o fale o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga eseese, e aofia ai le aofai o le RAM.

O lenei nofoaga e tatau ona mafaufau i ai ao le i faʻatulagaina le polokalama. Faitau ma le faʻaeteete manaoga o le lomiga lea e te fuafua e galue ai. Mo se faataitaiga, mo Photoshop CS6, 1 Gigabyte o le a lava, ae o le 2014 CC version o le a manaʻomia le 2 GB.

Afai e le lava le manatua, na o le faʻapipiʻiina o fuafuaga faaopoopo o le a fesoasoani.

Manatua mama

O le manatuaina o le komepiuta o se komipiuta faʻapitoa lea e le fetaui i le RAM (RAM). E mafua lenei ona o le le lava o le mafaufau, lea e tatau ai, pe a talafeagai ai, ona lomia le faamatalaga "faaopoopo" i le malo malo.

Talu ai ona o le Photoshop e matua galue i le faʻaaogaina o punaoa uma, o le tele o le faila faila e afaina ai lona faatinoga.

I nisi tulaga, o le faateleina o le mafaufau mama e mafai ona foia le faafitauli i foliga vaaia o se talanoaga.

  1. Tatou kiliki PKM e ala i le icon "Komipiuta" (vaai i luga) ma alu i meatotino o le polokalama.
  2. I le faamalama o meatotino, kiliki i luga o le sootaga "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga".

  3. I le faʻamaufaʻailoga o matala, tatala i le tab "Avanoa" ma o iina i totonu o le poloka "Galuega Faatino" tulei se faamau "Filifiliga".

  4. I le faamalama "Filifiliga o Galuega" toe alu i le laupepa "Avanoa"ma i poloka "Mafaufau Mama" kiliki le faamau "Suiga".

  5. I le isi laasaga, e tatau ona e filifilia se pulou e tuu ai le faila faila, faʻapipiʻi le faʻamaumauga (fuainumera) i totonu o matata talafeagai ma kiliki "Seti".

  6. Ona kiliki lea Ok ma i le isi pusa "Faaaoga". O suiga e faatoa aoga pe a maeʻa ona toe faʻafouina le masini.

Filifili le disk mo le faila faila ma se tele o avanoa avanoa, talu ai, faʻapipiʻiina i lenei auala, o le a vave lava ona i ai le aofaiga faʻamaonia (9000 MB, i la tatou tulaga).

E le tatau ona e faʻateleina le tele o le faila faila i le leai o se mea, aua e le talafeagai. 6000 MB o le a lava tele (faʻatasi ai ma le maualuga o le mafaufau faaletino o le 3 GB).

Faʻataʻitaʻiga o galuega ma Photoshop scratch disks

O nei tulaga o loʻo i ai "Faʻataʻitaʻia - Meafaigaluega - Galuega Faatino".

I le faamalama o le faatulagaga, matou te iloa ai le tele o le atofaina o mafaufauga ma faʻaaliga na faʻaaogaina e Photoshop i lana galuega.

I le poloka o le mafaufauga tuʻufaʻatasia, e mafai ona e faʻatupulaia le aofaʻi na saunia e le faasee. E fautuaina e aua neʻi faateleina le maualuga i luga 90%, aua atonu ei ai faafitauli i tusi talosaga o le a tamoe (atonu i tua) aʻo faʻataʻitaʻi le Photoshop.

Faatasi ai ma le galuega, o mea uma e sili atu le faigofie: filifili le tasi ma le tele avanoa avanoa. E manaʻomia e le o se masini faʻapitoa. Ia mautinoa e siaki lenei parakalafa, aua o le polokalama e mafai ona "sili atu le taua" pe a le lava le avanoa faigaluega i luga o le potu faapaiaina.

Faʻamaufaʻailoga

Afai e leai ni meafaigaluega faʻapitoa e mafai ona fesoasoani e faʻateʻa ese le mea sese, ona mafai lea ona e faʻamaonia Photoshop, ma taʻu atu ia te ia e tele a matou RAM. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o se ki faapitoa i le resitala. O lenei metotia o le a fesoasoani foi e foia le faafitauli i le lapataiga lea e tupu pe a taumafai e fetuutuunai ia mea e fai. O le mafuaʻaga mo nei mea sese e tutusa lava - o se faʻafitauli poʻo se le lava le mafaufau.

  1. Faʻatoʻa le faatonu faʻamaumauga ma le faʻatonuga talafeagai i le lisi Taumafai (Windows + R).

    faʻatonutonu

  2. Alu i le paranesi

    HKEY_CURRENT_USER Software Adobe

    Tatala le tusi "Photoshop"lea o le ai ai se isi atigipusa e iai numera i le igoa, mo se faʻataʻitaʻiga, "80.0" poʻo "120.0", faʻalagolago i le lomiga o le polokalama. Kiliki i luga.

    Afai e leai se pusa faapena i lenei paranesi, ona mafai lea ona faia uma taga ma i lenei auala:

    HKEY_LOCAL_MACHINE Software Adobe

  3. Matou te taʻalo PKM i le poloka saʻo ma ki ma filifili "Fatufatuaʻi - NUMERA AFIAFI (32 bits)".

  4. Matou te tuuina atu le ki o le igoa lea:

    OverridePhysicalMemoryMB

  5. Kiliki i le kosi fai RMB ma filifili le mea "Suiga".

  6. Suʻe i le numera o le notation ma atofaina se tau mai le «0» agai i luga «24000», e mafai ona e filifilia le tele. Toto Ok.

  7. E mautinoa lava, e mafai ona toe toe faʻaaogaina le masini.
  8. I le taimi nei, tatala le faatulagaga o faʻatinoga i le polokalama, o le a matou vaʻaia le ata o loʻo i lalo:

Afai e mafua mai mea sese ona o le toilalo poo isi mea e fai i le komepiuta, ona maeʻa loa lea o nei mea.

I nei filifiliga mo le foia o le faafitauli o le le lava o le RAM ua vaivai. O le fofo sili ona lelei o le faʻateleina lea o le mafaufau. Afai e le mafai lenei, ona e taumafai lea i isi metotia, pe suia le faʻataʻitaʻiga o le polokalama.