Sierra LandDesigner 3D 7.0


I le asō, o le tulaga i luga o le Initaneti o le tele lea o punaoa ua poloka mo le solia o tulafono a le atunuu o loʻo faʻaalia ai a latou anotusi. Ina ia mafai ona e mauaina nei saite, e tatau ona e suʻeina ni togafiti - e sui ai le tuatusi IP o lau komepiuta e faʻaaoga ai meafaigaluega e leai se igoa e pei o le sui sui poo VPN. I lenei tusiga, o le a tatou faʻatusatusa nei tekinolosi.

O le a se mea e sili atu ona faʻaoga: sui poo VPN?

Faʻamaumauga, faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o le avanoa e asiasi atu ai i punaoa puipuia, e tatau ona i ai isi meatotino. O le mea pito sili ona taua o le natiaina o mea o loʻo tuʻuina atu i ai faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamatalaga patino, faʻapea foʻi le saoasaoa o le galuega. E iai isi mea e ono aafia ai le filifiliga o tekonolosi. Ma le isi, tatou te iloiloina uma o latou foliga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le HideMy.name auaunaga.

Alu i le itulau HideMy.name VPN

Alu i le HideMy.name sui sui

Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga

I le talitonuga, o le fuainumera o felafolafoaʻiga e fuafuaina e le lautele o le initaneti o loʻo faʻaaoga e le tautua. I le faʻatinoga, o loʻo maua ai le televave o tupe maua, talu ai e faʻaaogaina e le tele o le aufaipisinisi i le taimi e tasi. O nisi taimi o latou fuainumera atonu e telē tele e le mafai ai e le auala ona faʻasalalau sea ituaiga o faʻamatalaga. O lenei, atonu e te mateina, e oʻo atu ai i se faʻaitiitiga taua o le saoasaoa. I luga o totogi o le VPN totogi, e seasea lava ona tupu lenei mea, lea e mafai ai ona e faigofie ona taʻalo i le "mamafa," pei o le vitio HD.

Faanatinati ma le puipuiga o faʻamatalaga

O iinei e mafai ona tatou matauina se aoga taua o VPN ona o le faʻamalamalamaga o faʻamatalaga na tuʻuina mai. E oʻo lava i le tulaga o le vaʻaia o paʻu, e le mafai ona faitauina a latou mea e aunoa ma se ki faapitoa. O VPN e faʻatagaina oe e nana le mea moni o lona faʻaoga.

O sui, i le itu, e mafai ona suia le IP-tuatusi mo nofoaga asiasi o loʻo tapunia e lau kamupanī. E le gata i lea, e mafai e le Initaneti ona poloka lenei tuatusi poʻo le tele o laina, lea e faaitiitia pe a faʻaaogaina se VPN.

Faaaogaina o Faʻatauga

O se tasi o eseesega i le va o le HideMy.name VPN ma le sui o le muamua lea e manaʻomia le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o le talosaga i se PC poʻo se masini feaveaʻi. E leai se isi polokalama faʻapipiʻi e manaʻomia e faʻaaoga ai se sui.

Sooga

Ina ia fesoʻotaʻi i le Initaneti e ala i le VPN, e leai ni "faʻaopoopoga" gaioiga e manaʻomia, sei vagana ai le sii mai ma le faʻapipiʻiina o le polokalama na ofoina mai e le auaunaga. E le mafai ona fai lenei mea e uiga i le sui, lea e tatau ona siaki muamua mo le faʻatinoga e faʻaaoga ai se tagata siaki faʻasalalau (avanoa i luga o le auaunaga), ona resitalaina lea o faʻamaumauga i luga o fesoʻotaiga o le faʻaogaina o le polokalama poʻo le polokalame, mo se faʻataʻitaʻiga, se mea e teu ai.

Sui suiga

O polokalama faʻapipiʻi mo le VPN e faʻatagaina oe e vave faʻavaveina atunuʻu ma tuatusi (tuatusi) i lau atigilima.

Ina ia suia le sui, e tatau ona e ulufale i le tuatusi ma le taulaga i le lima i totonu o nofoaga talafeagai o laina eletise.

Faʻasologa

Talu ai o se sui e naʻo faʻamatalaga i le fuainumera o fuainumera, e leai se tautalaga e uiga i soʻo se tulaga. Pe a faʻaaoga le VPN tutusa, e mafai ona tatou filifilia le fesoʻotaʻiga, seti le faʻasologa o faʻamalamalamaga, fetuʻunaʻi le faʻailogaina o le faitotoa autu i lalo o tulaga eseese, ma faʻataʻitaʻi foʻi le saoasaoa o saini filifilia.

Tau o

Ae o le tau o le tautua ua tuʻuina atu, o loʻo i ai se avanoa i le itu sui, talu mai le tuʻuina atu o faʻamaumauga e leai se totogi. Ae ui i lea, o loʻo i ai se saofaga totogi, tuʻuina atu le avanoa e maua mai ai tuatusi ma ports i le tulaga o se laupepa i se faatulagaga talafeagai, faʻapea foi ma se mea e ave i ai le faamuamua pe a siaki ia sapalai mo le gafatia (sui suʻega).

E ui i le mea moni e totogi le VPN, o tau e matua taugofie, aemaise lava pe a totogi mo se taimi uumi. Ma le isi, e mafai ona tofotofoina le tautua mo le leai o se totogi i totonu o le 24 itula.

Faʻaaogaina

VPNs e sili mo i latou e faʻaaogaina lea e masani ona suia a latou IP ma (poʻo) faʻaliliuina faamatalaga taua e ala i le fesoʻotaiga. E sili atu le faʻaaogaina i luga o se faʻaauau pea, totogi mo le auʻaunaga ma se faʻaitiitiga mo le fesoʻotaʻiga mo se taimi uumi. O le sui fesoasoani o le a fesoasoani i mataupu pe a faanatinati pe tasi le taimi e asiasi i se punaoa puipuia poʻo le suia o le tua ip mo nisi mafuaaga.

Faaiuga

E faʻatatau i mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le mea sili ona talafeagai o se VPN. O lenei tekinolosi ua maua ai le tele o avanoa e faamautinoa ai le le faalauiloaina ma le saogalemu o faamatalaga, ma o le talosaga e sili atu le faigofie o le galuega. I le tulaga lava e tasi, afai o le autu autu o le filifiliga o le tau, ona tumau ai lea e le aufaʻailogaina le auʻaunaga.