Notepad + 7.5.6

Galulue faatasi ma le tusiga e faatatau i se tasi o gaoioiga taatele i luga o le komepiuta. Ina ia fatuina ma faasaʻo faila o tusiga, o loʻo i ai faʻapitoa faʻapitoa - tusitala tusitusi. I le tele o tulaga, o le gaioiga sili ona faigofie o latou - o le Windows Notepad faʻatulagaga masani - ua lava. Ae, o nisi taimi, o le tulaga patino o galuega e manaʻomia ai galuega faʻapitoa, ona faʻaogaina lea o talosaga, e pei o le Notepad ++, sau e laveai.

O le free free editor Notepad ++ o se tusitala o tusitusiga tusitusi. Muamua lava, o ana galuega tauave ua mamanuina mo le au fai polokalame ma le au tusitala i luga o laupepa, ae o gafatia o lenei polokalama o le a fiafia foi i tagata masani.

Faʻaliliuga o upu

E pei lava o se faʻataʻitaʻitusi o tusitusiga, o le galuega autu a le Notepad ++ o loʻo tusitusi ma faʻataʻitaʻia tusitusiga. Ae, e tusa lava pe sili atu le faigofie o lenei galuega, o le faʻamalamalamaga faʻamaonia e sili atu ona lelei i luga o le tagavai laugatasia Pasepad. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, se faʻaopoopoga o le fesuiaiga o tusitusiga. E le gata i lea, e le o saʻo le faatinoga o le Notepad ++ i se faila tele tele: TXT, BAT, HTML ma le tele o isi.

Faʻavasegaina o le liua

Notepad ++ e le gata ina galue i le eseese o tusitusiga o tusitusiga, ae liliu foi mai le tasi i le isi i totonu o le faagasologa. E mafai e le polokalama ona faaliliu tusitusiga i faʻataʻitaʻiga nei: ANSI, UTF lautele, UTF e aunoa ma le BOM, UCS-2 Big Endian, UCS-2 Little Endian.

Syntax e faʻalauiloa

Ae o le mea sili ona taua i le Notepad ++ i luga o analogs, e aofia ai le Notepad, o le syntax e faailoa ai le faailoga html ma le tele o gagana polokalame, e aofia ai Java, C, C ++, JavaScript, Visual Basic, PHP, Perl, SQL, XML, Fortran, Assembler ma le tele o isi. . O lenei faʻatulagaga ua faia ai lenei taʻitaʻifaga sili ona lauiloa i le au fai polokalame ma le webmasters. Faʻafetai i le faailoga o faʻalauiloaina, e sili atu le faigofie mo i latou ona faʻatautaia le tulafono.

A e mafai ona faʻatulagaina le galuega fetaui, o le tusi lava ia e mafai ona ia faʻamaonia le leiloloa o faʻamaumauga.

E le gata i lea, o le tusi Notepad ++ e mafai ona faʻaumatia poloka taʻitasi o tulafono laiti, ma sili atu ona faigofie ona galue ai.

Lagolago tele

I le faʻaaogaina o le polokalama Notepad ++, e mafai ona e galue faʻatasi ma ni pepa i le taimi lava e tasi, talu ai e lagolagoina e le talosaga le faʻataʻitaʻitele i luga o nusipepa i le taimi e tasi. E mafai foi ona e galue ma se pepa e tasi i ni tafaoga se lua pe sili atu foi. I lenei tulaga, o suiga e faia i se tasi o tafa o le a otometi lava ona faʻaalia i totonu o le malologa.

Suʻe

I totonu o le tusi talosaga o loʻo i ai se suʻesuʻega i luga o le pepa. I se faamalama faapitoa, e mafai ona e faia se suʻega ma le sui o mea o loʻo i totonu, mataupu mataʻituina pe leai, faʻamalo le sailiga, faʻaoga mea e fai ai taga, tusi faʻamau, ma isi.

Macros

Notepad ++ e lagolagoina le toe faafoi ma le pueina o masini. O lenei mea e mafai ai e tagata fai polokalame ona le toe faʻamatalaina faʻapotopotoga masani faʻafeiloaiga i taimi taitasi, lea e teu ai le taimi.

Pupuʻu

Notepad ++ e lagolagoina le faʻapipiʻiina o plug-ins, lea e mafai ai e oe faʻalautele le tele o galuega a le polokalama.

I le faʻaaogaina o plug-ins, e mafai ona e faʻatinoina se faila FTP, faʻamaumauga laveaʻi-auto, faatonu o le hex, tagata e siakiina, faʻatasi ma faʻamalamalamaga o le ao, faʻasologa o tusitusiga, faʻamaufaʻailoga tutusa ma le faʻailoga, e pei foi o le tele o isi mea.

Lomia

E pei o le tele o isi tusitala tusitusi, Notepad ++ e maua ai le mafai e lolomi le tusiga i se lomitusi. Ae, o le autu autu o lenei polokalame o le faʻaaogaina lea o le WYSIWYG faʻaaogaina, lea e mafai ai ona lolomiina i le lava lava ituaiga e pei ona tuʻuina atu i luga o le mata.

Faamanuiaga:

  1. Faʻasalalauga fesoasoani i gagana e 76, e aofia ai le Rusia;
  2. Faʻalagolago i galuega i ni faʻavae se lua: Windows ma ReactOS;
  3. O galuega tetele e faʻatusatusa i paaga;
  4. Fesoasoani laupepa;
  5. Faaaogaina o tekinolosi WYSIWYG.

Faʻafitauli:

  1. Lemu vave lemu nai lo polokalama le maualuluga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tusitala o le nusipepa Notepad ++ ua faʻalauteleina galuega tauave, o se mea taua tele i luga o polokalama talitutusa. O lenei mea ua tatau ai ona avea lenei talosaga ma se tasi o mea sili ona lauiloa mo le tusiaina o tusitusiga, faailoga html ma le code code.

Faʻasalaga le Tapaʻi + + mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faaaogaina o le Tapena + + Tusitusi Tusitusi O analogues sili ona lelei o le faatonu o le suega o le Notepad ++ Galulue faʻatasi ma polotini aoga i le Notepad ++ Faʻatulagaina o galuega faavae o le tusitala o tusitala Notepad ++

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Notepad ++ o se tusitala lauiloa iloga ua fuafuaina mo tagata fai polokalame ma tagata e le lelei le aoga i le tulaga o le standard Notepad i Windows.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻamaumauga Tusitusi mo Windows
Faʻapupula: Don Ho
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.5.6