Vaavaai faʻamaumauga faʻamaonia i luga o faʻasalalau lauiloa

Ua i ai i le aufaʻatasi o le 'upega tafaʻilagi ona puleʻaga faʻamatalaga - o se meafaigaluega e maua ai le malosi e teu ai faʻamatalaga na faʻaaogaina mo faʻatagaga i luga o nofoaga. I le le mafai, o lenei faʻamatalaga e natia, ae mafai ona e vaʻaia pe ae manaʻo.

Ona o eseesega e le gata i le atinaʻe, ae faʻapea foi i galuega, i totonu o polokalame taʻitasi e vaʻavaʻai vaʻavaʻai faʻamaumauga faʻamaumauga. I le isi, matou te taʻu atu ia te oe le mea e tatau ona faia e foia ai lenei galuega faigofie i luga o laupepa taʻalo lauiloa uma.

Google chrome

O upu masalosalo e teu i le lauiloa e sili ona lauiloa e mafai ona maimoaina i ni auala se lua, pe sili atu, i ni nofoaga eseese - i ona faatulagaga ma luga o le itulau Google account, talu ai o loʻo faʻatulagaina faʻamatalaga uma o tagata e faaaogaina. I tulaga uma e lua, ina ia maua avanoa i na faamatalaga taua, o le ae manaomia le ulufale i se upu faʻamaonia - mai se faʻamatalaga a le Microsoft na faʻaogaina i le siosiomaga o masini komepiuta, poʻo Google, pe a vaʻai i luga o le upega tafaʻilagi. Matou te talanoaina lenei autu i auiliiliga atili i se isi tusitusiga, ma matou te fautua atu ia e faitauina.

Faitau atili: Faʻapefea ona matamata i faʻamaloga na faasaoina i Google Chrome

Yandex Browser

E ui lava o le mea moni e tele mea tutusa i le va o le Google web browser ma lona vaʻalele mai Yandex, o le matamataina o faʻamaloiloga faʻasaoina i le mea mulimuli e mafai ona naʻo ona faatulagaga. Ae o le faateleina o le saogalemu, o lenei faamatalaga e puipuia e se fatuga o le fatuga, lea e tatau ona tusia e le gata ina vaai iai, ae ia faasaoina foi faamaumauga fou. Ina ia foia le faafitauli o loʻo faʻaalia i le mataupu o le tusiga, atonu e te manaʻomia e teu ai se faʻamatalaga mai se faʻamatalaga Microsoft e fesoʻotaʻi ma le Windows OS.

Faitau atili: Faʻamatalaga o faʻamaloiloga na faasaoina i le Yandex Browser

Mozilla firefox

I fafo atu, "Fire Fox" e matua ese lava mai tagata suʻesuʻe na talanoaina i luga, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i ona lomiga fou. Ae ui i lea, o faʻamatalaga o le pule o le upega tafailagi o loʻo i ai i totonu, o loʻo natia foi i totonu o faʻamaumauga. Afai o loʻo e faʻaaogaina se mea Mozilla ao galue ai ma le polokalama, e tatau ona e ulufale i se upega tafailautusi e matamata ai i faʻamatalaga ua faʻapolopoloina. Afai o loʻo galue le synchronization i le masini komepiuta, e leai ni faʻatonuga o le a manaʻomia mai ia te oe - alu i le vaega manaʻomia ma fai na o nai kiliki.

Faitau atili: Faʻapefea ona matamata i faʻaupuga na faʻaolaina i Mozilla Firefox browser

Opera

Opera, e pei ona matou mafaufau i le amataga o Google Chrome, e teu ai faʻamatalaga o tagata i nofoaga e lua i le taimi e tasi. O le mea moni, i le faaopoopo atu i tulaga o le masini lava ia, logins and passwords e faamaumauina i se isi faila o faila i luga o le masini komepiuta, o lona uiga, teuina i le lotoifale. I tulaga uma e lua, afai e te le suia ia tulaga le saogalemu, e le manaʻomia ona e ulufale i soo se upu fai upu e matamata ai i lenei faʻamatalaga. E naʻo le mea e tatau ai pe'ā galue le synchronization function ma le tala e fesoʻotaʻi, ae faʻaaogaina e seasea lava i lenei 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻamatalaga o faʻamaloiloga na teuina i le Opera browser

Internet Explorer

Faʻatasi i lomiga uma o Windows, o le Internet Explorer e le naʻo se 'upega tafaʻilagi, ae o se vaega tāua o le faiga faʻaoga, lea e tele isi polokalama ma mea faigaluega faʻapitoa. Faʻamaumauga i totonu o le lotoifale ma le upega tafaʻilagi - i le "Pule Faʻatonu", o se elemene o le "Panel Control". I le auala, o faamaumauga tutusa mai le Microsoft Edge o loʻo teuina foi iina. E mafai ona e mauaina lenei faʻamatalaga e ala i au sulufaʻi. O le mea moni, o ituaiga eseese o Windows ei ai a latou lava ata, lea na matou mafaufau i ai i se mea ese.

Faitau atili: Faʻapefea ona matamata i faʻamaufaʻailogaina na faasaoina i Internet Explorer

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e matamata ai i upu faʻamalo na teuina i totonu o nei lauiloa taʻutaʻua. O le tele o taimi o le vaega talafeagai e natia i le polokalama.