VirtualDub Guide

O avetaavale ua faʻapipiʻi i luga o le kata vitio o le a mafai ai e oe e le gata ona faʻafiafia lelei au taaloga e sili ona e fiafia i ai, e pei ona masani ona talitonuina. O le a faʻaaogaina ai foi le faagasologa atoa o le faaaogaina o se komepiuta e sili atu ona manaia, talu ai o le kata vitio e aofia ai i le tele o galuega. O le ata faʻailoga lea e faʻaaogaina ai faʻamatalaga uma e mafai ona e matauina i luga o lau silasila. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapitoa mo se tasi o kamupani lauiloa televise a le kamupani nVidia. E uiga i le GeForce 9500 GT.

Metotia mo le faʻapipiʻiina o avetaavale mo nVidia GeForce 9500 GT

I le taimi nei, o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo se faʻataʻitaʻi ata e le sili atu ona faigata nai lo le tuʻuina atu o soʻo se isi lava polokalama. E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala. Matou te ofoina atu ia te oe se numera o filifiliga e fesoasoani ia te oe i le foia o lenei mataupu.

Metotia 1: Faletupe a le Kamupani NVidia

A oʻo mai i le faʻatulagaina o avetaavale mo se kata vitio, o le nofoaga muamua e amata saili ai mo latou o le punaoa aloaia lea a le kamupanī. O luga o nei 'upega tafaʻilagi o le mea muamua o le mauaina lea o lomiga aupito lata mai o le polokalama faʻatautaia ma le mea e taʻua o mea saʻo. Talu ai o loʻo matou sailia le polokalama mo le GeForce 9500 GT adapter, matou te manaʻomia le faia o laasaga nei.

  1. Alu i le ofisa aloaia o le avetaavale o le nVidia.
  2. I luga o lenei itulau e tatau ona e faʻamaoti mai le oloa lea e te manaʻo e maua ai le masini faʻapitoa, faʻapea foʻi ma meatotino a le polokalama faʻaoga. Faatumu tulaga talafeagai i le auala lenei:
    • Ituaiga oloa - Faamalosia
    • Faiga Faʻapitoa - GeForce 9 Series
    • Faiga Faʻavae - Matou te filifilia mai le lisi le tulaga talafeagai o le OS o loʻo faʻatatau i le numera numera
    • Gagana - Filifili mai le lisi le gagana e te manaʻo ai
  3. O le ata atoa e tatau ona pei o le ata o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo. A maeʻa uma fanua, kiliki le ki "Saili" i le poloka lava e tasi.
  4. A maeʻa lena, o le ae maua oe i luga o le itulau o le ae maua ai auiliiliga auiliiliga e uiga i le avetaavale ua maua. O iinei e mafai ai ona e vaʻaia le lomiga o le polokalame, aso faʻasalalau, OS ma le gagana lagolago, faʻapea foʻi le tele o le faila faʻapipiʻi. E mafai ona e siakiina pe maua le lagolago a lau faila. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Mea Lagolagoina" i le itulau lava e tasi. I le lisi o mea faʻapipiʻi, e tatau ona e vaʻai i le kata vitio GeForce 9500 GT. Afai e saʻo mea uma, ona kiliki lea o le faamau "Download Now".
  5. Aʻo leʻi amataina lau faila faʻamaumauga saʻo, o le a uunaia oe e faitau le nVidia laisene license. Ina ia faia lenei mea, na o le pau lava le mea e tatau ona e kiliki i le sootaga o loʻo faailogaina i le ata sikipi. E mafai ona e lafoaia lenei laasaga ma faatoa kiliki "Talia ma Download" i le itulau tatala.
  6. Vave vave ona e download le nVidia file installation file. Matou te faatalitali mo le faagasologa o le download e faamaea ai ma faalauiloa le faila na sii mai.
  7. A maeʻa, e te vaʻaia se tamai faamalama lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻailoga pe a fai o faila e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le a aveesea. E mafai ona e setiina le auala oe lava i le laina atofaina, pe kiliki le ki i le avea ma se laupepa samasama ma filifili se nofoaga mai le lisi o le aʻa. Pe a faʻamaonia le auala i se auala se tasi, kiliki le ki "Lelei".
  8. Ma le isi, e tatau ona e faʻatali seʻi vagana ua maua uma faila i le nofoaga ua uma ona faamaotiina. A maeʻa le faʻaaogaina o le a faʻafuaseʻi ona amataina "NVidia Installer".
  9. I le uluai faamalama o le polokalama faʻatulagaina o loʻo aliali mai, o le a e vaʻai i se feʻau o loʻo taʻu mai ai o loʻo faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga o lau faʻaoga ma le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi.
  10. I nisi tulaga, o lenei siaki siaki e mafai ona tupu i ituaiga eseese o mea sese. O faafitauli sili ona taatele na matou faamatalaina i se tasi oa matou tala faapitoa. I totonu, o le ae maua tali i nei mea sese.
  11. Faitau atili: Faʻamatalaga i faafitauli pe a faʻapipiʻi le avetaavale o le nVidia

  12. Matou te faʻamoemoe e faʻamaeʻa lau siaki faʻasalalauga e aunoa ma ni mea sese. Afai o le tulaga lenei, o le ae vaai i le faamalama lenei. O le a faʻaalia ai aiaiga o le maliega o laisene. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faamasani ma oe. Faʻaauau le faʻapipiʻi leomi le faamau "Ou te taliaina. Faaauau ".
  13. I le laasaga e sosoo ai, e tatau ona e filifilia le filifiliga o le faʻatulagaina. O le filifiliga o le a maua avanoa "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" ma "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu". Matou te fautuaina le filifilia o le filifiliga muamua, aemaise lava pe afai o loʻo e faʻapipiʻi le polokalama mo le taimi muamua i luga o se komepiuta. I lenei tulaga, e faʻapipiʻiina e le polokalama ia avetaavale ma vaega faaopoopo. Afai na e faʻauluina muamua avetaavale o le NVidia, e tatau ona e filifili "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu". O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e faʻamalo uma faʻamatalaga o tagata e faʻaaogaina ma toe faʻafouina tulaga o iai. Filifili le tulaga manaomia ma kiliki le ki "Lisi".
  14. Afai e te filifilia "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu", ona e vaʻaia ai lea o se faamalama e mafai ai ona e makaina vaega e manaʻomia ona faʻapipiʻiina. Togi le laina "Fai se mea mama faʻapipiʻi", o le a toe faʻafoʻi uma tulaga ma faʻamatalaga, e pei ona matou taʻua i luga. Faailoga mea e manaʻomia ma toe fai le ki. "Lisi".
  15. Ia amata nei le faʻatulagaina o ia lava. Faamolemole ia matau e te le manaʻomia le tapeina o avetaavale tuai pe a faʻaogaina lenei metotia, e pei o le a faia e oe lava ia le polokalama.
  16. Ona o lenei mea, o le a manaʻomia le toe faʻaleleia i le taimi o le faʻatulagaga. O lenei mea o le a faʻaalia i se faamalama faapitoa, lea o le a e vaʻai i ai. O le toe faʻaleleia o le a otometi lava ona oʻo i le 60 sekone pe a uma le faʻaalia o se faamalama, pe ala i le kilikiina o se ki "Toe Maua Nei".
  17. A toe faʻaaogaina le faiga, o le a faʻaauau le faʻaaogāina o le faagasologa. Matou te le fautuaina le lafoaia o soʻo se tusi talosaga i lenei laasaga, aua atonu e na ona latou tautau i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalama. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le leiloloa o faʻamatalaga taua.
  18. I le faaiuga o le faʻapipiʻiga o le a e vaʻaia le faamalama mulimuli lea o le a faʻaalia ai le taunuuga o le faagasologa. E tatau ona e faitauina ma kiliki "Katia" ia faamaeaina.
  19. O lenei metotia o le a maeʻa i lenei. I le maeʻa ai o mea uma o loʻo i luga, e mafai ona e fiafia i le lelei o lau kata vitio.

Metotia 2: Auaunaga i luga ole laiga

E le masani ona faʻaaogaina e tagata faʻaoga o nVidia lenei auala. Ae peitai, o le iloa e uiga i ai o le a aoga. O le mea lenei e manaʻomia mai ia oe.

  1. Alu i le sooga i le itulau o le tautua aloaia i le initaneti a le kamupani nVidia.
  2. A maeʻa lena, e tatau ona e faʻatali seʻi vagana o lenei auaunaga e fuafua ai le faʻataʻitaʻiga o lau kata ata. Afai i lenei laasaga o mea uma e sologa lelei, o le a e vaaia i luga o le itulau se avetaavale o le a ofoina atu oe e le auaunaga e te sii mai ma faʻapipiʻi. O le polokalama faakomepiuta ma le aso faʻasaʻo o le a faʻaalia loa. Ina ia maua le polokalama, kiliki le faamau. Tatalo.
  3. O se taunuuga, o le ae maua oe i luga o le itulau na matou faamatalaina i le parakalafa lona fa o le auala muamua. Matou te fautuaina e toe foi i ai, aua o gaioiga uma e mulimuli mai o le a tutusa lava ma le auala muamua.
  4. Matou te gauai atu i le mea moni e faapea o le faʻaogaina o lenei metotia e te manaʻomia ai Java. I nisi tulaga, i le taimi o le siakiina o lau komepiuta e se auaunaga i le initaneti, o le ae vaaia se faamalama lea o le a talosagaina ai e lenei Java le faatagaga e faʻalauiloa ai ia lava. E manaʻomia lenei mea e faʻatautaia lelei lau polokalama. I totonu o se faamalama faapena, ia tataʻi le faamau "Tamoe".
  5. E tatau ona e iloa e faaopoopo atu i Java faʻapipiʻi, o le ae manaʻomia foi se masini e lagolagoina ai ia tusitusiga. Google Chrome e le talafeagai mo lenei faʻamoemoe, talu ai ua taofia le lagolagoina o tekinolosi talafeagai mai le 45th version.
  6. I mataupu e le oi ai Java i luga o lau komepiuta, o le a e vaʻai i le savali o loʻo faʻaalia i le faʻamalama.
  7. O le feʻau o loʻo iai se fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e alu i le itulau download o Java. E ofoina atu i le tulaga o se moli moli sikuea. Naʻo le kiliki i luga.
  8. A maeʻa lena mea o le ae maua oe i luga o le Java download page. I le ogatotonu o le itulau e tatala, kiliki i le mumu lanu mumu. "Download Java mo le saoloto".
  9. I le isi itu, o le itulau e tatalaina ai le mea e faʻasolo atu ai oe e faitau le maliega o laisene ao lei maua saʻo Java. Faitau e le tatau. Naʻo le kiliki i luga o le faamau ua makaina i totonu o le sikolasipi i lalo.
  10. O le iʻuga, o le a amata loa le downloadina o le faila faʻapipiʻi Java. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le download ma taʻavale. Matou te le faʻamatalaina auiliili le Java installation system, talu ai o le aofaʻiga o le a avea oe ma se minute. Tau lava mulimuli i musumusuga a le faʻapipiʻi ma o le ae leai ni faafitauli.
  11. A maeʻa le faʻatulagaina o Java, e tatau ona e toe foʻi i le parakalafa muamua o lenei metotia ma taumafai toe suʻesuʻe. O le taimi lenei e tatau ona sologa lelei mea uma.
  12. Afai o lenei metotia e le fetaui ma oe pe foliga faigata foi, matou te fautuaina e faʻaaoga soʻo se isi auala o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.

Metotia 3: Aafiaga o GeForce

O mea uma o le a manaʻomia e faʻaaoga ai lenei metotia o le NVIDIA GeForce Experience program ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. E mafai ona e faʻapipiʻi le masini komepiuta faʻaaogaina e pei ona taua i lalo

  1. Faʻataʻoto le polokalama o le GeForce Experience. I le avea ai o se tulafono, o le ata o lenei polokalame o loʻo i le fata. Ae afai e leai se tasi iina, e tatau ona e mulimuli i le isi auala.
  2. C: Polokalama Polokalama (x86) NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience- afai e iai lau x64 OS

    C: Polokalame Polokalama NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience- mo tagata e ona OS x32

  3. Mai le tatala tatala, faʻalauiloa le faila i le igoa NVIDIA GeForce Experience.
  4. A amata loa le polokalame, alu i lona lua faʻamau - "Avetaavale". I le pito i luga o le faamalama o le ae iloa ai le igoa ma le kopi o le avetaavale o loo avanoa mo le siiina mai. O le mea moni, o le GeForce Experience e siakiina le kopi o le polokalama faʻapipiʻi i le amataga, ma afai e maua e le masini se kopi fou, o le a ofoina atu e download le polokalama. O iina, i le pito i luga o le faamalama o le GeForce Experience, o le ai ai se tali tutusa. Tatalo. Kiliki i luga.
  5. O se taunuuga, o le ae iloa le alualu i luma o le sii mai o faila talafeagai. O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o lenei faagasologa.
  6. A maeʻa le download, ae le o le alualu i luma o le alualu i luma, o le a aliali mai se isi laina, o le a faʻapipiʻi i mea faʻatulagaina. E mafai ona e filifili i le va "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" ma "Filifilia". Na matou faamatala e uiga i ata o nei vaega i le auala muamua. Filifili le ituaiga faʻapipiʻi e te manaʻo ai. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai.
  7. A maeʻa ona e kiliki i le kulupu e manaʻomia, o le a amata saʻo le faʻapipiʻiina. A faʻaaogaina lenei metotia, e le manaʻomia le toe faʻafouina o le polokalama. E ui o le lomiga tuai o le masini komepiuta o le a otometi lava ona aveesea, pei o le uluai auala. O loʻo matou faʻatali mo le faʻatautaia e maeʻa seʻia oʻo mai se faamalama ma le tusiga. "Ua maeʻa le faʻaogaina".
  8. E na ona e tapunia le faamalama e ala i le kiliki o le faamau i le igoa e tasi. I le iʻuga, matou te fautuaina pea le toe faʻafouina o lau masini e faʻaaoga ai mea uma ma faʻasologa. A maeʻa ona toe faʻafouina, e mafai ona e amata faʻaaogaina atoatoa le fusi ata.

Metotia 4: Polokalame faʻapipiʻi telefoni feaveaʻi

O le mea moni, i totonu o tusiga uma e tuʻuina atu i le sailia ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta, matou te taʻua polokalama e faʻapitoa i le faʻaleleia o le avetaavale. O le faʻaaogaina o lenei metotia o le mea moni lea i le faʻaopoopoga i polokalama faʻapitoa mo se kata vitio, e mafai ona faigofie ona faʻaopopoina avetaavale mo soʻo se isi masini i lau komepiuta. I le taimi nei, e tele polokalame e faigofie ona feagai ma lenei galuega. Sa matou faia se toe iloiloga i sui pito sili ona lelei oi latou i se tasi oa matou mea na fai muamua.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le mea moni, soʻo se polokalame o lenei ituaiga e talafeagai. E oo lava ia i latou e le o lisiina i le tusiga. Ae ui i lea, matou te fautuaina le gauai atu i le AvetaavalePack Solution. O lenei polokalama e lua uma i luga o le initaneti ma se talosaga tuusaʻo, e le manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti e suʻe ai le polokalama. E le gata i lea, o AveavalePack Solution e masani ona maua ni faʻamatalaga e faʻaleleia ai le faavae o masini faʻapipiʻi ma avetaavale avanoa. Ina ia malamalama i le faagasologa o le sailia ma le faapipiiina o le komepiuta e faaaoga ai le DriverPack Solution, o le a fesoasoani la matou tusiga aoaoga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 5: Ata ID Card

O le faʻaaogaina sili o lenei metotia o le mea moni lea e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le polokalama faʻapitoa mo na kata vitio e le saʻo le faʻamalamalamaina e le system e ala i le le mafai. O le laasaga pito sili ona taua o le faagasologa o le sailia o le ID mo le mea saʻo. O le GeForce 9500 GT video card ei ai ID nei:

PCI VEN_10DE & DEV_0640 & SUBSYS_704519DA
PCI VEN_10DE & DEV_0640 & SUBSYS_37961642
PCI VEN_10DE & DEV_0640 & SUBSYS_061B106B
PCI VEN_10DE & DEV_0640
PCI VEN_10DE & DEV_0643

E tatau ona e kopiina soʻo se taʻiala ua fautuaina ma faʻaaoga i luga o nisi 'auʻaunaga i le initaneti o le a pikiina avetaavale mo lenei lava ID. E pei ona mafai ona e vaʻai, matou te le o faʻamatalaina auiliili le faʻatinoga. E mafua lenei mea i le mea moni ua uma ona tatou tuʻuina atu se lesona aʻoaʻoga eseese i lenei auala. I totonu o lea mea o le ae maua ai faʻamatalaga talafeagai uma ma laasaga i lea laasaga. O le mea lea, matou te fautua atu ina ia mulimuli i le sootaga i lalo ma faitau.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 6: Faʻatulagaina Windows Vaavaaiga Faʻamatalaga Taumafaiga

Mai metotia uma sa faʻamatalaina muamua, o lenei metotia e sili ona le lelei. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi na o faila faila, ae le o le seti atoa o vaega. Ae peitai, e mafai lava ona faʻaaoga i tulaga eseese. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Faasolo le 'aufaʻatasi i luga o le komepiuta "Manumalo + R".
  2. I le faamalama e aliali mai, ulu i le poloaigadevmgmt.msc, ona kiliki lea o le komepiuta "Ulufale mai".
  3. O se taunuuga, o le a tatalaina "Pule Sili", lea e mafai ona tatalaina i isi auala.
  4. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  5. O loʻo matou sailia le lisi i le lisi o masini "Ata o ata vitio" ma tatala. O le ai ai uma lau kata vitio ua faʻapipiʻiina.
  6. Kiliki le ki o le kuki saʻo i le igoa o le tagata fetuutuunai lea e te manaʻo e maua le polokalama. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili le laina "Avetaʻavale Faʻafou".
  7. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e filifili ai le ituaiga o avetaavale. Fautuaina e faʻaoga "Suʻega aunoa", aua o le a mafai ai e le faigamalo ona sailia le tutoatasi mo le masini komepiuta i le Initaneti.
  8. Afai e manuia, o le a faʻapipiʻiina e le masini le komepiuta e maua ma faʻaogaina tulaga talafeagai. O le manuia poʻo le le manuia o le maeʻaina o le faagasologa o le a lipotia i totonu o le faamalama sili ona lata mai.
  9. E pei ona uma ona matou taʻua, o le a le faʻapipiʻi lava le GeForce Experience i lenei mataupu. O le mea lea, afai e leai se manaʻoga, e sili atu le faʻaogaina o se tasi o metotia o loʻo lisi atu i luga.

O nei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻasalalau le maualuga o le faatinoga o lau kata vitio GeForce 9500 GT e aunoa ma ni faʻafitauli. E mafai ona e fiafia i au taaloga e sili ona e fiafia i ai ma galue lelei i le tele o talosaga. Soʻo se fesili e tulaʻi mai i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalama, e mafai ona e fesili i faʻamatalaga. Matou te tali atu ia i latou taʻitoʻatasi ma taumafai e fesoasoani ia te oe e foia faafitauli eseese faʻapitoa.