Tatala avetaʻavale mo HP LaserJet 3055 MFP

Afai e te manaʻomia le faaliliuina o se i-tusi i le FB2 i se pepa faʻatasi ai ma se faʻalautele PDF lea e sili atu ona malamalama mo le tele o masini, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o polokalama e tele. Ae ui i lea, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi le komepiuta i luga o se komepiuta - o loʻo iai nei le tele o auaunaga i le initaneti i luga o le upega tafailagi lea e faia ai le liua i sekone

Auaunaga mo le faaliliuina FB2 i le PDF

O le FB2 format e iai ni pine faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻamatala ma faʻaalia saʻo mea o loʻo i totonu o le tusi i luga o masini mo le faitauina o tusitusiga faʻaeletoroni. I lenei tulaga, tatala i luga o se komepiuta e aunoa ma se polokalama faapitoa e le aoga.

Nai lo le downloadina ma le faʻapipiʻiina o le polokalama, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o nofoaga o loʻo lisiina i lalo e mafai ai ona faaliliuina FB2 i le PDF. O le faʻasalalauga sili ona lata mai e mafai ona tatalaina i totonu o soʻo se masini komepiuta.

Metotia 1: Faʻafouina

Auaunaga maualuga mo le faaliliuina o faila i le FB2 i le PDF. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona sii mai le pepa mai le komepiuta pe faʻaopoopoina mai i le teuina o le ao. O le tusi liliu mai o loʻo i ai le faʻatulagaina uma o le tusitusiga ma le vaevaega i palakalafa, faʻamaonia ulutala ma upusii.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Tahiti

  1. Mai le faʻatulagaina o faatulagaga o le faila muamua, filifili FB2.
  2. Filifili le faʻaopoopoga o le pepa mulimuli. I la matou mataupu, o le PDF lenei.
  3. Tikiala le pepa manaʻomia mai lau komepiuta, Google Drive, Dropbox pe faʻamaonia se sootaga i le tusi i luga o le Initaneti. O le a amataina vave lava le downloading.
  4. Afai e te manaʻomia le liua o nisi tusi, kiliki i luga le ki "Faʻaopopo nisi faila".
  5. Tulei le ki "Liliu mai".
  6. O le faagasologa o le faʻatauina ma le liliu mai o le a amataina.
  7. Kiliki le ki "Download" e download le PDF ua liua i lau komepiuta.

O le liua o faila e tele i Convertio i le taimi e tasi e le galue, e faʻaopopo ai lenei uiga, o le a tatau i le tagata faʻapisinisi ona faʻatau se totogi. Faamolemole ia matau o tusi a tagata e le i resitalaina e le o teuina i luga o le punaʻoa, o lea e fautuaina ai e vave ona siiina i lau komepiuta.

Metotia 2: Faʻafouina i le Initaneti

Upega Tafaʻilagi e faaliliu ai tusi i le PDF. Faʻatagaina oe e filifili le gagana o le pepa, ma faʻaleleia le faʻaaloalogia. O le maualuga o le pepa mulimuli e taliaina.

Alu i le Initaneti Faʻafouina

  1. Matou te oi le laupepa ma sii mai le faila manaʻomia mai le komepiuta, ao, pe faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i le Initaneti.
  2. Ulufale atu isi faʻaopoopo mo le faila mulimuli. Filifili le gagana o le pepa.
  3. Toto "Liliu Mai". A maeʻa ona sii le faila i le 'auʻaunaga ma faʻaliliuina, o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaia le tagata i le itulau download.
  4. O le a amataina vave le download pe mafai foi ona sii mai e ala i se fesoʻotaʻiga saʻo.

O le faila liliu mai ua faʻapolopolo i luga o le 'auʻaunaga i le taimi o le aso, e mafai ona e sii mai na o le 10 taimi. E mafai ona tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le imeli mo le toe maua mai o le pepa

Metotia 3: PDF Candy

PDF paetukutuku Candy o le a fesoasoani e faaliliu le e-book FB2 i le PDF e aunoa ma le manaomia e sau ai polokalama faapitoa i se komepiuta. O le tagata faaaoga na te siiina mai le faila ma faatalitali mo le liua ia maeʻa.

O le aoga tele o le auʻaunaga o le leai lea o faʻalauiloa faʻalauiloa ma le mafai gafatia ona galulue faʻatasi ma se numera e le faʻamaina o faila i luga o se saʻolotoga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi PDF Candy

  1. Matou te lafoina i luga o le 'upega tafailagi le faila e manaʻomia ona liua e ala i le kilikiina o le ki. "Faʻaopoopo faila".
  2. O le faagasologa o le lafoina o le pepa aloaia i luga o le saite e amata.
  3. Faʻaliliu le faʻaaogaina o fanua, filifili le faatulagaga o itulau ma kiliki "Liliu mai i le PDF".
  4. O le liua o le faila mai le tasi faatulagaga i le isi e amata.
  5. Ina ia sii mai, kiliki "Download PDF file". Matou te utaina i luga o se PC poʻo i totonu o le aofaʻi o auaunaga i ao.

Liliuina o le liua e manaʻomia ai le tele o le taimi, o lea afai e foliga mai ia te oe o le 'upega tafaʻilagi e malolo, faʻatali mo ni nai minute.

Mai i nofoaga na maimoaina, o le punaoa sili ona lelei mo le galulue faatasi ma le FB2 format na foliga mai o le Online Conversion punaoa. E galue i luga o se saʻolotoga, o faʻamaumauga i le tele o mataupu e le talafeagai, ma o le liua o le faila e faia ni nai sekone.