Faʻafitauli i le taotoga o le 'auʻaunaga a le Windows 10 faʻaagaga (0xC004F034, Novema 2018)

I le lua aso talu ai, o le tele o tagata faaaoga ma se laisene Windows 10, ua faʻaaogaina e faʻaaogaina ai se laisene numera poo le OEM, ma i nisi tulaga na faʻatau ai se Fale faʻatau, ua maua ai le Windows 10 e le o faʻaagaoioia, ma i le tulimanu o le mata le feʻau "Faʻamalosia le Windows. Itulagi vaega ".

I le taimi o le faʻafouina (Seti - Update ma le Puipuiga - Faʻasagaina), i le isi itu, ua lipotia mai "E le mafai ona faʻaagaoioia Windows i luga o lenei masini aua o le kenera oloa na e ulufale i ai e le fetaui ma le fainumeraina o meafaigaluega" faʻatasi ma le code code code 0xC004F034.

Na faʻamaonia e Microsoft le faafitauli, ua lipotia mai na mafua ona o faʻalavelave le tumau i le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi a le Windows 10 ma e naʻo le lomiga Faʻapitoa.

Afai o oe o se tasi o na faʻaaogaina ua le toe faʻamalosia, i le taimi nei, e foliga mai, o le faafitauli e fofoina i se vaega: i le tele o tulaga, ua lava i le faʻaagagaina (ia fesoʻotaʻi le Initaneti) e kiliki ai "Troubleshoot" i lalo ole savali sese ma le Windows 10 o le a faʻaalia.

E le gata i lea, i nisi tulaga pe a faʻaaogaina le faʻafitauli, e mafai ona e mauaina se feau e taʻu mai ai o loʻo ia te oe se ki mo le Windows 10 Home, ae o loʻo e faʻaaogaina le Windows 10 Tomai - i lenei tulaga, e fautuaina e le au atamamai o Microsoft e le faia se faʻataʻitaʻiga seʻia oʻo ina maeʻa le faafitauli.

O se autu i luga o le komiti lagolago a Microsoft e faʻamaonia i le mataupu o loʻo i lenei tuatusi: goo.gl/x1Nf3e