Amataina le komepiuta e aunoa ma le ki

O se tasi o mafuaʻaga autu e faʻamaonia ai le saoasaoa o se komepiuta o se vaega taua o le RAM saoloto. Ina ia mafai ona mautinoa, e mafai ona e faia le faamamaina taimi ole RAM ile fesoasoani ole polokalame faʻapitoa. O le tasi oi latou o Ram Cleaner.

RAM faʻamamaina le RAM

O le galuega autu a Ram Cleaner o le faʻamamaina lea o le RAM. E mafai e le polokalame ona faia lenei taotoga i le faʻatonuga a le tagata. Pe a faʻaseseina le manatua, o le aofaʻi o le RAM na ia faʻavaeina o ia ua faʻasaʻolotoina.

Autasiina

E mafai foi ona mafai le gaioiga faʻamamaina i totonu o tulaga. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le toe faʻaleleia o le manatua o le a faia pe a oʻo i se tulaga patino o lona faʻatauina, poʻo le maeʻa o se taimi faʻatulagaina i minute. E mafai ona e faʻaogaina nei tulaga e lua i le taimi e tasi. E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e faaopoopo ai Ram Cleaner i le amataga o Windows. I lenei tulaga, o le a amataina le polokalama pe a amataina le polokalama, faʻataʻitaʻiina le faʻamamaina o le RAM e tusa ai ma faʻamaumauga manino ile pito i tua e aunoa ma se faʻaoga saʻo.

Faamatalaga e uiga i le setete o le RAM

Ram Cleaner o loʻo tuʻuina atu faʻamaumauga i luga o le uta i le RAM i le taimi moni. I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina o le kalafi o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le suiga i le avega o le RAM i faʻalapotopotoga. O nei faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le pasene ma faʻamaonia numera numera, faʻapea foʻi ma le faʻataʻitaʻiga, lea e faʻamalamalamaina ai latou manatu e le tagata faʻaaogaina.

Mama

  • Paʻu mamafa;
  • Faʻapitoa faigofie ma le faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Faʻatonu galuega;
  • Ua tapunia le polokalame e tagata atiae talu mai le 2004;
  • E le mafai ona faʻapipiʻi le pusa tufatufa i luga o le nofoaga aloaia, aua e le aoga le 'upega tafaʻilagi;
  • I luga o Windows Vista ma mulimuli ane faʻaaogaina faiga, o le saʻo le faʻatinoina o galuega uma e le faʻamaonia;
  • E leai se faʻaoga Rusia;
  • Ua totogi le polokalama.

I le taimi muamua, o Ram Cleaner o se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le faamamaina o le RAM. Ua maua le lautele lauiloa i le aufaigaluega ona o lona lelei ma le faigofie o le puleaina. Ae ona o le mea moni e toe foi mai i le 2004, na taofia e le au atinaʻe le toe faafouina, ma mulimuli ane tapunia ai le upega tafaʻilagi aloaia, ua manatu nei e le o toe mamao ma e le maualalo i ona tauvaga saʻo. E le faʻamaonia le saʻo atoatoa o galuega uma i luga o faiga fou e faʻaaogaina ai.

Masalo Puipuiga o le Poto Malosiaga Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamamala meafaigaluega Avetaavale avetaavale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ram Cleaner o se polokalama faigofie-faʻaaoga mo le faʻamamaina o le RAM. O se tasi lea o uluai talosaga na tuʻuina atu e tagata atiae ma tutusa galuega tauave.
Faigaluega: Windows XP, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: A & m
Tau: $ 10
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.3