Fausiaina o se pulou pulou USB i UltraISO

O le tele o tagata faaaoga, pe a manaʻomia ona latou faia se masini komepiuta a le Windows flash po o le tufatufaina atu o se isi polokalama faʻaogaina, faʻaaoga i le faʻaaogaina o le UltraISO - o se auala faigofie, vave ma masani ona fausia ai le masini komepiuta flash flash e galue i le tele o komepiuta poʻo le komepiuta. I lenei faʻatonuga, o le a tatou laasaga i lea laasaga ona mafaufau i le faagasologa o le fatuina o se masini komepiuta USB i le UltraISO i ona eseesega, faapea foi ma se vitio o loo faaalia ai laasaga uma o loo fesiligia.

Faatasi ai ma le UltraISO, e mafai ona e fatuina se masini komepiuta otaota mai se ata ma toetoe lava o soo se polokalama faagaoioia (Windows 10, 8, Windows 7, Linux), faapea foi ma isi LiveCDs. Vaʻavaʻai foi: polokalama sili mo le faia o se taʻavale afi faʻataʻavalevale; Fausiaina o se afi moli vaʻaleleina Windows 10 (metotia uma).

E faʻapefea ona faia se taʻavale osofaʻi mai le ata o le disk i le polokalama UltraISO

Ina ia amata, mafaufau i le auala e sili ona taatele e fatufatu ai le upega tafaʻalagi USB mo le faʻapipiʻiina o Windows, se isi faʻaogaina o le polokalama, poʻo le faʻanofoina o se komepiuta. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a matou vaʻavaʻai taʻitasi laasaga o le fatuina o se masini faʻaolaina Windows 7, lea e mafai ai ona e toe faʻaopoopoina lenei OS i luga o soʻo se komepiuta.

E pei ona manino mai le talaaga, matou te manaʻomia se faʻamaonia ISO faʻamaonia o le Windows 7, 8 poʻo le Windows 10 (poʻo se isi os) i le faiga o se faila ISO, o se UltraISO polokalama ma se kiliva USB, lea e leai se faʻamatalaga taua (talu ai o le a faʻaumatia uma). Tatou amata

  1. Amata le polokalama UltraISO, filifili "File" - "Tatala" i le faasologa o le polokalama ma faʻamaonia le ala i le faila ata o le faiga faʻaoga, ona kiliki lea "Tatala".
  2. A maeʻa ona e tatalaina, o le a vaʻai i faila uma o loʻo aofia i le ata i le mataitusi autu o le UltraISO. I le tulaga lautele, e leai se uiga faapitoa i le tilotilo atu ia i latou, ma o le mea lea o le a faaauau pea.
  3. I le lisi autū o le polokalame, filifili le "Boot" - "Fufulu le ata o le ata" (i le eseese o faaliliuga o le faaliliuga UltraISO i le Rusia atonu e eseese filifiliga, ae o le uiga o le a manino).
  4. I le Disk Drive field, faʻamaonia le ala i le kiliva afi e tusi i. E iai foi i lenei faamalama e mafai ona e toe faʻaaogaina. O le faila faila o le a filifilia ma faʻaalia i totonu o le faamalama. O le auala e fai ai le mea sili e sili ona lelei e tuʻu ai le lē lelei - USB-HDD +. Kiliki "Tusi."
  5. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le faamalama o le a soloia faʻamatalaga uma i luga o le afi, ona amata ai lea o le pueina o le taavale mai le ata ISO, lea o le a tele ni minute.

O le iʻuga o nei gaioiga, o le ae mauaina se faʻasalalauga USB e mafai ona faʻapipiʻiina mai lea mea e mafai ona e faʻapipiʻiina ai le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7 i se komepiuta po o se komepiuta. Faʻasaʻo mai le UltraISO i le Rusia mai le laiga aloaia: //ezbsystems.com/ultraiso/download.htm

Faatonuga Vitio mo le tusiaina o se USB puʻe i UltraISO

I le faaopoopo atu i le filifiliga ua taua i luga, e mafai ona e faia se pulou flash USB puʻeina e le mai se ata ISO, ae mai se DVD po o se CD oi ai, faapea foi ma se faila faatasi ai ma faila Windows, lea o loʻo talanoaina mulimuli ane i faatonuga.

Faʻatupulaia le taʻavale afi USB mai le DVD

Afai ei ai sau CD puʻeina ma le Windows poʻo se isi mea, ona faʻaaogaina lea o le UltraISO e mafai ona e faia faʻamalosi le USB flash drive mai luga saʻo, e aunoa ma le fatuina o se ata ISO o lenei CD. Ina ia faia lenei mea, i le polokalama, kiliki "File" - "Tatala le CD / DVD" ma faamaoti le auala i lau taavale pe a fai o le disk manaomia o loo i ai.

Fausiaina o se masini pulou USB flash mai se DVD

Ma, foi, e pei foi o le mataupu muamua, filifili le "Self-Loading" - "Fufulu le ata o le ata" ma kiliki "Susunuina." O se taunuuga, matou te maua se kopi kopi uma, e aofia ai le faʻa.

E faʻapefea ona fai se kiliva flash flash puʻeina mai le faila faila i Windows i le UltraISO

Ma o le filifiliga mulimuli e fatuina ai se taavavale lele, lea e mafai foi ona ono tupu. Faʻapea o oe e leai sau pulou po o lona ata i le tufatufaga, ma e na o se fafautusi i luga o le komepiuta lea e kopi uma ai faila faʻapipiʻi Windows. O le a le mea e fai i lenei mataupu?

Windows 7 faila faila

I le UltraISO, kiliki File - Fou - Ata puʻe CD / DVD. O se faamalama o le a tatalaina ai le uunaiga ia te oe e sii mai le faila download. O lenei faila i tufatufaga o le Windows 7, 8 ma le Windows 10 o loʻo i totonu o le pusa lalaga ma ua faaigoaina bootfix.bin.

A maeʻa ona e faia lenei mea, i le pito i lalo o le Vasega o le UltraISO, filifili le faila o loʻo i ai faila tufatufaina o Windows ma faʻafeiloaʻi ana mea (e le o le pusa lava ia) i le pito i luga taumatau o le polokalama, lea ua leai nei.

Afai o le faailo i le pito i luga e mumu, e taʻu mai ai o le "New Image is Full", ia kiliki i luga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le lau 4.7 GB e tutusa ma le DVD DVD. O le isi laasaga e tutusa ma mataupu na muamua - Booting - Faʻasaina le ata puʻe, faʻamaʻoti le mea e tatau ona faʻaaogaina le eletise USB ma e le o faʻamatalaina se mea i le "Image File", e tatau ona leai, o le a faʻaaoga le galuega o loʻo i ai nei mo le pueina. Kiliki "Tusi" ma pe a mavae sina taimi e sauni ai le kiliva flash USB e faʻapipiʻi Windows.

E le o auala uma nei e mafai ai ona e fatuina faʻasalalau faʻasalalauga i UltraISO, ae ou te manatu mo le tele o faʻamatalaga o le faʻamatalaga oi luga e tatau ona lava.