Suʻe SSD vave

O le polokalama "Roof Profi" ua mamanuina e faʻaaogaina le faʻatulagaga o se seti o mea eseese o ituaiga. O le polokalama faakomepiuta e faʻapipiʻi ai i tagata faʻapipiʻi se faiga faʻafesoʻotaʻi mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga, e mafai ai e oe ona ulu atu i tulaga faʻasololosi faʻavaomalo mo poloaiga faapitoa poʻo poloketi Seʻio tatou tilotilo atu i lenei sui.

Fausia se poloaiga fou

E faʻafeiloaʻi e le polokalama faʻapipiʻi le faʻamalama lea e te manaʻomia e faia ai faʻamatalaga o le poloaiga fou. Faatumu ia pepa manaʻomia ma filifili se tasi o ituaiga o mea e maua. Faamolemole ia matau o le algorithm mo le fuafuaina o le polokalama o le a eseese e faalagolago i le ituaiga filifilia. Aua nei galo e faamaoti le iunite tau tupe, pe afai e te manaʻomia le fuafuaina o le tau o mea.

Faasologa o le faasologa

A maeʻa ona faia se poloaiga, o le a tatala le faamalama autu, lea o loo i ai se numera tele o laina eseese, mea ma filifiliga mo le fuafuaina. E faʻaalia le lautele ma le uumi o le laupepa, o le galu ma le maota e leʻo. E le gata i lea, o le tau o lenei poloaiga, ua faaopoopoina vaega faaopoopo.

Mo le suia o le faʻamatalaga i luga o laulau ma fomu, o le ae manaʻomia le fesuiaiga i le faʻafouina o le faʻaoga e faʻaaoga ai le pito i luma o le komiti. Ae o lenei faiga e le o mea uma lava - faʻaaogaina meafaigaluega i luga o le laulau, faʻaolaina le poloketi ma auina atu e lolomi.

Faʻaopoopo mea

I le taumatau o le faamalama autu o se laulau e iai vaega. I le faʻasologa o suiga, o loʻo tuʻuina atu mea fou ma faʻaumatia mea tuai. E faia lenei mea e ala i tane eseese. Filifili nai elemene faaopoopo, ave i totonu o le pusa, ina ia avea i latou ma vaega o le poloketi.

O loʻo i ai se isi mea faʻapitoa se tasi, lea e faʻaopoopoina ai vaega, na o le tasi i le taimi. O nai faʻamatalaga atili e aoina e uiga ia i latou taʻitasi, teuteuina ma le faʻamalo o nisi faʻamatalaga o loʻo maua.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Se numera tele o galuega tauave;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

Roof Profi o se meafaigaluega lelei mo le fuafuaina o mea taumafa i le taualuga. E talafeagai mo tagata faʻapitoa uma e faʻaaogaina le polokalame mo faamoemoega o galuega, faʻapea foi mo le au atamamai o loʻo faia faʻatusatusaga mo o latou faamoemoega. O le faʻataʻitaʻiga 30-aso lomiga e avanoa mo le sii mai mo le leai o se totogi ma le faʻamapulaʻa i galuega.

Faʻamaumauga faʻataʻitaʻi Roofing Profi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Matai 2 Astra tatala Polokalame mo le fuafuaina o le taualuga ORION

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Roof Profi o se meafaigaluega multifunctional lea e fetaui lelei mo le faʻaaogaina o masini e manaʻomia ai mea e fau ai luga. E fetaui lelei mo le paketiina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Bogach A.M
Tau: $ 110
Toa: 12 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.2