Adobe Illustrator CC 2018 22.1.0


O le modem Yota o se masini e fesoʻotaʻi i le uaea USB o se komepiuta poʻo se komepiuta e ala i le faʻatūina o fesoʻotaiga ma le nofoaga autu a le kamupani. O lenei mea e mafai ai e oe ona ulufale i luga o le Initaneti i le televave o le saoasaoa ma fefaʻasoaai faʻamatalaga ma soʻo se auʻaunaga i le lalolagi I fafo atu, o le modem e laʻititi ma foliga tutusa ma se sulu soka. O tagata taʻitasi taʻitasi e umia lenei masini e fesili mai ai: faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻataʻo saʻo?

Matou te fetuunai le modem Yota

O le faʻagasologa o le tuʻuina o le modem Yota e faʻaauau pea ona faʻatinoina, e mafai ona maeʻa i nisi laasaga, ma pasi faasolosolo. O le faʻatulagaina o le fesoʻotaʻiga e le tatau ona faʻalavelaveina ai tagata faʻapitoa. O le mea lelei, aʻo leʻi faia se faʻaiuga e faʻatau ai sea ituaiga masini, e fautuaina oe ia faʻasalaina oe lava i le faʻasalalauga o loʻo i luga o le 'auʻaunaga, ma ia mautinoa o lou ae maua se faʻailoga mai le' olo faʻaliliu. O le mea lea, na e tuua le nofoa o fesootaiga ma le pusa peleina i ou lima. O le a le isi mea e fai?

Laasaga 1: Faʻatulaga le Modem

O le laasaga muamua o le faʻapipiʻiina lea o se kata SIM i le masini (pe'ā tuʻuina atu e faatonuga) ma faʻapipiʻi le modem i le USB USB o lau komepiuta poʻo lau komepiuta.

  1. Afai o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi o le modem e le o faʻapipiʻiina ma se kāiga SIM o loʻo fausia, o le mea muamua lava e tatau ona tuʻuina le kata SIM i totonu o le masini.
  2. Ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le modem i se 'au vaʻavaʻa e leai se totogi o lau komepiuta poʻo lau komepiuta. Faamolemole ia matau e sili atu le faʻaofiina o le masini i le pito i tua o le iunite, talu ai ona faʻapipiʻi nei fesoʻotaʻiga i luga o le laupapa ma o le a leai se malosi o le faʻamaoniga i lenei tulaga. E mafai ona e faʻaaogaina se cable USB faʻapipiʻi ma tautau le "fetogi" sili atu ma latalata i le faamalama.
  3. A maeʻa faʻapipiʻi le modem i USB, o le faʻapipiʻiina o avetaavale mo masini fou o le a otometi lava ona amata; e le sili atu ma le minute. Ona maua ai lea o se faʻafanua fou fesoʻotaʻiga i le initaneti, lea matou te filifilia.

Laasaga 2: Tusi lau faʻailoga

Ole taimi nei e tatau ona e lesitala lou tala a le Yota ma filifili se fuafuaga faʻavae. E faʻapefea ona e ulufale i le faatulagaga? Matou te lafoaʻiina soʻo se masini ma ulufale i le 'upega tafailagi o le Initaneti Yota.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Yota

  1. I le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia ona matou ulufale atu ai i le faʻamatalaga patino a le tagata. Saili le sootaga talafeagai.
  2. I lau tala tatou te o atu i le lisi "Modem / Router".
  3. I totonu o le malae saini, ulu i le numera o lau faʻamatalaga faʻamaonia i pepa o loʻo tuʻuina atu i luga o le masini, poʻo lau numera o telefoni na faamaumauina i le taimi o le faʻatau, matou te o mai ma se upega tafailagi faʻamalosi e maua lau faʻamatalaga patino. Ona oomi lea o le faamau "Faʻatasi".
  4. I lau tala i luga o le lisi "Yota 4G" filifili se fuafuaga o le faasologa o tupe e ala i le faʻaaogaina o le palota i luga o le fua. Matou te matauina ni ofo faʻapitoa mo le totogiina o auaunaga tau fesootaiga mo le 6 ma le 12 masina.
  5. I le vaega "Faʻamatalaga" E mafai ona e faʻasaʻo au faʻamatalaga patino ma sui lau faʻamatalaga.
  6. Taofi "Faletupe Faletupe" E mafai ona nonoa i lau teugatupe "palasitika" e totogi ai le avanoa ile Initaneti.
  7. Mulimuli ane, i le vaega "Tupe totogi" E mafai ona e vaʻaia le talaʻaga o totogi e 10 talu ai mo le 6 masina.
  8. Laasaga 3: Saili le faailo sili

    Ina ia faamaea tulaga o le modem Yota, e tatau ona e maua le nofoaga sili ona lelei o le masini i le avanoa e maua ai se faailoilo lelei mai le nofoaga autu a le kamupani. E faʻatatau i le nofoaga o lou potu, atonu e ono iai ni faafitauli matuia.

    1. Tatala soʻo se 'upega tafaʻilagi Initaneti ma i le pusa tuatusistatus.yota.rupoʻo10.0.0.1ma vaʻai i le itulau e sosoo ai le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga, e pei o le maualuga ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga o faʻamaumauga ma le taliaina, felauaiga, tuatusi IP, tulaga lelei o le faailo.
    2. Matou te taumafai e aveese le modem i totonu o le potu, i le faamalama, i le faamalama, i le faapaologa, pe afai e talafeagai, faʻaaogaina o le USB cable extension, siakiina pea suiga o le tau o le SINR ma le RSRP, ma tuʻuina atu le faamuamua i le faailoga muamua. O le maualuga o le tau, o le sili atu lea o le faailoga na maua.
    3. Matou te maua ma faʻaogaina le masini i le pito sili ona taliaina. Ua faia! Ua maeʻa le setup modem.

    Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e taumafai e faʻaleleia le faailo o Yota. E mafai ona e faitauina faʻamatalaga auiliili i le auala e faia ai lenei mea i se isi tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, mulimuli i le sootaga o loʻo i lalo.

    Faitau atili: E faʻamaonia le faʻamalosia o Yota

    Se aotele se mea laitiiti. E mafai ona e faʻaaogaina ma faʻatulaga le modem Yota ia oe lava, faia ni nai taga faigofie. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina ma le saogalemu lenei masini e avea o se isi mea i luga ole initaneti.

    Vaʻai foi: Faʻasolo mea sese ma le code 628 pe a e galue ma le USB-modem