Tatala le faila XML mo le faʻatonutonuina o luga ole initaneti.

O Xerox Corporation o loʻo galue malosi i le gaosiga o tusitala. I totonu o le lisi oa latou oloa o loʻo i ai se Phaser 3117 faʻataʻitaʻiga. O tagata taʻitasi o loʻo umia ia mea faigaluega ae leʻi amataina le galuega o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le polokalama mo le masini ina ia faʻamautinoa le saʻo lelei o le faʻatinoina o le OS. Seʻio tatou tilotilo totoa i filifiliga uma lava pe faapefea ona fai lenei mea.

Tikiali avetaʻavale mo le lomitusi Xerox Phaser 3117

Muamua, e sili ona lelei le vave fuafuaina o le auala na faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, naʻo oe e tatau ona faamasani oe i faatonuga o loʻo i lalo, filifili le tasi ma mulimuli i laasaga taʻitasi.

Metotia 1: Xerox Web Resource

E pei foi o kamupani autu uma o masini eseese, o Xerox ei ai se upega tafailagi aloaia ma se itulau lagolago, lea e mafai ai e tagata faaaoga mea uma o le a aoga ao galulue faatasi ma oloa a lenei faalapotopotoga. Saili ma ave avetaavale i lenei filifiliga e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Xerox

  1. Liliu lau masini e sili ona e fiafia i ai ma alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le sootaga oi luga.
  2. Faʻatau le mea "Lagolago ma avetaavale"e faʻaalia ai se lisi o mea popoto i mea e te manaʻomia e kiliki ai "Tusi ma Avetaavale".
  3. O le isi laasaga o le fesuiaiga lea i le tulaga faavaomalo o le 'upega tafaʻilagi, lea e faia i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga talafeagai.
  4. E ofo atu e le au atinaʻe e filifili meafaigaluega mai le lisi poʻo le ulufale i le igoa o le oloa i le laina. O le filifiliga lona lua o le a sili atu ona faigofie ma vave, o lea ia lolomiina le ata lolomi iina ma faatalitali mo le toe faafouina o faamatalaga i le laulau i lalo.
  5. O le a manaʻomia le lomitusi manaʻomia, i le mea e mafai ona e alu vave atu ai i le avetaʻavale e ala i le kiliki i le ki. "Avetaavale ma Faʻamaumauga".
  6. I totonu o le taamilo, tatala muamua le faiga o loʻo e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Windows XP, ma faʻamautinoa le gagana e sili ona lelei e te galue ai.
  7. O lea ua na o le sailia lava o le laina ma le avetaavale ma kiliki e amata ai le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.

A maeʻa le download, faʻafetaui le faʻapipiʻi ma mulimuli i faatonuga o loʻo lisiina i totonu. O le faʻatulagaina lava ia o le a tamomoe lava.

Metotia 2: Polokalame Tolu

Afai e leai se manaʻoga e suʻeina tutoatasi mo avetaavale talafeagai, tuʻuina atu uma i polokalama faʻapitoa. O le ae manaʻomia - download se tasi oi latou, tuʻu lau komepiuta, matala ma tamomoe laʻasaga ina ia maua ai faila fou. A maeʻa lena, ua lava lea e faʻamaonia ai le faʻapipiʻi ma faʻatali e faʻauma. Matou te fautua atu ina ia faamasani ma le lisi o sui pito sili ona lelei o ia polokalama i se tasi oa tatou mea oi lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O loʻo i ai se tusiga e faʻamatala auʻiliʻili le faagasologa atoa o le sailia ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution. Matou te fautuaina le faitauina o lenei mea i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili e ID

O masini taitasi, e aofia ai le lomitusi, ua tofiaina se igoa uigaese i le polokalama faagaoioia. Faʻafetai i lenei code, soʻo se tagata e faʻaaogaina e mafai ona ia maua ni avetaavale e sili ona lata mai. O le igoa uiga ese o le Xerox Phaser 3117 e foliga faapenei:

LPTENUM XEROXPHASER_3117872C

E leai se mea faigata i lenei faʻatulagaga faʻapipiʻi, e tatau lava ona e mulimuli i se faʻatonuga laitiiti. E mafai ona e vaʻai i lenei mea i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻaaoga le OS OS

O le faʻaogaina o le polokalama, e lagolagoina le galuega ma tagata lomitusi, o lea e ofoina atu ai i tagata o latou lava tali mo le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale. O le gaoioiga algorithm i le Windows 7 e foliga faapenei:

  1. Alu i "Amata" ma filifili mea "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  2. Mo le faʻaaogaina o le aoga, kiliki "Faʻatuina le Lomitusi".
  3. O le Xerox Phaser 3117 o se masini a le lotoifale, o lea i le faamalama e tatala, filifili le filifiliga talafeagai.
  4. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le taulaga, ona faʻamaʻoti mai ai lea o le fesoʻotaʻiga vavalalata i le faamalama faʻapipiʻi.
  5. O le a tatalaina nei e Windows se lisi o tagata uma na lagolagoina ma o latou oloa. Afai e le oʻo mai le lisi pe leai foi se faʻataʻitaʻiga manaʻomia, kiliki "Faʻafouina faʻafouga" e faʻafouina.
  6. Ua lava le filifilia o se kamupani, o lona faʻataʻitaʻiga ma e mafai ona e alu atili.
  7. O le mea mulimuli o le ulufale lea i le igoa. Faʻasitusi i totonu o soʻo se igoa manaʻomia mo le lomitusi e amata ona faʻapipiʻi le avetaavale.

O le faʻapipiʻiina o le faiga lava ia e aunoa ma le faʻaaogaina, o le mea lea o le a le tatau ona e faia se isi faʻaopoopoga.

O aso nei ua matou vaʻavaʻai i avanoa uma e mafai ona e tuʻuina ai avetaavale saʻo mo le Xerox Phaser 3117. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona ausia lenei mea i soo se metotia i ni nai minute, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona taulimaina.