Faʻatulagaina o le AMD video card mo taʻaloga


O le faʻafouina o polokalama o se tasi lea o taualumaga sili ona taua e tatau ona faia i luga o se komepiuta. Ae paga lea, e toatele le au faʻaaogaina le faʻatulagaina o faʻafouga, aemaise lava talu ai o nisi polokalama e mafai ona latou faia na o latou lava mea. O nisi nei mataupu e tatau ona e alu i le nofoaga o le atinaʻe e download ai le faila faila. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai i le faigofie ma le vave ona mafai ona faʻafouina le polokalama i luga o lau komepiuta ma le UpdateStar.

UpdateStar o se faʻamatalaga lelei mo le faʻapipiʻiina o lomiga fou o polokalama, avetaavale ma vaega o Windows, pe sili atu foi, faʻafouina le polokalama faʻapipiʻi. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e mafai lava ona e faʻaogaina uma le faagasologa o le faʻafouina o polokalama, lea o le a ausia ai le sili ona lelei ma le saogalemu o lau komepiuta.

Faʻafou UpdateStar

Faʻafefea ona faʻafou polokalame ma UpdateStar?

1. Tikiai le faila faila ma faapipii i luga o le komepiuta.

2. A e amata muamua, o le a faʻaogaina se faʻalapotopotoga lelei atoatoa, lea o le a fuafuaina ai le polokalama faʻapipiʻi ma o le a maua ai faʻamatalaga mo ia.

3. O le taimi lava e maeʻa ai le suʻesuʻega, o le a faʻaalia se lipoti i faʻamatalaga e maua mo polokalame. O se mea eseese e faʻamaonia ai le numera o faʻamaumauga taua e tatau ona toe faʻafou muamua.

4. Kiliki le ki "Lisi o Polokalame"e faʻaalia ai se lisi o polokalama uma na faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. E le mafai, o le a siaki uma polokalama faakomepiuta e siaki ai. Afai e te aveesea siaki siaki mai na polokalama e le tatau ona toe faafou, UpdateStar o le a taofia le gauai atu ia i latou.

5. O se polokalama e manaʻomia ai le faʻafouga e makaina i se faailoga moli moli. E lua ni faʻamau i le taumatau. "Download". O le kiliki i le itu tauagavale o le a toe tuusaʻo oe i le upega tafaʻilagi o le UpdateStar, i le mea e te downloadina ai le faʻamatalaga mo le oloa ua filifilia, ma kiliki i le taumatau "Download" o le a amata loa ona sii mai le faila i le komepiuta.

6. Faʻatoʻa le faila faila e faʻaleleia ai le polokalama. Fai tutusa ma mea uma ua faʻapipiʻi, avetaʻavale, ma isi vaega e manaʻomia ai faʻamaumauga.

Vaʻai foi: Polokalama mo faʻalautelega faʻapipiʻi

I se auala faigofie e mafai ai ona e vave faʻafouina vave polokalama uma o lau komepiuta. A maeʻa le faʻamalama o le UpdateStar, o le polokalama o le a tamomoe i tua ina ia vave logoina oe i ni fou fou na maua.