Faʻafefea ona faʻaalia se gaioiga i Photoshop


A tele taimi e faigaluega ai i Photoshop o loʻo i ai se manaʻoga e faʻailoga mea sese. O se tasi lea o mea lelei o polokalame faʻataʻitaʻi ma ata pueata: e le mafai ona e fefe e faia se mea sese pe alu mo se suʻega malosi. I le uma, o loʻo i ai pea le avanoa e aveese ai taunuuga e aunoa ma le faʻaituau i le uluai galuega poʻo le galuega autu.

O lenei pou o le a talanoaina pe faʻapefea ona e faʻaaogaina le taotoga mulimuli i Photoshop. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se tolu:

1. Key combination
2. Poloaiga menu
3. Faʻaaoga talafaasolopito

Mafaufau i ai i nisi auiliiliga.

Fua numera 1. O le kulupu autu Ctrl + Z

O tagata faʻapitoa taʻutaʻua uma e masani i lenei auala o le faalēaogāina o taga mulimuli, aemaise lava pe'ā ia faʻaaogaina tusitala tusitusi. O se faiga lenei ma o loʻo i ai i le tele o polokalama. A e kiliki i lenei tuʻufaʻatasiga, o loʻo i ai pea le faʻaaogaina o le gaoioiga mulimuli seia oʻo ina ausia le taunuʻuga e manaʻomia.

I le tulaga o Photoshop, o lenei tuufaatasiga o ona lava uiga - e tasi lava le taimi e galue ai. Sei o tatou tuuina atu se faataitaiga laitiiti. Faʻaaogā le mea e faʻaaogaina ai le Brush e tusi ai ni mea se lua. Faʻasalalauga Ctrl + Z taʻitaʻia le aveesea o le pito mulimuli. O le toe lolomiina o le a le aveesea ai le seti muamua, ae na o le "aveese le mea ua maeʻa", o lona uiga, o le a toe faafoi mai le vaega lona lua i lona tulaga.

Numera numera 2. Poloaiga menu "Toe foʻi i tua"

O le auala lona lua e faʻaalia ai le mea mulimuli i Photoshop o le faʻaaoga lea o le lisi o lisi "Toe foʻi i tua". O se filifiliga e sili atu ona faigofie aua e mafai ai e oe ona faʻafoe le numera manaʻomia o mea sese.

Ona o le lē mafai, ua faʻatautaia le polokalame e faʻamalo. 20 faʻataʻitaʻiga talu ai nei tagata. Ae o lenei fuainumera e faigofie ona faʻaleleia ma le fesoasoani o le faʻalogo lelei.

Ina ia faia lenei mea, ia e alu i mea "Faʻataʻitaʻia - Meafaigaluega - Galuega Faatino".

Ona i lalo ifo lea "Tala Faʻatino" seti le tulaga faatapulaa manaomia. O le taimi avanoa mo le tagata faʻaaoga o le 1-1000.

O lenei auala o le faalēaogāina o aga masani masani i Photoshop e faigofie mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi i vaega eseese o loʻo saunia e le polokalama. E aoga foi lenei lisi lisi mo tagata amata pe a faʻatautaia Photoshop.

E faigofie foi ona faʻaaogaina se tuufaatasiga o FMT + ALT + Zlea e tofia i lenei au atinaʻe.

E taua le matauina o Photoshop o loʻo i ai se galuega toe faafoi e faʻafoe le mea mulimuli. E taʻua o le faʻaaogaina o le lisi lisi "Agaʻi i luma".

Numera numera 3. Faaaogaina o le talafaasolo o le talafaasolopito

O loʻo i ai se faamalama faaopoopo i le ata autu Photoshop. "Talafaasolopito". E maua ai taga uma a le tagata na faia aʻo galue ma se ata poʻo se ata. O i latou taʻitasi ua faʻaalia o se laina eseʻese. O loʻo i ai se atigi ata ma le igoa o le galuega poʻo le meafaigaluega na faʻaaogaina.


Afai e leai se faʻamalama i luga o le mataala autu, e mafai ona e faʻaalia i le filifili "Matapiuta - Talafaasolopito".

Ona o le lē mafai, Photoshop faʻaalia ai se talafaasolopito o le 20 tagata faʻaoga i totonu o le faʻamalama. O lenei parakalafa, e pei ona taua i luga, e faigofie ona suia i le tulaga 1-1000 e faʻaaoga ai le lisi "Faʻataʻitaʻia - Meafaigaluega - Galuega Faatino".

Faaaogaina o le "Talafaasolopito" e matua faigofie lava. Na o le kiliki i le laina manaomia i lenei faamalama ma o le polokalama o le a toe foi atu i lenei setete. I lenei tulaga, o gaioiga uma mulimuli ane o le a faʻaalia i le hina.

Afai e sui le setete filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga se isi mea faigaluega, o gaoioiga uma mulimuli e faʻaalia i le hina o le a faʻamutaina.

O le mea lea, e mafai ona e faʻamalo pe filifili soʻo se gaoioiga muamua i Photoshop.