Faʻafefea ona fai tupe i le Twitter


Toeitiiti lava o fesoʻotaʻiga faʻasalalau taʻutaʻua uma nei o loʻo i ai le avanoa e faʻatautaia ai lau tala, ma o Twitter e leai se faʻalavelave. I se isi faaupuga, o lau talaaga i totonu o le microblogging service e mafai ona faʻaoga tupe.

E faʻapefea ona e maua tupe i le Twitter ma mea e faʻaaoga mo lenei mea, o le a e aʻoaʻoina mai lenei mea.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se tala Twitter

Auala e faʻaalu ai lau tala Twitter

Muamua lava, matou te maitauina o tupe maua a Twitter e sili atu ona faʻaaogaina o se punaoa o tupe maua faaopoopo. Ae ui i lea, faatasi ai ma se faʻatulagaga talafeagai ma le faʻamaoni saʻo o faʻatautaia o tupe, o lenei fesoʻotaʻiga lautele e mafai ona maua ai tupe sili ona lelei.

E masani lava, o le mafaufau i le mauaina o luga o le Twitter, maua ai o se "zero" tala, e le o se mea valea. Ina ia matua auai i le faʻatautaia o faʻamatalaga, e tatau ona i ai ia le itiiti ifo i le 2-3,000 tagata mulimuli. Ae ui i lea, o laasaga muamua i lenei itu e mafai ona faia, ua maeʻa ona ausia le faailoga o le 500 tagata o lesitala.

Metotia 1: Faasalalauga

I le tasi itu, o lenei filifiliga e faʻatautaia ai Twitter e matua faigofie ma saʻo. I a matou fafaga, matou te lolomiina faʻasalalauga o isi faʻamatalaga i totonu o fesoʻotaʻiga lautele, auaunaga, nofoaga, oloa, poʻo le atoa o kamupani. Mo lenei, i le faasologa, tatou te maua se taui tinoitupe.

Ae peitai, ina ia mafai ona maua i lenei auala, e tatau ona i ai se matou tala faʻatatau tele ma se laupepa tele o le aufaipisinisi. O lona uiga, ina ia tosina atu ai tagata faʻatau faasalalauga, o lau auupega patino e tatau foi ona taulai i se tagata faapitoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o au lomiga e uiga i taavale, tekonolosi faʻaonapo nei, mea tau taaloga, poʻo isi autu e fiafia i tagata faʻaoga. O le mea lea, afai o oe foi e sili ona lauiloa, ona e maua ai lea o se mea e maua ai le au maimoa, o le mea lea o le aulelei i le au faasalalauga faatosina.

O le mea lea, afai e ausia e lau Twitter le mea o loʻo manaʻomia i luga, e matua taua lava le mafaufau e uiga i le faia o tupe mai faʻasalalauga.

E faapefea la ona e amata galue ma tagata faʻasalalauga i le Twitter? Mo lenei mea o loʻo i ai le tele o punaoa faʻapitoa. Muamua e tatau ona e faamasani ia oe lava i ni auaunaga e pei o le Fuafuaga ma le Twite.

O nei saite o fefaʻatauaiga eseese o auaunaga ma e le faigata ona malamalama i le mataupu faavae o la latou galuega. E mafai e tagata faʻatau pisinisi ona faʻatau mai tweets ma faʻasalalauga mai bloggers (o lona uiga, mai ia i tatou), ma totogi foʻi mo le mulimuli. Ae ui i lea, e ono le mafai ona maua se tupe lelei e faʻaaoga ai nei auaunaga.

E mafai ona maua ni tupe maua faʻapitoa mo faʻasalalauga i luga o nisi faʻamatalaga faʻapitoa. O faʻamatalaga faalauiloa faalauiloa faalauiloa: Blogun, Plibber ma RotaPost. I lenei tulaga, o le tele o au faitau o loʻo i ai, o le sili atu foi o mea taua e ofoina atu ia te oe e tusa ai ma le totogiina.

O le mea autu e manatua pe a faʻaaogaina sea faiga faʻaleaoga e leai se tasi e faitau faʻatasi ma faʻamaumauga faasalalauina na o ia lava. O le mea lea, pe a faʻapipiʻi tweets pisinisi i luga o lau teugatupe, e le tatau ona e taumafai mo le sili atu tupe maua.

E ala i le tuʻuina atu ma le atamai o faʻamatalaga faʻasalalauga i luga o le mea faapipii, e naʻo le faʻateleina o au tupe maua i le taimi umi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻalauiloa lau faʻamatalaga i le Twitter

Metotia 2: Polokalama Faʻapipiʻi

O gaioiga i luga o le "mafutaga" e mafai foi ona mafua mai i le monetization faasalalauga tau Twitter. Peitai, o le mataupu faavae i lenei mataupu e ese lava. I le faatusatusa atu i le lomiga muamua o lomiga faapisinisi, pe a faʻaaoga polokalama faʻapipiʻi, e le totogiina i luga o le lafoina o faʻamatalaga, ae mo faʻatinoga faʻatinoina e faia e le aufaitau.

E faʻatatau i aiaiga o le "vavalalata", o ia taga e:

  • Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le tweet.
  • Faamauina o tagata faaaoga i luga o le punaoa fautuaina.
  • Faʻatauga na faia e tagata togiaso.

O le mea lea, o tupe maua mai polokalama faʻapipiʻi e faalagolago atoatoa i amioga ao tatou tagata mulimuli. O le mea lea, o le autu o auaunaga faʻalautele, oloa ma punaoa e tatau ona faʻatusatusa tutusa ma le taʻitaʻiga oa tatou lava microblog.

E lē gata i lea, e le manaʻomia e le aufaitau ona iloa o loʻo tatou faʻasalalau se fesoʻotaʻiga vavalalata patino. Faʻalauteleina manaʻoga o manaʻoga e tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu oa tatou tweets fafaga ina ia mafai ai e tagata lava ia ona filifili e faitau i ai auiliiliga.

I le masani ai, ina ia mafai ona maua ni tufatufaga moni mai polokalama vavalalata, o le au maimoa i aso uma o la tatou Twitter, o lona uiga. fefaatauaiga e tatau ona matua tele.

Ia, o fea e tilotilo ai mo nei lava "mafutaga" tutusa? O le mea e sili ona manino ma faigofie o le galulue lea ma paaga faleoloa i le initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai lea taimi i lea taimi e mafai ona e tusia tweets e uiga i oloa e fetaui ma le ata o lau talaaga. I le taimi lava e tasi i totonu o na faʻamatalaga e te faʻamaonia ai se sootaga i le itulau o le oloa talafeagai i totonu o le faleoloa faʻalauiloa i luga o le upega tafaʻilagi.

Ioe, e mafai ona e fausia se fegalegaleaiga tuusaʻo ma tagata taitoatasi. O lenei filifiliga o le a aoga lelei pe afai o fuainumera o le au faitau o lau microblog e fuaina i le faitau afe.

Ia, afai e le mafai e lau tala Twitter ona mitamita i luga o se 'au soʻo, o le auala pito sili ona lelei o le fefaʻatauaʻiga tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Tvayt.ru e mafai ona galulue ma fesoʻotaʻiga vavalalata e oʻo lava i se numera aupito itiiti o le aufaitala.

Metotia 3: Faʻamatalaga Faapisinisi

I le faaopoopo atu i le faasalalau atu o oloa ma auaunaga a isi tagata, e mafai ona e manuia le faʻalauiloaina o au pisinisi i le Twitter. E mafai ona e suʻe lau lava Twitter account i se ituaiga faleoloa i luga o le initaneti, pe faʻaaoga se lipine tautua faʻapitoa e tosina mai ai tagata faʻatau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te faʻatau oloa i luga o soʻo se faʻatautaia fefaʻatauaʻiga ma e manaʻo e tosina atu le tele o tagata faatau ile Twitter.

  1. O le mea lea, e te fatuina se talaaga faʻapitoa ma faʻatumu i se tulaga talafeagai, e faʻaalia ai mea e te ofoina atu i tagata faʻatau.
  2. I le lumanaʻi, lolomi lomiga o lenei ituaiga: igoa ma se faamatalaga puupuu o le oloa, lona ata, faapea foi ma se sootaga i ai. E manaʻomia le faʻaititia o le "fesoʻotaʻiga" faʻatasi ai ma le fesoasoani o auaunaga faapitoa e pei ole Bitly poʻo Google URL Shortener.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻapuupuu sootaga ma Google

Metotia 4: faʻamaonia le ulutala o le talaaga

E i ai se auala e faia ai tupe i le Twitter. Afai o lau tala e sili ona lauiloa, e te le manaʻomia le lafoina o faʻatau pisinisi i tweets. Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaaogaina le "avanoa faasalalau" sili ona lauiloa o le auaunaga microblogging - o le "ulutala" o le faʻailoga.

O faʻasalalauga i le "ulutala" e masani ona sili atu ona fiafia i tagata faʻasalalauga, aua o tweets e mafai ona faʻafefe faʻafuaseʻi ma e le o faʻamatalaga o mea o loʻo i luga o le itulau e matua faigata lava.

E le gata i lea, o nei faʻasalalauga e sili atu le taugata nai lo faʻamatalaga i feau. E le gata i lea, o se auala talafeagai mo le faʻaaogaina o "pulou" e mafai ai ona maua tupe maua lelei.

Metotia 5: faʻatau atu faʻamatalaga

O le tele o le taimi e faʻaaogaina ma le le faʻaogaina o le faʻatupeina o Twitter - faʻaleleia ma mulimuli ane faʻatau atu faʻamatalaga i isi tagata faʻaogaina le auaunaga.

O le faasologa o faatinoga iinei:

  1. Mo tala taʻitasi matou te maua ai se imeli fou imeli.
  2. Matou te resitalaina lenei tala.
  3. Matou te faia lana faʻalauiloaina.
  4. Matou te maua se tagata faʻatau i luga o se saite faʻapitoa poʻo luga tuusao i luga o Twitter ma faʻatau atu "faʻamatalaga".

Ma o taimi uma lava. E foliga mai e le tutusa le auala e maua ai tupe i luga o le Twitter, ma e lelei, ma e moni, e aoga. O le tau o le taimi ma taumafaiga i lenei mataupu e masani lava ona feteʻenaʻi ma le maualuga o tupe maua na mauaina.

O lea ua e faamasani i metotia autu o le taumateina o lau tala Twitter. Afai ua e naunau e amata faia tupe e faʻaaoga ai le microblogging service, e leai se mafuaaga e le talitonu ai i le manuia o lenei pisinisi.