Faatulagaina o le FileZilla FTP Client


E oo lava i tekinolosi aupito sili ona talitonuina e mafai ona faafuasei ona le manuia, ma o masini Android (e oo lava mai i lauiloa iloga) e le o se mea e tasi. O se tasi o faʻalavelave sili ona faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga o telefoni feaveaʻi OS OS o se faʻaauau pea (bootloop). Seʻi o tatou taumafai e malamalama pe aisea e tupu ai lenei faafitauli ma pe faapefea ona faʻaumatia.

Faʻaiʻuga ma fofo

O mafuaʻaga mo lenei amio atonu e tele. Latou te faalagolago i le tele o tulaga e manaʻomia ona amanaia: pe o le atamai na faʻaleagaina i masini, pe o iai i totonu o le vai, pe o le a le ituaiga o SIM ua faʻapipiʻi, ma pe o le a le polokalama ma le firmware ua faʻapipiʻiina i totonu. Mafaufau i mafuaʻaga mo toe faʻaaogaina.

Mafuaʻaga 1: Feteʻenaʻiga i le polokalama

O le tiga o le ulu mo tagata atiaeina o talosaga ma le firmware mo le Android o se numera tele o tuufaatasiga o meafaigaluega hardware, o le mafuaaga e le mafai ai ona suesueina mea uma oi ai. I le isi itu, o lenei mea e faateleina ai le feeseeseaiga i le va o talosaga po o vaega i totonu o le faiga lava ia, lea e mafua ai le toe amataina o se taamilosaga, pe a ese mai ai. E mafai foʻi ona faʻalavelaveina e le tagata faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le polokalama e le tagata faʻapipiʻi (faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le aʻa, o se taumafaiga e faʻapipiʻi se mea e le talafeagai, ma isi). O le auala sili e faʻaleleia ai lenei ituaiga o toilalo o le toe faʻafoʻiina lea o le masini i lona fale gaosi oloa e faʻaaoga ai le toe faʻaleleia.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

Afai e le maua mai le taunuuga, e mafai foi ona e taumafai e faʻamalo le masini - faʻapitoa, poʻo le faʻaaogaina o auaunaga a le nofoaga tutotonu.

Mafuaaga 2: Faaleagaina o Mechanical

O se telefoni faʻaonapo nei, o se faʻalavelave faʻalavelave, e matua nofouta lava i mamafa masini masini - aʻafiaga, faʻalavelave ma pa'ū. I le faaopoopo atu i ni faʻafitauli matagofie ma le faʻaleagaina o le faʻaaliga, o le motherboard ma elemene o loʻo i ai o loʻo mafatia mai lenei mea. Atonu e tupu lava o le faʻaalia o le telefoni pe a maeʻa le pa'ū o loʻo tumau pea ona faʻamaonia, ae ua leaga le laupapa. Afai e leʻi leva ae toe amataina, o lau masini ua oʻo i le pau - atonu o le mafuaaga lenei. O le tali i lenei ituaiga faafitauli e manino lava - o se asiasiga i le auaunaga.

Mafuaʻaga 3: Faʻalētonu le puʻupuʻu ma / poʻo le pule pule

Afai o lau telefoni ua i ai ni nai tausaga, ma na amata ona toe faʻalauiloaina i lona lava taimi - o se tulaga maualuga o le mafuaʻaga o se paʻu ua le manuia. I le avea ai o se tulafono, e faaopoopo atu i toega, o loʻo i ai isi faʻafitauli - faʻataʻitaʻiga, o le vave faʻatoʻaina o le paʻa. I le faʻaopoopoga i le puʻa lava ia, atonu e ono iai ni faʻafitauli i le faʻaogaina o le pule malosi - e mafua mai ona o le faʻaaogaina ole masini e pei ona taua i luga.

Afai o le mafuaaga o loʻo i totonu o le puʻa lava ia, ona suia lea o lona sui. I luga o masini ma se masini e mafai ona aveeseina, ua lava lea e faʻatau ai se mea fou ma sui ai oe lava ia, ae o masini e iai se mataupu e mafai ona faʻaaogaina o le a mafai ona aumai i totonu. E na o le pau lenei o le laveai i le tulaga o faafitauli ma le pule malosi.

Mafuaaga 4: Lelei le SIM card poo le leitio

Afai e amata le toe amataina o le telefoni pe a maeʻa ona tuʻuina atu se kata i totonu o le kata, ona faʻafesoʻotaʻi lea, o le mea lea o le mafuaaga lea. E ui lava i lona faigofie faigofie, o le SIM card o se masini faʻaeletoroni eletise lea e mafai foi ona malepe. E faigofie lava siaki mea uma: na o le faʻapipiʻiina o se isi kata, ma afai e leai ni mea e iai, o le faafitauli o loʻo i totonu o le kati SIM. E mafai ona sui i le faleoloa a le kamupani o lau tagata telefoni feaveaʻi.

I le isi itu, o lenei ituaiga "faʻaaoga" e mafai foi ona tupu pe a iai se faʻafitauli i le faagaoioiga o le leitio. I le isi itu, o mafuaʻaga mo lenei amio e mafai ona tele: mai le fale gaosi oloa ma faʻauʻu i le faʻaaogaina o le masini e tasi. E mafai ona e fesoasoani e suia le faiga fesoʻotaʻi. Ua faia lenei mea (ia maitauina o le a vave ona e galue vave ina ia maua se taimi ao leʻi toe amataina le isi).

  1. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le polokalama e alu i tulaga.
  2. O loʻo matou sailia ni fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga, i totonu ia i latou - aitema "Isi Fesootaiga" (e mafai foi ona valaauina "Sili atu").
  3. I totonu, saili le filifiliga "Telefoni feaveaʻi".


    Tapuni i luga "Auala Fesootaiga".

  4. I le faamalama pop-up, filifili "GSM na o" - I le avea ai o se tulafono, o le faiga e sili ona leai se faʻafitauli o le faʻaogaina o le leitio.
  5. Masalo o le telefoni o le a toe amataina, ma o le a amata ona galue masani. Afai e le fesoasoani, taumafai se isi auala. Afai e leai se tasi oi latou e galue, o lona uiga e tatau ona sui le module.

Mafuaaga 5: Ua i ai le telefoni i totonu o le vai

Mo soʻo se eletise, o le vai o se fili oti: e faʻamaonia ai fesootaiga, o le mafuaʻaga lea e foliga mai o le ola o le telefoni pe a uma ona taʻele le taimi. I lenei tulaga, o le toe faʻaleleia o se tasi lea o le tele o faʻamaoniga e masani ona faaputuputu i luga o se faʻaopoopoga faʻavae. O le mea e ono tupu, e tatau ona e vaeluaina le masini e "magomo": e le mafai ona faafouina nofoaga autu pe afai e foliga mai ua i ai le masini i totonu o le vai. Mai le taimi nei tatou te fautuaina ina ia sili atu ona mataala.

Mafuaaga 6: Faʻamasinoga a le Bluetooth

O se mea e le masani ai, ae o loʻo talafeagai pea i le galuega o le Bluetooth - pe a toe faʻaaogaina le masini, e tatau ona e taumafai e toe sui. E lua auala e foia ai lenei faafitauli.

  • Aua nei faʻaaogaina le Bluetooth. Afai o loʻo e faʻaaogaina mea faʻapitoa e pei o le leoleoina o le ulu, o se taulima malosi, poʻo se mataala atamai, o le mea lea e le o se mea e te maua ai lenei tali.
  • Susuluina o le telefoni.

Mafuaʻaga 7: SD Card Problems

O le mafuaʻaga o toe faʻafuaseʻi ona mafai ona avea o se kata o le mafaufau. I le avea ai o se tulafono, o lenei faafitauli e ō mai faatasi ma isi: faʻamaumauga a le aufaasālalau, le mafai ona tatala ia faila mai lenei kata, le foliga mai o faila "ata". O le fofo aupito sili ona lelei o le sui lea o le kata, ae mafai ona e faʻataʻitaʻiina muamua le faʻasologa, pe a uma ona fai se kopi kopi o faila.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala uma e faʻapipiʻi ai kata manatua
O le a le mea e fai pe afai e le iloa e le telefoni po o le papa pepa le SD card

Mafuaaga 8: Vaʻaia Vailaau

Ma, mulimuli ane, o le tali mulimuli i le fesili fou - ua maua se siama i lau telefoni. Faʻailoga faaopoopo: o nisi o talosaga a le telefoni e faʻafuaseʻi ona amata mai le downloadina o se mea mai le Initaneti, mea pupuu po o mea e faʻaogaina i luga o le komepiuta e te leʻi fatuina, poʻo nisi masini faʻafuaseʻi e faʻaaoga pe tape. O le faigofie ma i le taimi lava e tasi, o se tali tuusaʻo i lenei faafitauli o le a toe faʻafoʻi atu i le fale gaosi oloa, o le fesoʻotaʻiga i le tusiga e faʻatau i luga. O se isi auala i lenei auala o le taumafai lea e fai se vili.

Matou te faamasani ma mafuaʻaga masani o le toe faʻafouina o faafitauli ma ona fofo. O loʻo i ai isi, ae o latou faʻamautu faapitoa i se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le telefoni feaveaʻi.