Faʻamaumauga i luga ole laiga mo le galulue faatasi ma pepa o tusitusiga


O tagata faʻapitoa o loʻo galulue malosi ma faʻamaumauga tusitusia o loʻo malamalama lelei i le Word Word ma free analogues a lenei faatonu. O nei polokalame uma o se vaega o pusa tetele ofisa ma e maua ai le tele o avanoa e galulue ai faʻatasi ai ma faʻamaumauga le tuusaʻo. O lea faiga e le faigofie i taimi uma, aemaise lava i le lalolagi faʻaonaponei o tekinolosi i le ao, o lea i lenei tusiga o le a tatou talanoa pe oa ni auʻaunaga e mafai ona e faʻaaogaina e fatuina ai ma faʻasaʻo tusi tusitusi i luga o le initaneti.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Auaunaga Tukutuku

E i ai ni nai tusitala i luga ole initaneti. O nisi o na mea e faigofie ma e leai se aoga, o isi e le sili atu ona taua nai lo latou tagata o le televise, ma sili atu foi nai lo latou i nisi o auala. E naʻo sui o le vaega lona lua ma o le a talanoaina i lalo.

Google Docs

Faʻamaumauga mai le Faalapotopotoga o Lelei o se vaega o se ofisa faʻatautaia o le komipiuta i totonu o Google Drive. O loʻo i ai i totonu o lona faʻamaumauga le tuʻufaʻatasiga talafeagai o meafaigaluega mo galuega faʻalelei ma le tusiga, lana mamanu, faʻatulagaga. O le auʻaunaga e maua ai le mafai e faʻapipiʻi ai ata, ata tusi, ata, kalafi, fua faʻatatau, sootaga. Ua mafai nei ona faʻalauteleina le tele o galuega a le failautusi i luga o le initaneti e ala i le faʻapipiʻi o faʻaopoopoga - o loʻo i ai se laupepa ese mo i latou.

Google Docs o loʻo aofia ai i totonu o lona faʻamalosi mea uma atonu e manaʻomia e galulue faʻatasi ai i luga o se tusitusiga. O loʻo i ai se faiga e mafaufau lelei ai, e mafai ona e faʻaopopo i vaefaamatalaga ma faʻamatalaga, e mafai ona e vaʻai i suiga na faia e tagata taʻitasi. O faila faila ua faʻafetaui ma le ao i le taimi moni, o lea e leai se manaʻoga e teu ai. Ae ui i lea, afai e te manaʻomia se kopi tuusao o le pepa, e mafai ona e siiina mai i le faatulagaga DOCX, ODT, RTF, TXT, HTML, ePUB, ma le ZIP, e mafai foi ona e lolomi i le lolomi.

Alu i Google Docs

Microsoft Word Online

O lenei 'upega tafaʻilagi o se faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le tusitala lauiloa mai Microsoft. Ae ui lava i lea, o meafaigaluega talafeagai ma se seti o galuega mo galuega faʻalelei ma faʻamaumauga tusitusia o loʻo i ai iinei. O le pito i luga o le lipine e toetoe tutusa lava i le polokalama o le komepiuta, e vaevaeina i le lava lava tafaoga, ia taitasi mea e tufatufaina ai meafaigaluega i vaega. Mo le vave, galuega faigofie ma faʻamaumauga o ituaiga eseese o loʻo i ai se seti tele o mamanu ua saunia. Lagolagosua i le faʻaofiina o faila kalafi, laulau, siata, lea e pei lava ona mafai ona e fatufatuina i luga o le initaneti, e ala i le web pages o Excel, PowerPoint ma isi vaega o le Microsoft Office.

Upu Online, e pei o Google Docs, faʻaaogaina le faʻaaogaina o tagata e manaʻomia le teuina o faila faila: o suiga uma ua faia e teu i OneDrive - Microsoft lava ia teuina. E tutusa foi, o le oloa a le Faalapotopotoga o Lelei, Vord ua maua ai foi le tomai e galulue faatasi ai i luga o pepa, e mafai ai ona e faia a latou iloiloga, siaki, e mafai ona faalēaogāina ia gaioiga taʻitasi. O fafo atu fafo e mafai ona le gata i le faatulagaga faʻapitoa o le DOCX, ae faʻapea foi i le ODT, ma oʻo lava i le PDF. E le gata i lea, e mafai ona liua se pepa o faʻamaumauga i se 'upega tafaʻilagi, lolomi i luga o se lomitusi.

Alu i le Microsoft Word Online

Faaiuga

I lenei tusiga laitiiti, matou te tilotilo ai i tusitala e lua sili ona lauiloa, faʻamalosia e le galuega i luga o le initaneti. O le oloa muamua lava e sili ona manaʻomia i luga o le upega tafaʻilagi, aʻo le lona lua e sili atu ona lelei nai lo le tauvaga, ae faʻapea foʻi i lona tulaga faʻapipiʻi. O nei fofo nei e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi, na o le pau lava le tulaga e iai oe Google poʻo le Microsoft, e faalagolago i le mea e te fuafua e galue ai ma le tusitusiga.