Polokalame mo le faʻafouina o le BIOS


BIOS - seti o firmware e tuʻuina atu ai fegalegaleaiga o vaega o masini komepiuta. O lona faʻailoga ua tusia i luga o se vaʻa faapitoa o loʻo i luga o le laupapa ma e mafai ona sui i le isi - fou pe sili atu. E fautuaina e teuina pea le BIOS i le taimi nei, aua o lenei mea e alofia ai le tele o faafitauli, aemaise lava, le le mautonu o vaega. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i polokalama e fesoasoani e faʻafouina le code BIOS.

GIGABYTE @BIOS

Aʻo manino mai le igoa, ua mamanuina lenei polokalame e galulue ai ma "masi" mai Gigabyte. E mafai ai e oe ona faʻafouina le BIOS i ni auala se lua - tusi lesona, e faʻaaoga ai le masini faʻapipiʻi muamua, ma le aunoa - faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga i le ofisa aloaia a le kamupani. Galuega faʻaopoopo e puipui ai le paʻu i le puʻupuʻu, toe faʻagasolo le tulaga i le faʻagata ma tape faʻamatalaga DMI.

Tikiake GIGABYTE @BIOS

ASUS BIOS Update

O lenei polokalame, aofia ai i totonu o le pusa o loʻo i ai le igoa "ASUS Update", e talitutusa lava i le faʻatinoga i le tasi muamua, ae na o le pau lava i le laupapa Asus. Na te iloa foi pe faapefea ona "vavae" le BIOS i ni auala se lua, fai ni suiga o paʻu, suia ia tulaga faatauaina o mea faatapulaa i uluai kopi.

Faʻafou le ASUS BIOS Update

ASRock Instant Flash

Ole Flash Faʻafuaseʻi e le mafai ona malamalama lelei i se polokalame, talu ai o loʻo aofia ai i le BIOS i luga o le motherboards o le ASRock ma o se faʻaaogaina vave mo le toe tusia o le numera puipuia. E maua mai le lisi o faʻatulagaga pe a fai laupepa.

Download ASRock Instant Flash

O polokalame uma mai lenei lisi e fesoasoani e "moli" le BIOS i luga o "matai" o tagata eseese. O le lua muamua e mafai ona tafe saʻo mai Windows. Pe a fegalegaleai ma i latou, e tatau ona manatua o ia fofo, lea e fesoasoani e faafaigofie ai le faagasologa o le toe faafouina o le tulafono, o loo iai ni mea matautia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le OS e mafai ona taʻitaʻia ai meafaigaluega. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻaaogaina ia polokalame ma le faʻaeteete. O le aoga mai le ASRock e le o iai lenei toe faʻatauina, talu ai ona o lana galuega e aʻafia i se vaega itiiti o aʻafiaga mai fafo.