Fesoʻotaʻi le router i le TV


I le amataina o lana komepiuta, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matauina mea sese e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le masini faʻaoga. O le a taumafai le Windows 7 e toe faʻafoisia le galuega, ae atonu e le manuia, ma o le ae vaai i se feau e le mafai ona foia le fofo i lenei faafitauli, ma o loʻo i ai se manaʻoga e lafo faʻamatalaga sese i le Microsoft. Kiliki i le tab "Faʻaalia Auiliiliga" O le igoa o lenei mea sese o loʻo faʻaalia - "Faʻatoʻa Toe Fafo Tuusaʻo". I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i auala e faʻafefe ai lenei mea sese.

Matou te faia le mea sese "Faʻasalaga Toe Faʻasalaga Tuusaʻo"

O le mea moni, o lenei mea sese o lona uiga - "toe faʻafoʻisia le faʻalauiloa e tuusao". Ina ua uma le toe faʻaofiina o le komepiuta, o le faiga na taumafai e toe faʻaleleia le galuega (e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaʻiga), ae na le manuia le taumafaiga.


O le "Faʻamalaga Toe Faʻasalaga Offline" faʻaleagaina e mafua mai i faafitauli i le puʻupuʻu, e mafua ona o le faaleagaina o le vāega o loʻo i ai le faʻamaumauga o le polokalama, o loʻo nafa ma le amataina o le Windows 7 saʻo. Sei o tatou liliu atu i auala e foia ai lenei faafitauli.

Metotia 1: Toefaʻutuʻu tulaga o le BIOS

Alu i le BIOS (faʻaaogaina o ki F2 poʻo Del pe a faʻapipiʻiina le komepiuta). Faʻataunuʻu mea e le masani ai (aitema "Faʻatonuina le faʻaaogaina o le totogi maualuga"). Faasaoina suiga (e ala i le kiliki U10) ma toe amata le Windows.

Faitau atili: Toefaʻutuʻu tulaga o le BIOS

Metotia 2: Fesoʻotaʻi faʻatasi

E talafeagai le siakiina o le amio saʻo o faʻafesoʻotaʻi ma le tele o fesoʻotaiga o le vaʻavaʻa ma le motherboard faʻaopoopoga. Ia mautinoa o fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotai lelei ma faʻamalosi. A maeʻa le siaki, matou toe toe faʻaaogaina le siaki ma siaki se faʻafitauli.

Metotia 3: Toe Faʻafouina

Talu ai e le mafai ona faʻaauau le faʻalauiloa masani o le faiga faʻaogaina, tatou te fautuaina le faʻaaogaina o se pulou puʻe poʻo le flash flash drive i se faiga tutusa ma le tasi e faʻapipiʻiina.

Lesona: Faʻapefea ona fai se taʻavale afi i luga o le Windows

  1. Matou te amata mai se taʻavale vaʻavaʻavale poʻo se pu. I le BIOS, matou te faʻapipiʻiina le faʻasologa o le filifiliga mai se pulou po o se taavale eletise (faʻapipiʻi i le palakalafa "Polokalama muamua Boot Device USB-HDD" parameter "USB-HDD"). O le auala e faia ai lenei mea i luga o ituaiga eseese o le BIOS o loʻo faʻamatala auiliiliina i le lesona o loʻo tuʻuina atu i lalo.

    Lesona: Faʻatonuina o le BIOS e faʻaʻe mai se taavale afi

  2. I le faʻatulagaga faʻatulagaga, filifili le gagana, keyboard ma le taimi. Matou te fetaomi atu "Lisi" ma luga ole lauulu e aliali mai, kiliki i le faʻamatalaga "Toe Faʻafoisia o Mea" (i le gagana Peretania o le Windows 7 "Toe faaleleia lau komepiuta").
  3. O le a faʻaaogaina faʻafuaseʻi le faiga. Matou te fetaomi atu i luga o le ki "Lisi" i le faamalama e tatala, filifili le OS manaomia.

    I le faamalama "Filifiliga o le Toefuataiga o Mea" kiliki le mea "Toe Faʻafouina le Ala" ma faʻatali mo le maeʻa o faʻamaoniga ma le amata saʻo o le komepiuta. A maeʻa le suʻega, toe amata le PC.

Metotia 4: "Poloaiga Tulafono"

Afai o metotia ua taua i luga e le fesoasoani i le foia o le faafitauli, ona toe amata lea o le polokalama mai le USB flash drive po o le seti masini.

Faasolo ia ki Shift + F10 i le amataga lava o le faʻagasologa o le faʻatulagaga. Tatou pauu i le lisi "Poloaiga Poloaiga"pe a fai e tatau ai ona kiliki i le faasologa o ni poloaiga (pe a uma ona ulufale atu ia i latou taitasi e lolomi Ulufale).

suauu / auina atu fafo c: bckp_bcd

attrib c: boot bcd -h -r -s

renc: boot bcd bcd.old

bootrec / FixMbr

bootrec / fixboot

bootrec.exe / RebuildBcd

A maeʻa uma ona faʻatonu uma tulafono, toe amata le PC. Afai e le amataina le Windows 7 i se faiga faigaluega, ona ono iai lea o le igoa o le faila faafitauli (mo se faataitaiga, le faletusi faaopoopo .lll). Afai o le igoa o le faila na faʻamaonia, ona tatau lea ona e taumafai e suʻe lenei faila i luga o le Initaneti ma tuʻu i luga o lau puʻupuʻu i le tusi talafeagai (i le tele o tulaga, o le faila leawindow system 32).

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le Windows system

Faaiuga

O lea la, o le a le mea e fai i le faʻafitauli "Faʻamatalaga Toe Faʻasaʻoina le Tuʻuina"? O le auala pito sili ona faigofie ma aupito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o le OS Startup Recovery e faʻaaoga ai se pu faʻavae poʻo le flash drive. Afai o le metotia o le toe faʻaleleia o le polokalama e leʻi foia le faafitauli, ona faʻaaoga lea o le laina o le poloaiga. Ia siaki foi le faamaoni o fesootaiga komepiuta uma ma faatulagaga a le BIOS. O le faʻaaogaina o nei metotia o le a faʻaaogaina ai le sese o le amataga o le Windows 7.