Freemake Video Downloader 3.8.2.1


O se tasi o ituaiga e sili ona lauiloa o faʻaopoopoga mo soʻo se masini komepiuta o le faʻaulufaleina o tagata. Afai o oe o se tagata faaaoga Yandex.Brauer, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le Adblock Plus faʻaopoopoga.

O le Adblock Plus faʻaopoopoga o se mea na fausia i le Yandex Browser e mafai ai ona e poloka ituaiga ituaiga o faasalalauga: fuʻa, pop-ups, faasalalauga i le lafoaʻi ma le matamata i se vitio, ma isi. A faʻaaogaina lenei fofo, e naʻo le anotusi o le a vaaia i luga o saite, ma o faʻamatalaga le talafeagai uma o le a natia atoa.

Faʻapipiʻi Adblock Plus i le Yandex Browser

  1. Alu i le faʻapupula le itulau o le Adblock Plus faʻaopoopoga ma kiliki le ki. "Faʻamau i luga o le Suʻega a le Yandex".
  2. O le a faʻaalia se faamalama i luga ole lauulu lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻaopoopoina o le faʻaopoopoga i le masini.
  3. I le isi taimi e sosoo ai, o le ai ai se faʻaopoopoga i le pito i luga i luga, ma o le a otometi lava e toe tuʻuina atu i le itulau o le tagata e fausia, lea o le a faʻaalia ai oe ile maeʻa manuia o le faʻatulagaina.

Faaaogaina o le Adblock Plus

A oʻo ina faʻaopoopo le Adblock Plus i le masini, o le a vave ona gaoioi ona ua le mafai. E mafai ona e faʻamaonia lenei mea i lou na o le suʻeina o le Initaneti i soʻo se 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le faasalalauga muamua - o le a vave ona e iloa ua le toe i ai. Ae o loʻo i ai ni nai faʻailoga pe a faʻaaoga Adblock Plus e mafai ona aoga ia te oe.

Faʻamau uma faʻalauiloa e aunoa ma se faʻasalaga

O le faʻaopoopoga o le Adblock Plus e matua saoloto lava, o lona uiga e tatau i tagata atiaeina o lenei fofo ona vaavaai mo isi auala e maua ai tupe e ala ia latou oloa. O le mafuaʻaga lea i totonu o faʻaopoopoga, e ala i le lē mafai, o loʻo faʻaalia le faʻaalia o faʻasalalauga leʻo, lea o le a e vaʻai i ai i nisi taimi. Afai e talafeagai, ma e mafai ona le atoatoa.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ata faʻaopoopo i le pito i luga taumatau, ona alu lea i le vaega "Faʻatonu".
  2. I le lisi fou, o le a faʻaalia ai le faamalama o le Adblock Plus, lea i totonu o le lisi "Lisi Filter" o le ae manaomia le toe siakiina o le filifiliga "Faʻatagaina nisi faasalalauga le faʻaaogaina".

Lisi o nofoaga faatagaina

Ona o le fua o le faʻaaogaina o tagata faʻatapulaʻaina, o loʻo amata ai e tagata o le uepisaite ona vaavaai mo auala e faʻamalosia ai oe e faʻaali le faasalalauga. O se faʻataʻitaʻiga faigofie: afai oe matamata i vitio i luga o le Initaneti ma se tagata e faʻaolaina le faʻaola, o le a faʻaitiitia le lelei i se tulaga maualalo. Ae peitaʻi, afai e le atoatoa le tagata faʻapitoa, o le a mafai ona e matamata i ata vitio i le maualuga.

I lenei tulaga, e le talafeagai le faʻamalosia o le afaina uma, ae faʻaopopo le nofoaga o le fiafia i le lisi o tuusaunoaga, lea o le a na o le faʻaalia o faʻalauiloa, o lona uiga o le aveeseina o tapulaa pe a matamata i se vitio.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le inisiua faaopoopo ma alu i le vaega. "Faʻatonu".
  2. I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Lisi Faʻamasinoga Lisi". I le laina pito i luga tusi ai le igoa o le upega tafaʻilagi, mo se faʻataʻitaʻiga, "lumpics.ru"ona sosoo ai lea ma le kiliki i luga o le ki "Faaopopo le pule".
  3. I le isi taimi, o le tuatusi o le upega tafaʻilagi o le a faʻaalia i le koluma lona lua, o lona uiga ua uma ona i totonu o le lisi. Afai o le taimi nei e tatau ona e taofia le faasalalauga i luga ole saite, filifili ma kiliki le ki. "Avea Filifilia".

Adblock Plus faʻamalolo

Afai e te faʻafuaseʻi ona faʻagata le taʻaloga o le Adblock Plus, ona mafai lea ona faia naʻo le lisi o faʻasologa o faʻaopoopoga i le Yandex Browser.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le mataʻitusi o le lisi o mea e fai i le pito i luga i luga, ma alu i le vaega o le lisi pa'ū. "Faʻaopoopoga".
  2. I le lisi o faʻaopoopoga faʻaaogaina, ia maua le Adblock Plus ma faʻagaoioi le fesuiaiga sui i le Tuʻu.

I le taimi lava e maeʻa ai lenei, ona mou atu ai lea o le ata o le faʻaopoopoga mai le ulutala o le initaneti, ma e mafai ona e toe faafoi tutusa i le auala lava e tasi - e ala i le faʻaopoopoina o le pulega, naʻo le taimi lea e tatau ona seti ai le komika mo "I luga".

Adblock Plus o se faʻaopoopoga aoga tele lea e sili atu le faʻafeoloolo o le soʻotaga o le web surfing i le Yandex Browser.