E le mafai ona faʻafeiloaʻi le faila faila a le DAEMON Tools. Le mea e fai

O le tele o smartphones Samsung o loʻo faʻaalia i se olaga umi umi o le soifuaga ona o le maualuga o le mea e faʻaaogaina e le kamupanī. E tusa lava pe a mavae le tele o tausaga o faagaioiga, i le tele o tulaga, o masini e tumau pea i le tulaga faatekinolosi, o nisi o faitioga mai tagata faaaoga e mafai ona mafua na o latou vaega o polokalama. E tele faʻamatalaga ma le Android e mafai ona foia e ala i le faʻaleleia o le masini. Mafaufau i le mafai ona faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa a le tagata lauiloa i le taimi faʻatusa Samsung Galaxy Win GT-I8552.

O uiga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga i le fesiligia, e ui lava i le tele o tausaga o le masini, faʻatagaina le masini e tautua i le asō e avea ma ona tagata e avea ma fesoasoani numera fesoasoani. Ua na o le faatumauina o le faatinoga o le Android i le tulaga saʻo. Mo le faafouina o le lomiga o le polokalama, toe faʻaaogaina, faʻapea foi ma le toe faʻafouina o le tomai e amataina se telefoni pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi o OS, e tele mea faigaluega faʻapitoa e faʻaaogaina.

O le matafaioi mo le faʻaaogaina o polokalama o loʻo faʻamatalaina i lalo, faʻapea foʻi ma le taunuʻuga o le faʻatinoga o fautuaga mai lenei mea, e tuʻufaʻatasia atoa ma le tagata e faʻaaogaina le taotoga!

Sauniuniga

E na o taualumaga sauniuni, ia na faia i le atoatoa ma le saʻo i luma o le firmware, faataga le faʻapipiʻiina o le polokalama polokalama i luga o le Samsung GT-I8552, faʻamautinoa le saogalemu o le faʻamaumauga o tagata ma puipui le masini mai le faʻaleagaina ona o se mea sese. E le fautuaina e le amanaia le faʻatinoga o fautuaga nei aʻo leʻi faalavelave i le masini komepiuta o le masini!

Avetaavale

E pei ona lauiloa, ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma soʻo se masini e ala i polokalama a le Windows, e tatau ona faʻapipiʻiina le masini faʻaleleia i avetaavale. E faʻaoga foi lenei i le telefoni feaveaʻi e tusa ai ma le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o vaega o le manatuaina o masini.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

  1. Ae o le ata GT-i8552 Galaxy Win Duos, e le tatau ona i ai ni avetaʻavale avetaʻavale - o mea gaosi oloa e tuʻufaʻatasia uma vaega o mea e tatau ona faʻaogaina i polokalama faʻapitoa mo le fegalegaleai ma masini Android o lona lava ituaiga - Samsung Kies.

    I se isi faaupuga, e ala i le faʻapipiʻiina o Kies, e mafai ona faʻamaonia e le tagata faʻaoga uma ua uma ona faʻapipiʻi avetaavale i le masini.

  2. Afai e le o aofia i le fuafuaga le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o Kies i totonu o fuafuaga poʻo le le mafai ona mafai ona fai, e mafai ona e faʻaaogaina se pusa avetaʻavale eseese ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi - SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phoneslea e utaina pe a uma ona mulimuli i le fesoʻotaʻiga:

    Tikiake taʻavale mo Samsung Galaxy Win GT-I8552

    • A uma ona e siiina le mea e teu ai, taʻavale;
    • Mulimuli i faatonuga a le inisitituti;

    • Faatali mo le talosaga e faauma ma toe amata le PC.

Ruta tatau

O le autu autu o le faʻaaogaina o Superuser i le GT-I8552 o le mauaina lea o le avanoa atoatoa i le faila faila a le masini. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona faigofie ona faia se kopi kopi o faʻamatalaga taua uma, faʻamamaina le polokalama mai mea e le tatau ai muamua polokalama faʻapipiʻi ma sili atu. O le auala sili ona faigofie e maua ai aʻa-aia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o le Kingo Root application.

  1. Faʻatau le meafaigaluega mai le fesoʻotaʻiga mai le tala o le toe iloiloga i luga o le upega tafaʻilagi.
  2. Mulimuli i faatonuga mai le mataupu:

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Kingo Root

Lagolago

Ona o le mea moni o faʻamatalaga uma i totonu o le Samsung GT-i8552, i taimi o faʻatinoga e aofia ai le toe faʻaleleia o le Android i le tele o auala, o le a faʻaumatia, e tatau ona e tausia le lagolagoina o faʻamatalaga taua i le taimi muamua.

  1. O le meafaigaluega sili ona faigofie e mafai ai ona e faʻasaoina faamatalaga taua o polokalama faʻapitoa mo smartphones ma papatusi Samsung - le Kies ua taʻua muamua.

    • Tatala Kies ma faʻafesoʻotaʻi lau Samsung GT-i8552 i lau PC i se uaea. Faatali mo le masini ia faʻamatalaina i le polokalama.
    • Vaʻai foi: Aisea e le iloa ai e Samsung Kies le telefoni

    • Kiliki le lisi "Lagolago / Toe faafoi" ma tusi siaki pusa e tutusa ma ituaiga faʻamaumauga e manaʻomia ona faʻaolaina. A maeʻa ona faʻamatalaina ia tulaga, kiliki "Lagolago".
    • Faatali mo le faagasologa o le teuina o faamatalaga autu mai le masini i le PC disk.
    • A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia le faamalama o le faʻamaoniga.
    • O le fatuga na fatuina ua faʻaaogaina mulimuli ane e toe faʻaleleia ai faʻamatalaga i le tulaga o le mea e tatau ai. I faʻamatalaga a le tagata lava ia na maua i le telefoni, e tatau ona e vaʻai i le vaega. "Toe maua mai faamatalaga" luga o le lisi "Lagolago / Toe faafoi" i Kies.
  2. I le faaopoopo atu i le faʻasaoina o faʻamatalaga autu, aʻo leʻi faʻaolaina le Samsung GT-i8552, ua fautuaina e faia se isi gaioiga e fesoʻotaʻi ma le toe inisiua mai le gau o le tupe pe a faʻalavelave i le polokalama o le telefoni feaveaʻi "EFS". O lenei vaega o le manatua e teuina ai faʻamatalaga e uiga i IMEI. O nisi tagata na faʻaaogaina le faʻaleagaina o le palota i le taimi o le toe faʻaleleia o Android, o le mea lea o le lafoaʻi o le vaeluaga e sili ona manaomia, ma o se tusitusiga faapitoa na faia mo le taotoga, toetoe lava a uma ona faʻaaogaina mea na faia e le tagata, lea e sili ona faigofie ai le fofo o lenei galuega.

    Faʻasalalau faʻamaumauga mo le faʻamaumauga o le vaega EFS o le Samsung Galaxy Win GT-I8552

    Mo le taotoga e manaʻomia ai aʻa-aia tatau!

    • Aveese le fale teu mai le sootaga i luga i se lisi o loʻo i le aʻa o le pu.Mai:.
    • O le tusi na maua e le mekasini muamua o loʻo i ai se faila "faila1"lea e tolu faila. E tatau ona kopiina nei faila i le ala.C: WINDOWS
    • Faʻasaga i le Samsung GT-i8552 "Faʻapipiʻi USB". Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mulimuli i lenei ala: "Faʻatonu" - "Mo Atinaʻe" - faʻatagaina filifiliga faʻalauiloa ma se ki - seti se siaki e sosoo ma le filifiliga "Faʻapipiʻi USB".
    • Faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC i se uaea ma tafe le faila "Backup_EFS.exe". A maeʻa le faʻamalosi o le poloaiga, ia faʻafesoʻotaʻi soʻo se ki i luga o le komepiuta e amata ai le faagasologa o le faitauina o faʻamatalaga mai le vaega. "EFS".

    • A maeʻa le faʻatinoga, o le laina o le laina o le a faʻaalia: "Mo le faʻaauau, ia faʻasalaga soʻo se ki".
    • O le vaega IMEI na faia i le afiafi o le igoa o le igoa "efs.img" ma o loʻo i totonu o le tusi faʻatasi ma faila faila,

      ma, faaopoopo i ai, i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le masini.

    • Toe faʻafoʻi vaega "EFS" Afai o se manaʻoga e tulaʻi mai i le lumanaʻi, e faʻatinoina i le faʻaaogaina o le mea faigaluega. "Toe faafoi_EFS.exe". O laasaga e toe faʻaleleia e talitutusa ma laasaga i faatonuga mo le teuina o le otaota na faʻamatalaina i luga.

E tatau ona faaopoopo e faapea o le faia o se kopi kopi o faamatalaga uma mai le telefoni e mafai ona faia i nisi auala e ese mai i le tasi o loo faamatalaina i luga. Afai e te manatu mamafa i le mataupu, e mafai ona e filifilia se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i le tusiga e ala i le sootaga o loʻo i lalo ma mulimuli i faatonuga o loʻo i totonu o le meafaitino.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Faʻapipiʻi faamaumauga mai le polokalama

E pei ona e iloa, i le vaega lagolago lagolago i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Google e leai se avanoa e maua ai faʻamalosiva mo masini gaosi oloa. O le fofo i le mataupu o le siiina mai o le masini komepiuta talafeagai mo le faapipiiina i le ata GT-i8552, e pei, ioe, mo le tele o isi mea gaosiga Android, o se punaoa samsung-updates.comlea e fesoʻotaʻi ai i le faʻaleleia o lomiga aloaia o le polokalama faʻapipiʻiina i le Android-masini e ala i le auala lona lua (e ala i le polokalama o Odin) o loʻo faʻamatalaina i lalo e aoina.

Faʻasaʻo le firmware aloaia mo Samsung Galaxy Win GT-I8552

O faʻafesoʻotaʻiga ina ia maua ai faila i faʻaaogaga o loʻo i lalo, o loʻo maua i le faʻamatalaga o auala faʻapipiʻi o Android na ofoina atu i lenei mea.

Toe fai i le fale gaosiga

O le tupuga o mea sese ma toilalo i le taimi o le faagaoioiga o le masini Android e mafua mai i mafuaaga eseese, ae o le aʻa autu o le faafitauli e mafai ona manatu o le faaputuputuina o le polokalama "lapisi" i totonu o le polokalama, toega o talosaga mamao, ma isi. O nei mea uma e mafai ona faʻaaogaina e ala i le toe faʻaaogaina o le masini i lona fale gaosimea. O le auala pito i sili ona taua ma le lelei o le faamamaina o le Samsung GT-i8552 o le manatuaina o faʻamatalaga le talafeagai ma aumai uma mea tau atamai i le uluai, e pei o le muamua malosiaga i luga, faʻaaogaina le siosiomaga e toe faʻaleleia ai e le gaosiga i masini uma.

  1. Taofiofi le masini i le toe faʻaleleia e ala i le faʻapipiʻiina o ki komepiuta e tolu i luga o le fetuunaiga o le telefoni: "Faateleina le Lisi", "Aiga" ma "Meaai".

    Faʻaofuofu kulupu seiloga e te vaʻai i aitema o le lisi.

  2. Filifili galuega e ala i le faʻaaogaina o le kulupu o le puleaina. "solo faamaumauga / toe fausiaina fale". Ina ia faʻamaonia le filifiliga o le filifiliga, kiliki le ki. "Meaai".
  3. Faʻamaonia le faʻamoemoe e faʻamalo le masini o faʻamaumauga uma ma toe faafoi atu le faʻasologa i le fale gaosiga i luga o le isi laiga, ona faʻatali lea mo le faʻasalalauga e faʻaeʻa.
  4. A maeʻa le faʻamalosi, toe faʻafouina le masini i le filifilia o le filifiliga "toe faʻafouina nei" i le toe faʻaleleia o le siosiomaga autu, pe tape atoa le masini, uu umi le ki "Meaai"ona toe amata lea o le telefoni.

O le taofiofia o le faamamaina o le masini e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga e fautuaina ina ia faʻatinoina aʻo leʻi faʻatautaia le toe faʻaleleia o Android, sei vagana ai mataupu pe a faia se faʻafouga faifaipea o le faʻamaumauga.

Faʻatonuina o le polokalama

E faʻaaogaina e le Samsung Galaxy Win le tele o meafaigaluega komepiuta. O le faʻaaogaina o se firmware faapitoa e faalagolago i le manaʻoga o le tagata e faʻaaogaina, faʻapea foi ma le setete o le masini ao lei amataina le faagasologa.

Metotia 1: Kies

I le tulaga aloaia, e ofo atu e le kamupanī le faʻaaogaina o le komipiuta Kies e pei ona taua i luga mo le galulue faatasi ma le masini komepiuta a Initia. E leai ni avanoa e toe faʻaleleia ai le OS ma faʻafouina le telefoni e galue ai pe'ā faʻaaogaina lenei polokalama, ae o le tusi talosaga e mafai ai e oe ona faʻafouina le faʻaogaina o le polokalama i luga o lau telefoni, lea e mautinoa o se aoga ma o nisi taimi e talafeagai ai.

  1. Lafoina Kies ma le pulupulu i le Samsung GT-I8552. Faatali seiloga e faʻaalia le faʻataʻitaʻiga o le masini i se nofoaga faapitoa o le faamalama o le talosaga.
  2. O le siakiina o le i ai i luga o masini a Samsung o se lomiga fou o le polokalama, nai lo le mea ua uma ona faʻapipiʻiina i le masini, o loʻo faia faʻapitoa ia Kies. I le tulaga o le iai o ni faʻamatalaga, e maua e le tagata faʻaaliga se faʻamatalaga.
  3. Ina ia amataina le faagasologa o le faafou, kiliki "Faʻafou faʻamalosi",

    ona "Lisi" i le faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga

    ma mulimuli ane "Toe faafou" i le faamalama lapatai e uiga i le manaomia ona faia se mea e teu ai ma le le taliaina o le taualumaga ua faalavelaveina e le tagata faaaoga.

  4. O togafitiga mulimuli na faia e Kies e le manaʻomia pe faʻatagaina le gaioiga o tagata. E totoe na o le matauina o faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga o taualumaga:
    • Tapenaga mea;
    • Faʻapipiʻi faila talafeagai mai masini Samsung;
    • Faʻaliliu atu faamatalaga i le mafaufau o le masini. O lenei faagasologa e muamua atu i le toe faʻaleleia o le masini i se faiga faʻapitoa, ma o le pueina o faʻamatalaga faʻatasi ma le faʻatumu o faʻataʻitaʻiga o le alualu i luma i le faamalama Kies ma luga o le telefoni.
  5. A maeʻa le faʻafouina, o le Samsung Galaxy Win GT-I8552 o le a toe faʻaleleia, ma o le a faʻaalia e Kies se faʻamalama e faʻamaonia ai le manuia o le taotoga.
  6. E mafai ona e siaki i taimi uma le talafeagai o le lomiga o polokalama polokalama i le faamalama o polokalama o Kies:

Metotia 2: Odin

O le toe faʻaleleia o le OS, telefoni i fonotaga na muamua atu a le Android, ma le faʻafouina o le polokalama o le Samsung Galaxy Win GT-I8552 e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa faapitoa - Odin. O foliga o le polokalama ma galulue faatasi ai o loʻo masani ona faʻamatalaina i mea o loʻo maua pe a uma le kiliki i le sootaga o loʻo i lalo.

Afai e manaʻomia le faʻatautaia o le masini ma le masini komepiuta o vaega o Samsung masini e ala i le tasi, mo le taimi muamua, matou te fautua atu ia e faitauina mea nei:

Lesona: Faʻamalosi mo le Android Samsung masini e ala i le polokalama Odin

Failautusi faila toʻatasi

O le ituaiga autu na faʻaaogaina pe a talafeagai e faʻamalamalama ai se masini a Samsung na faia e ala i Odin o le mea lea e taʻua "faila faila" firmware Mo le ata GT-I8552, o le upega tafailagi ua faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona sii mai iinei:

Faʻasolo Samsung Galaxy Win GT-I8552 Failautusi Faʻatasi mo le faʻapipiʻiina e ala atu i Odin

  1. Tuʻu le archive i se isi tusi.
  2. Sue le mea Muamua.
  3. Faʻaliliu Samsung Galaxy Win i le Odin-mode:
    • Valaʻau le lau lapataiga e ala i le taomiina o le masini mai masini "Luga Lalo", "Aiga", "Meaai" i le taimi lava e tasi.
    • Faʻamaonia le manaʻomia ma le naunau e faʻaaoga tulaga faʻapitoa e ala i le patipati puupuu o se ki "Volume Up"O le a oʻo atu ai i le faʻaalia o le ata o loʻo i lalo i le lau o le masini:
  4. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta, faʻatali mo Odin e fuafua le taulaga lea o le a faia ai fegalegaleaiga ma le mafaufau o le GT-I8552.
  5. Kiliki "AP",

    i le Matalama Matala e tatala, alu i le ala o le teuina faʻamaumauga ma le masini ma faʻamaonia le faila i le * .tar.md5 extension, ona kiliki lea "Tatala".

  6. Kiliki le lisi "Filifiliga" ma ia mautinoa o siaki siaki i totonu o pusa meli e le siakiina i pusa uma sei vagana "Toe Faʻafouina Aunoa" ma "F. Toe Seti le Taimi".
  7. Ua saunia mea uma e amata ai le fesiitaiga o faʻamatalaga. Kiliki "Amata" ma matamata i le alualu i luma o le faagasologa - faʻatumu le tulaga o le tulaga i le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama.
  8. A maeʻa le faʻatinoga, e aliali mai se savali. "PASEGA", ma o le a otometi le toe amataina i le Android.

Faigamalo tautua

I le mataupu pe a le faʻapipiʻiina le fofo e tasi le faila, pe o le masini e manaʻomia le toe faʻafoisia atoatoa o le vaega o le polokalame ona o le ogaoga o le faaleagaina i le mea mulimuli, le mea ua taua "tele-faila" poʻo "auaunaga" firmware Mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o loʻo maua le fofo mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Download Samsung Galaxy Win GT-I8552 tele-file service firmware mo le faʻapipiʻiina e ala atu i Odin

  1. Mulimuli i laasaga # 1-4 o faʻamaumauga faʻapipiʻi faʻamalama e tasi le faila.
  2. A le o le tuʻuina atu o kulupu o loʻo faʻaaogaina i le polokalama e faʻapipiʻi ai faila taʻitasi, vaega o le polokalama polokalama,

    Talia mea uma e te manaʻomia i Odin:

    • Pātene "BL" - faila o iai i lona igoa "BOOTLOADER ...";
    • "AP" - vaega i le igoa o loʻo i ai "CODE ...";
    • Pātene "CPS" - faila "MODEM ...";
    • "CSC" - le igoa tutusa o igoa: "CSC ...".

    A maeʻa ona tuʻuina atu faila, o le Mata e tasi o le a pei o lenei:

  3. Kiliki le lisi "Filifiliga" ma le siakiina, pe afai e setiina, o faailoga uma e vaʻai i faʻafeagai faʻafeagai vagana "Toe Faʻafouina Aunoa" ma "F. Toe Seti le Taimi".
  4. Amata le faʻagasologa mo vaega o tusitusiga e ala i le kiliki "Amata" i le polokalama

    ma faʻatali sei maeʻa - o le faʻaalia o le tusiga "PASEGA" Tasi i le pito i luga tauagavale ma, e tusa ai, toe amata Samsung Galaxy Win.

  5. O le faʻapipiʻiina o le masini pe a maeʻa le faʻaaogaina o luga o le a tumau le umi nai lo le masani ma o le a muta i foliga vaaia o se matamata fiafia ma le mafai ona filifili le gagana atigilima. Fai le uluai seti o le Android.
  6. O le faagasologa o le toe faʻaleleia / toe faʻafouina o le faiga faʻaogaina e mafai ona mafaufauina atoa.

Filifiliga.

Faʻaopoopoina se faila PIT, o lona uiga, toe-makaina o le mafaufau ao lei tuʻuina le firmware, o se fuaiupu lea e naʻo le tulaga e taua ma e aunoa ma le faia o lenei laasaga, e le aoga le firmware! Faʻaauau le faʻataʻitaʻiga mo le taimi muamua, faʻanofo le faaopoopoina o se faila PIT!

  1. A maeʻa le Laasaga 2 o faatonuga o loʻo i luga, alu i le lisi "Lua"Faʻamaonia le lapataiga ole lapataiga ole tulaga lamatia o le toe atiaʻeina.
  2. Faasolo le faamau "PIT" ma filifili faila "DELOS_0205.pit"
  3. A uma ona faʻaopoopo le faila toefaʻailoga, i totonu o le siaki "Toe Faʻavae" luga o le lisi "Filifiliga" O le a faʻaalia se faailoga, aua le aveesea.

    Faʻaauau le tuʻuina atu o faʻamaumauga i le masini masini e ala i le kilikiina o le ki "Amata".

Metotia 3: Faʻaleleia Faʻamaumauga

O auala nei o le faʻaaogaina o le masini komepiuta o le GT-I8552 masini, o se taunuuga o le faʻatinoga, o le faʻapipiʻiina o le lomiga aloaia o le polokalama, o le lomiga lata mai lea e faavae i luga ole Android 4.1. Mo i latou e mananao moni lava e "toe faafou" a latou telefoni ma maua mai isi lomiga lata mai o OS, nai lo mea na ofoina mai e le kamupanī, e mafai ona matou fautuaina e faʻaaoga faʻamautū masani, lea na faia ai se numera tele mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili.

E ui i le mea moni o Samsung Galaxy Win GT-I8552 e mafai ona "faamalosia" e galue i lalo o le vaavaaiga a le Android 5 Lollipop ma e oo lava i le 6 Marshmallow (o auala e faʻapipiʻi ai aganuʻu eseese e foliga tutusa), e tusa ai ma le tusitala o le tusiga, o le fofo aupito sili o le a faʻapipiʻi faʻamaumauga, ae tumau ma faʻatinoina atoatoa e fesoʻotaʻi ma mea faʻapitoa o le fausiaina o le firmware - LineageOS 11 RC e faʻavae i le Android KitKat.

Faʻapipiʻi le afifi i le fofo o loʻo i luga, faʻapea foi ma se patch atonu e manaʻomia i nisi tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi:

Download LineageOS 11 RC Android KitKat mo Samsung Galaxy Win GT-I8552

E tatau ona vaevaeina le faʻatulagaga saʻo o le masini i le masini e fesiligia i ni vaega se tolu. Mulimuli i le laʻasaga taʻitasi i lea laasaga ona e mafai lea ona e faʻamoemoe i se tulaga maualuga o le ono maua mai o se taunuuga lelei, o lona uiga, o le galue malosi i le Galaxy Win smartphone.


Laasaga 1: Toe faafoi le iunite i le setete o fale gaosimea

Aʻo le i faagasolo le suia o le Android faʻapitoa i se suiga faʻalelei mai i le atunuʻu, o le atamai e tatau ona aumai mai le atigipusa i le polokalame faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e alu i se tasi o auala e lua:

  1. Faʻamama le telefoni i luga o le firmware firmware multi-file e ala i Odin e tusa ai ma faʻasalaga o loʻo i luga "Metotia 2: Odin" O le mataupu o loʻo i luga e sili atu ona lelei ma sao, ae sili atu ona faigata mo le tagata faʻaaogaina.
  2. Toe faʻafoʻi le telefoni i le setete o falemaʻi e ala i le faʻaleleia o le siosiomaga.

Laasaga 2: Faʻatu ma faʻamautu le TWRP

Непосредственная установка кастомных программных оболочек в Samsung Galaxy Win GT-I8552 осуществляется с помощью модифицированной среды восстановления. Toe faʻaleleia TeamWin (TWRP) + e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o OS e le aloaia. O lenei toe faʻaleleia o le meaalofa lata mai nei mai romodels mo le masini o loʻo fesiligia.

E mafai ona e faʻaleleia le faʻaleleia o aganuʻu e faʻaaoga ai le tele o metotia, mafaufau i le lua sili ona lauiloa.

  1. O le faʻaleleia atili o le toe faʻaleleia e mafai ona faia e ala i le Odin ma o lenei metotia o le sili lea ona fiafia ma faigofie.
    • Tui le TWRP package mo le faʻatulagaga mai se PC.
    • Tusia le TWRP mo le faʻapipiʻi i Samsung Galaxy Win GT-I8552 e ala i Odin

    • Faʻatūina le toe faʻaleleia i le auala lava e tasi e faʻapipiʻi ai le faila faila tasi. Ie Taumafai Tasi ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le tulaga "Download" i le port port.
    • Faaaogaina o le ki "AP" uta le faila ile polokalama "twrp_3.0.3.tar".
    • Faasolo le faamau "Amata" ma faʻatali seia oʻo ina tuʻuina atu faʻamatalaga i le vaeluaga o le siʻosiʻomaga o le faʻaleleia.
  2. O le auala lona lua o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia atili o le lelei e talafeagai mo i latou o loʻo faʻaaogaina e aunoa ma se PC mo ia manipulations.

    Ina ia maua le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona maua ai aʻafiaga i le masini!

    • Faʻasolo le image TWRP mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma tuu i le ogatotonu o le kalama komipiuta ua faʻapipiʻi i le Samsung Galaxy Win GT-I8552.
    • Tusia le TWRP mo le faʻapipiʻi i Samsung Galaxy Win GT-I8552 e aunoa ma le PC

    • Mai le Google Play Market, faʻapipiʻi le taupānga Rashr Android.
    • Faʻatau le talosaga Rashr mai le Google Play Market

    • Sue le meafaigaluega Rashr ma tuʻuina atu le talosaga Superuser privileges.
    • I luga o le meafaigaluega autu, saili ma filifili le filifiliga "Toe maua mai le tusi"ona ulufale lea i le faila faila "twrp_3.0.3.img" ma faʻamaonia lau filifiliga i le kiliki "IOE" i le pusa talosaga.
    • I le maea ai o le faʻamalosi, o le a faʻaalia se faʻamaoniga i Rashr ma se talosaga e amata loa ona faʻaaoga le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, ma toe faʻaaoga saʻo mai le talosaga.
  3. Taʻosaʻo ma faʻatautaia le TWRP

    1. O le faʻalogoina i se faʻaleleia o le siʻosiʻomaga o le toe faʻaleleia o loʻo faʻaogaina le faʻaogaina o le 'aufaʻatasi o meafaigaluega e pei o le toe faʻaleleia o falemaʻi - "Faateleina le Lisi" + "Aiga" + "Enable", lea e tatau ona teu i luga o le masini na tapeina seia oʻo i luga le faʻaaliga START TWRP.
    2. A maeʻa ona faʻaalia le ata autu o le siʻosiʻomaga, filifili le gagana faʻaalia Rusia ma faʻasolo le ki "Faataga le Suiga" i le agavale.

Faʻaleleia le toe faʻaleleia ua saunia mo le faʻaaogaina. Pe a galulue ma le siosiomaga ua faʻafouina, mafaufau i mea nei:

TAITAI! Mai le TWRP galuega na faʻaaogaina i le Samsung Galaxy Win GT-I8552, e tatau ona le aofia ai le filifiliga "Faamama". O le taitaia o le faatulagaina o vaega i luga o masini na tatalaina i le afa lona lua o le 2014 atonu e le mafai ai ona sii mai i le Android, ma i lenei tulaga e tatau ona e toe faʻafoisia le polokalama i Odin!

Laasaga 3: Faʻatonu LineageOS 11 RC

A maeʻa ona faʻapipiʻi le telefoni i le toe faʻaleleia atili, o le auala e tasi e suia ai le polokalama o le masini komepiuta i masini faʻapitoa masani o le faʻapipiʻiina lea o le zip zip e ala i le TWRP.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le TWRP

  1. Faʻatulaga le failaina o faila i le fesoʻotaʻiga i le amataga o le faʻamatalaga o le faila faʻamaumauga i le taimi nei. "laina_11_RC_i8552.zip" ma "Patch.zip" i le aʻa o le microSD card o le telefoni.
  2. Faʻaauau i le TWRP ma le manatuaina o vaega e faʻaaoga ai le aitema "Laupepa-e".
  3. Alu i le mea e fai ai le mea "Faʻatulagaga". Iloilo le auala i le pusa polokalama.
  4. Faʻasolo le ki "Swipe mo le firmware" saʻo ma faatali mo le faʻapipiʻiina e faʻauma.
  5. Toe amata le smartphone i le faʻaaogaina o le ki "Toe fai i OS".
  6. Filifiliga. Faatali mo foliga vaaia o le lau ma se filifiliga o gagana atigilima, siaki le faagaoioiga o le touchscreen. Afai e le tali le laupepa i le paʻi, tape le masini, amata le TWRP ma faʻapipiʻi le faʻapipiʻi mo le faafitauli na faʻamatalaina - afifi "Patch.zip", i le auala lava e tasi na faʻapipiʻiina ai le LineageOS, - e ala i le lisi autu "Faʻatulagaga".

  7. A maeʻa le faʻamuamua o le atigi fausaga faʻapipiʻi ua maeʻa, o le a manaʻomia le faʻamuamua o le LineageOS.

    I le maeʻa ai o le faʻamautuina o laina faavae o le faʻaaogaina ua faʻafouina le Android KitKat

    mafaufau lelei saunia mo le faʻaaogaina!

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le aumaia o le polokalama polokalama a le Samsung Galaxy Win GT-I8552 telefoni i le manaʻoga manaomia e manaomia ai se tulaga maualuga o le malamalama ma le tausiga pe a fai ni polokalama faʻapitoa. O le ki i le manuia i lenei mataupu, o le faʻaogaina lea o meafaigaluega faʻapitoa faʻamatalaga ma faʻamalosi mulimuli i faatonuga mo le faʻapipiʻiina o le Android!