Apple Musika mo iOS (Musika)

iPhone, iPad, iPod touch e matua uma na masini e mafai ona faamalieina ai le manaoga o se tagata mo se lagona lagona i se tasi o ituaiga sili ona matagofie ma sailia-o musika - musika. O le faʻaaogaina o fesoʻotaiga i luga o le telefoni feaveaʻi, e faigofie ai ona maua, faʻalogologo ma faasaoina toetoe lava soʻo se musika, ma lalo tatou te mafaufau pe faʻapefea ona faʻaaogaina avanoa i le tagata faʻatautaia o le auaunaga o le Apple Music - le Musika.

Musika mo iOS - o se talosaga e fesoʻotaʻi ma le auaunaga musika a Apple Music ma le iCloud Media Library ua faʻapipiʻiina i lomiga faʻaonaponei o le polokalama faʻavavevave o le Cupertine giant. O tagata fiafia i musika e tele mea e mafai ona maua, ae o loʻo i ai se faʻasalalauga - mo le avanoa atoa i galuega uma, e tatau ona e faʻamaonia, i soo se tulaga, se faʻataʻitaʻiga saoloto.

Faletusi o faʻasalalauga

O le vavalalata fesoʻotaʻiga i le va o talosaga a Apple ma auaunaga i le tasi ma le isi e mafai ona matauina i le taimi lava e uma ai le tatalaina o le Musika talosaga. O le uluai laupepa na faʻaalia i le tagata faʻaoga o le "Faletusi o Ala o faasalalauga". Mai iinei e mafai ona e mauaina le musika o le iunite iOS, lea e teuina ai faʻasalalauga multimedia. O faila musika uma na faʻaopoopoina e le tagata faʻaogaina le masini feaveaʻi a le Apple i la latou Faletusi a le Aufaasālalau, e aofia ai mea e fesoʻotai i ai isi masini, faʻasolosolo ma iCloud, auala na sii mai Apple Music ma isi auaunaga, ma isi. e maua i taimi uma mai le Musika mo le iOS, lea e matua talafeagai.

Tagata faaaoga e sili ona fiafia e sii musika i le masini ma faʻalogo i ai offline, o le a talisapaia le tab "Musika na sii mai" vaega "Faletusi o Ala o faasalalauga" - o le lisi o pese o loʻo maua iinei e mafai ona taʻalo e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi ma le telefoni fesoʻotaiga. Pese na faʻapipiʻiina i le masini masini, faʻapea foʻi faila mai isi vaega. "Faletusi o Ala o faasalalauga" Talosaga musika ua faʻavasega e tusa ai ma taʻiala ("Lisi Taaloga", "Tagata tusiata", "O Tusi" "Pese" ma isi mea), lea e matua faʻamalosia ai le sailiga mo se galuega faapitoa.

O Apple taʻitasi e mafai ona faʻapipiʻi pese taʻitasi, solo uma, lisi, ma ata vitio mai soʻo se vaega o le auaunaga i "Faletusi o Ala o faasalalauga", ma maua ai lana lava tuufaatasiga o galuega musika.

Mo oe

O le a le mea tonu e le mafai ona faʻatagaina i tagata mamanu na fausia le atinaʻe o talosaga mo masini Apple, o lea la o loʻo i totonu o le faʻamatalaga o lo latou mafaia ona taʻu saʻo le pule ma le avanoa. Alu i le vaega faʻatasi ma le faʻaipoipo "Mo oe", e mafai e tagata uma ona mautinoa - o le a mautinoa lava e ia musika e fetaui ma ana mea e fiafia i ai.

Musika i le vaega o lagona "Mo oe" E mafai ona e suʻeina i latou e leʻi leva ona faʻalogologo i pese, faʻapea foi i lisi fou, o loʻo faia i aso taʻitasi e le auʻaunaga e tusa ai ma mea e patino i ituaiga, musika, tagata taʻalo, ma isi taʻiala e tuufaatasia ai nisi o galuega. O le mea autu e taulaʻi i ai le tuʻuina atu o le tagata taitoatasi i le tagata fai saofaga ma lisi o lisi na ofo atu ia te ia. O le filifilia o talosaga mai le fia miliona o fatuga i totonu o le tautua ua faia saʻo ma toetoe lava o taimi uma e fetaui lelei ma mea e fiafia i ai le tagata o Apple Music.

Iloiloga

Taofi "Iloiloga" Muamua lava, na faia ina ia faamasani le Subscriber Apple Apple i oloa ma faiga fou i le lalolagi o musika. O nei mea e aoina e pei o le faʻasalalau ma le mauaina o galuega lauiloa, ma o le sili ona lauiloa i le faʻalogo o tagata faʻalogo mai le salafa o le lalolagi.

E faaopoopo atu i faila musika, i le vaega "Iloiloga" vitio ua iloa, ma o loʻo i ai foi le avanoa e matamata ai i latou e aunoa ma le tuʻuina atu o le Musika talosaga. O ata vitio eseese, e le pei o le tele o auaunaga tauvaga, o loo tuuina atu le tele i Apple Music, lea e faalauteleina ai le lisi o mea faafiafia o le polokalama ma o lona tulaga le mautinoa.

Leitio

I le faaopoopo atu i le mauaina o mea o loʻo i totonu o le potutusi tele, o le Apple Music e maua ai le tomai e faʻalogo ai i le leitio i le Initaneti. E pei o isi mea uma o loʻo faʻaalia i le Musika mo le iOS, ua faʻavasegaina ia leitio. E tusa ai ma le leitio, o le faauuga e faia e tusa ai ma le ituaiga o tuufaatasiga o aofia i le faasalalauina o faasalalauga.

Apple Exclusive - faataamilo i le leitio o le leitio Pele 1 e ofoina atu i lana au faalogologo le tele o mea taugofie, autu ma fale fou, faatasi ai ma manatu mai taitai lauiloa ma fetu o le pisinisi o le lalolagi atoa. Ae paga lea, o le faasalalauga ola Bits 1 e le o maua i lo matou atunuu, ae mafai ona e faʻalogologo i le nofoaga i le pueina.

Fuaiupu "Leitio", pei o isi vaega o le Faletusi o Musika a le Apple, e faʻapitoa mo se tagata fai saofaga, e tusa ai ma ana musika fiafia. Muamua, o igoa o nofoaga o loʻo faʻaalia, lea, i le manatu o le auʻaunaga, e tatau ona mautinoa le faʻaogaina o le tagata.

Suʻe

Vaega o loʻo i luga i le app "Musika" O nisi nei o faʻapoopoga o mea mai le Apple Music catalog, na faia e le tautua e faʻavae i luga o le auiliiliga o tagata e fiafia i ai poʻo le isi i latou lava. Ae ia maua pese patino, tusi, faila vitio, lisi o tusiata ma tusiata e tatau ona e faʻaaogaina le module "Saili".

O le sailiga mo tusiata ma a latou galuega e ala i le Musika mo le iOS ua faʻatinoina i se tulaga maualuga. O le talosaga e mafai ona faia i totonu o lau lava Library Library poʻo le faʻataʻitaʻiga atoa o Apple Music. O faʻamaumauga o loʻo vaevaeina i vaega, lea e mafai ai e oe vave ona maua le mea o loʻo e sailia e aunoa ma le tusia o se fesili saʻo ma faʻatautaia i totonu o tusiata, tusi, playlist, pese ma vitio na maua e le polokalama.

Taʻaloga

O le meafaigaluega faʻalogo e faʻaofi i totonu o le Musika mo iOS, e pei o le talosaga atoa, e foliga faʻapitoa, ae ua faʻapipiʻiina mea uma e tatau ai.

I le faaopoopo atu i le faatulagaga masani o galuega toe faafoi o le toe faafoi, o le tele o filifiliga e maua mai le tagata taalo e faʻaoga i le tagata taalo: faʻapipiʻiina o le pese i le masini ma manatuaina mai le faletusi, fatuina o faʻasalalauga faʻavae, maimoa i upu, faʻapea foʻi ma "E pei lava/"Aua le fiafia", Fetufaai).

Taliaina o musika

E le o tagata uma e lesitala i le Apple Music e maua le avanoa e maua ai le avanoa i luga o le initaneti i taimi uma e maua ai le musika mai le tautua, o lea o le galuega o le teuina o mea mai le faʻasinomaga i luga o le initaneti i le manatuaina o se masini feaveaʻi e maualuga lona manaʻoga. O Apple, mo lana vaega, e le mafai ona faʻaaogaina ni faʻafitauli mo le aufailautusi e sii mai ai faʻamatalaga mai le faletusi.

A maeʻa ona faʻaopoopo mea i le 'Aufaasālalau a le Aufaasālalau, ia naʻo le pop up icon e ave ai. "Download" tuusao i le tagata taʻavale poʻo le mauaina o lau vaega e sili ona e fiafia i ai i soo se vaega o le Apple Music. O se taunuuga, o le tuufaatasiga, album album artist, playlist po o le video clip o le a vave ona kopiina i le masini.

Isi faʻaopoopoga

E toetoe lava o taimi uma e aumai ai e le Apple mea masini ma masini komepiuta, ae le mafai ona maua e le aufaatau oloa oloa a isi ituaiga. Ma o Apple Music ei ai ona lava "mea taua," o le auai, atonu, e ala i le vavalalata vavalalata o le auʻaunaga ma le au fai pese ma le au tusitala, faapea foi ma le loloto o auiliiliga o tagata e manaʻomia. Naʻo ni nai faʻataʻitaʻiga e faamanino ai le mea o loʻo tupu:

  • "Fesoʻotaʻi". I le avea ai o se vaega o le tautua, o loʻo i ai se ituaiga o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, ua fuafua e tuʻuina atu ma faʻateleina le vavalalata faalelagona i le va o tusiata ma a latou tagata fiafia
  • Faʻasalalauga. I le tusi o le Apple Music catalog e mafai ona e mauaina ia lomiga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faʻavae o lenei auaunaga ma leai se isi mea. O le i ai o ni galuega e le masani ai ma le faʻamalosia oi latou i soo se mea e avea ai ma faʻasoaga faaopoopo e avea ai ma se failautusi mo tagata fiafia musika moni.
  • TV ma tifaga. O pese ma vitiō vitiō na faʻamaumau i totonu o le faleoloa ua maeʻa faʻatau oloa o le alamanuia, ae o lo latou oʻo i luga o siata pito i luga e muamua atu i le galuega tetele a le 'au atoa o uiga fatufatuga. I galuega a tagata na faia galuega maeʻa, o auala fatufatuga ma olaga o tagata tusiata na pueina le tele o mea taua - polokalame ma pepa o tala. O nei mea uma o loʻo avanoa o se vaega o Apple Music.
  • Musika musika fou. E le gata o le avanoa e faʻalogologo ai i musika e taua tele mo tagata moni e fiafia i se ituaiga o musika, tagata faʻafiafia o tusiata ma vaega taʻitasi. O tagata moni moni latou te mananao e tausisia mea o loʻo tutupu i le olaga moni, ma ia vaʻavaʻai ma le mataʻituina le auala fatufatuaʻi o tupua. Lagolago i "Lomiga" i le Apple Music e mafai ai e oe ona nofouta i taimi uma i le tatalaina o se pese fou po o se vitio, aoao e uiga i suiga i le konaseti o faasologa a se tagata fai, saili po o fea e sili ona aoga e faatau ai tiketi mo faafiafiaga, ma isi.

Fetuunaiga

E pei lava ona mafai ona e vaʻaia, toetoe lava o filifiliga uma a Apple Music ua faʻamatalaina i luga e faʻatinoina e faʻaaogaina ai se auala e mautinoa ai e maua e tagata uma o le talosaga le avanoa e vave maua ai le musika e fetaui ma soʻo se tulaga o le olaga ma le lagona e ala i le taina o le iPhone poʻo le iPad i nisi o taimi.

O le faʻatulagaga o fautuaga e amataina pe a amata ona masani le tagata muamua i le auaunaga, ma le umi o le taimi faʻaaogaina o le Musika ma le sailia o se tagata fai saofaga i le Apple Music, o le sili atu ma sili atu le sao o le filifilia ma le faatinoga o faʻataʻitaʻiga o ofo mai le catalogue service.

Mama

  • Faʻasalaga Lumi, faʻalogo masani i tagata uma e faʻaogaina talosaga a Apple i totonu o iOS;
  • Huge selection of musical works and content video, faʻatalanoaga faʻafouina o fuafuaga;
  • Talosaga taʻitasi i tagata taitoatasi e lesitala, faʻaalia i le sao o fautuaga e fausia ai le lisi o fuafuaga, faʻaalia e le talosaga;
  • Malosiaga e utaina mea o loʻo i totonu o le faletusi i totonu o le masini manatua;
  • Faʻasalalauga ma filifiliga faʻapitoa;
  • O se taimi uumi le avanoa atoa i le anotusi ma foliga vaaia e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli

  • E tusa ai ma se isi vaega o tagata faʻaaoga, o mea faʻaleagaina o loʻo i ai i totonu o le iOS e mafai ona manatu o ni mea sese i le atinaʻe atinaʻe (o le pulea o galuega a le tagata lava ia e le faigofie ona faʻaaogaina), faʻaletonu o le localization ("faʻamaoni" faʻapuupuuga o igoa elemene i le Rusia).

O se numera tele o avanoa mo tagata o loʻo lisiina atu, faʻasilasila mai e le au foafoa o Apple Music, maualuga maualuga ma le tele o mea o loʻo ofoina atu, fetaui lelei ma manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi ma filifiliga faapitoa - o nei mea uma ma le tele o mea e manaʻomia ai le auaunaga ma le faʻataʻitaʻiga Musika mo iOS i Apple oloa, e le o se mea e le masani ai i lenei ituaiga faatufugaga, e pei o musika.

Download Apple Musika mo iOS mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Faleoloa Store