Faʻasolo le sese ntdll.dll


Mo tagata e fiafia e taumafai la latou luʻitau i le lotoa, i le lalolagi faʻaonaponei, masini e taʻalo ai Android, poʻo le, talosaga faapitoa mo lenei OS, fesoasoani. E tusa ma le tasi o nei tusi talosaga, o le tagata faʻasalalau aloaia o Stoloto, matou te fia taʻuina i le asō.

Tele filifiliga o lotoa

E masani lava o vailaʻau uma o loʻo faia aloaia i luga o le teritori o le Russian Federation e maua mai i le lisi autu a le kalani. E faigofie le faʻaaliga: o filifiliga e faʻavasegaina e ala i le vaega, faʻapea foi ma le faʻamatalaina puupuu o le taimi, tau o le pepa faʻatau ma le manumalo. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e filifili se lotoa i le tofo, e ala i le faʻavasegaina o ofo mai se tasi poʻo ni faʻavae.

Vaʻavaʻai i faʻasalalauga

E ala i le talosaga o loʻo fesiligia, e mafai e le tasi ona vaʻai i vali ola. E tupu lenei mea e ala i le tagata taalo, moli i le kalani, o lea e leai ni polokalama faʻaopoopo e manaʻomia ona faʻatulagaina. I lalo ifo o le faamalama ma le tagata taʻavale, e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻaaliga o le isi faʻasalalauga.

Togi tiketi

Faatasi ai ma le fesoasoani a Stoloto, e mafai foi ona e vaʻaia tiketi na faʻatauina i kesi. O le auala e sili ona talafeagai e fai ai lenei mea o le QR code scanner-o le au atinaʻe na tuʻuina atu foi se faʻataʻitaʻiga laiti, lea e mafai ona e tatalaina ma se ki ma se faailoga faailoga. Ae ui i lea, o lenei filifiliga e le o avanoa mo lotoa uma, o le mea lea e tuʻuina atu ai le tusitusi o faʻamatalaga talafeagai uma: e pei o le ata, aso o le tusi ma le pepa pasese.

Vaʻai tala ma faʻamatalaga

Mo i latou e fiafia i ai, maimoa i tala fou ma tala fou i le lotteries ua maua: i se vaega faapitoa o le tusi talosaga o loo i ai se lisi o lomiga e tusia ai taunuuga, tala fou ma faamatalaga mo faamatalaga (mo se faataitaiga, faafouga i tulafono o le taitaia, tautalaga faapitoa e uiga i tagata taitoatasi po o igoa o lotoa e le o toe taofia).

Lisi manumalo

I le lisi autu o loʻo i ai se mea "Manumalo"lea e mafai ona e vaʻai ai i le lisi o tagata na manumalo i le lotoa talu ai nei. I le maasiasi, o fuainumera e vaʻaia i ni taʻaloga se lua: "Lata mai nei" ma "Le Luitau Sili". Faamolemole ia matau o lenei faʻamatalaga ua tuʻuina atu e le aufaipese latou lava, oe ua lesitalaina i le tautua.

Faʻafanua faʻatasi ma kiosiki lata ane

Faatasi ai ma le faʻatinoga o le talosaga o loʻo fesiligia o le mafai lea ona suʻe mo nofoaga e mafai ona e faʻatau ai se pepa pasi. O nofoaga e faigofie ona faailogaina i luga o le faafanua, ma o le faiga e amanaʻia le nofoaga o le tagata faʻaaoga, e faigofie ai ona suʻe.

Malosiaga o Tala

Talu ai o Stoloto o se tagata o tausia le auaunaga autu, e ala i le talosaga e mafai ona e ulu atu i totonu o lau teugatupe (pe resitala se mea fou) ma puleaina: resitalaina pe le faʻamaonia mai meli, faʻatutuina faʻatau i luga o le initaneti ma auala e totogi ai, faaopoopo pe tape faʻamatalaga patino ma sili atu. Faatagaina i totonu o le talosaga e lua-mafuaʻaga, o lea e le mafai ona e popole i le saogalemu.

Talitonuga tuusao ma le lagolago

Afai ei ai faafitauli i le talosaga poʻo le tautua, i Stoloto o loʻo i ai se avanoa e lipotia ai i latou e lagolago - na o le kiliki i le ki ma le savali savali i le pito i luga o le faamalama ma o se talanoaga ma le aufaigaluega lagolago lagolago o le a aliali mai. Faamolemole ia matau, mo lenei avanoa, e tatau ona e lesitala i totonu o le tautua ma ulufale i lau teugatupe e ala i le talosaga.

Mama

  • Avanoa i galuega ma lisi o lisi;
  • Vaʻavaʻai i faʻasalalauga faʻasalalauga;
  • Siaki faʻamau saʻo i totonu o le app.

Faʻafitauli

  • O le tusi talosaga e galue ma taofi faʻalogo i luga o mea vaivai;
  • Mai lea taimi i lea taimi o faasalalauga faalauiloa e aliali mai (na o tagata e faaaogaina mai le Rusia).

I le mafaufau ai i le gafatia o le au talimalo, e mafai ona matou tusia le faʻasalalauga lea: o le talosaga i lona atoaga na foliga mai o le a manuia, o le autu autu e tatau ona faʻatinoina, ma o se faʻaopoopoga matagofie, o loʻo i ai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi le lagolago o le auʻaunaga. Talu ai ona o lenei polokalama aloaia, e le mafai ona le amanaiaina ona toso, aua o isi mea e le saogalemu.

Download Stoloto e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Stoloto mai le upega tafaʻilagi aloaia